לולה משדרות הר ציון נעלמה. 1 על ידי gilgalad שלום חברים.מסבר שלולה משדרות הר ציון 38ב עם המדרגות המפחידות מברזל - הפסיקה לעבוד.השאלה היא אם היא באמת הפסיקה לעבוד או שעברה למקום אחר?למוצא הישר מובטחת תודתי הכנה.Gilgalad. ציטוט 02 מאי 2016, 10:43
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 3 על ידי Colombo סלמה 175 חברי היקר.אל תודה לי. תודה לפטישחשמלי ;)( דווח עליה כאן לא מזמן. חפש.. ) ציטוט 02 מאי 2016, 10:47
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 4 על ידי שלמה המלך אז מי נשארו שם טלי..מישל ... וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 02 מאי 2016, 23:11
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 5 על ידי Colombo כמה שפחות יותר טוב בהקשר למקום הזה.מהתחום הן לא פורשות אז מקסימום יזוזו למכונים שליד.. ציטוט 03 מאי 2016, 06:35
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 6 על ידי שלמה המלך ואתמול היו מרי ודינה ...משהוא היה עם דינה ? וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 04 מאי 2016, 17:20
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 7 על ידי Colombo כבר אי אפשר לעקוב אחריהם..ה"מרי" של היום היא השלישית במספר (נראית לא רע אגב). לפניה הייתה עוד מרי. ולפניה המרי שאני מחפש שנעלמו עקבותיה (צעירה עדינה ויפה). ציטוט 04 מאי 2016, 21:57
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 8 על ידי שלמה המלך [QUOTE=Colombo]כבר אי אפשר לעקוב אחריהם..ה"מרי" של היום היא השלישית במספר (נראית לא רע אגב). לפניה הייתה עוד מרי. ולפניה המרי שאני מחפש שנעלמו עקבותיה (צעירה עדינה ויפה).[/QUOTE] קלומבו תן פרטים בבקשה על מרי של היום אך ניראת ? וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 04 מאי 2016, 22:03
לולה משדרות הר ציון נעלמה. 9 על ידי Colombo רוסיה/אוקראינית (כרגיל לא אבדיל ביניהן)35+פנים נאות.גוף טוב. לא חטובה מצד אחד אך בטח לא מלאה מצד שני. גוון עור בהיר יחסית.מה שאהבתי שפתחה את הדלת עם חיוך שלא ירד מפניה לכל אורך המשגל. זורמת בתנוחות בגבול הטעם הטוב. בכל זאת המקום והעלות.בגדול שוב ביחס לנתונים הגאוגרפים וכו' עיסקה נחמדה. ציטוט 04 מאי 2016, 22:19