כ מרינה תושיה 12 נפילה - סקס אדיר

מרינה תושיה 12 נפילה

1
הייתי ביום שישי בערב בת"א וקפצתי לביקור בתושיה..

ביחס למראה הבנות שם, מרינה תפסה את עיניי 250 זוזים והופ אנחנו בחדר, איך שאני נכנס " אני מוצצת רק עם קונדום" אמרתי בסדר,

הורדנו בגדים עשתה קצת ליטופי שדיים על הזרג, מציצה קצרה ומקונדמת חלשה ולא מורגשת, הורידה תחתון והתיישבה עליי, התחילה לנוע קצת ואחרי חצי דקה תפסתי את המושכות והתחלתי לזיין כמו שצריך אך היא החליטה שכואב לה אז החלפנו תנוחה לדוגי, המשכתי לפמפם ותוך 20 שניות עוצרת אותי ואומרת לי בוא אני יעשה לך ביד, הזכרתי לה באותו רגע ששילמתי 250שח על חצי שעה של סקס ולא דקה וחצי של זיון ועבודת יד, היא הרימה את הטונים ואמרה אבל כואב לי בוא אני יעשה לך ביד ותגמור לי על הבטן (ואין לי טיל במכנסיים), התבאסתי ואמרתי תודה אבל את לא שווה גם את הסיום הזה, קמתי הלכתי התלוננתי אצל המארחת בלי לשמוע יותר מידי מה היא חושבת ויצאתי.. אם כבר נכנסים לתושיה ממליץ לא להיכנס עם מרינה..

מרינה רזה שיער ג'ינגי ציצים נפולים פטמות גדולות ריח רע מהואגינה או מהחריץ.. ומיותרת לתחום שאנחנו אוהבים.. רק בשורות טובות ושבוע טוב :)

מרינה תושיה 12 נפילה

2
מקומות זבל , כבר מזמן חלפו מהאופנה ,
אני לא הייתי זורק שם גם מאה ש"ח ,
אולי רק להיכנס בשביל הסיבוב , אם אני באזור , ולעשות פרסה .
מקומות המסאז' כבר עדיפים על מקומות כאלה.
לחשוב מה היה בדיוק שם עשור וחצי לאחור ומה ישנו היום ,
לבן ושחור , שוקולד וקקה.

מרינה תושיה 12 נפילה

5

מניח שאין אף אחד מאיתנו שלא חווה נפילה מבאסת במסגרת היסטוריית מפגשיו...

ובכל זאת, הסיפור של ה-250 ש"ח מזכיר לי את הבדיחה הבאה:

בחור צעיר אשר זה עתה נפרד מבת זוגו, שוטט מבואס על חוף הים.

ישב ולגם מעט בירה, התבונן בשקיעה וניסה להתמודד עם דכדוכו.

בצר לו, בשעת בין ערביים, הבחין הבחור באישה הצועדת לכיוונו.

במבט נוסף, הבחין הבחור כי מדובר באישה זקנה מאד, בת למעלה מ-90, מקומטת מאד וכפופה מאד.

"מה אתה עושה כאן, בחור צעיר?" שאלה אותו הזקנה. הבחור גולל בפניה את כל סיפור פרידתו המצערת מבת זוגו, ושיתף אותה בתחושותיו הקשות.

"יש לי הצעה", אמרה לו הזקנה. "אני פיה זקנה. במידה ותיקח אותי איתך, תכין לנו ארוחה זוגית מהודרת, תשתה עימי יין איכותי ותתנה איתי אהבים כל הלילה, למחרת בבוקר - אתעורר לצידך כדוגמנית צעירה ויפה ואהיה שלך לעד".

הבחור, בלהט ההתלהבות מן המחשבות של הבוקר שלמחרת, לא היסס וצירף את הזקנה עימו בדרכו לביתו. אכל עימה, שתה עימה, ובקושי רב אך מתוך תחושת תקווה - תינה איתה אהבים...

למחרת בבוקר מתעורר הבחור ומייד מתבונן לחלקה השני של מיטתו. לאכזבתו, שכבה שם אותה אישה זקנה, כפופה ומקומטת.

"סליחה, אבל.... הבטחת לי שתהפכי לבחורה צעירה ויפהפיה", אמר...

"איך קוראים לך?" שאלה הזקנה. "איתן", ענה הבחור. "בן כמה אתה?" "בן 30" ענה.

"ואתה לא חושב, איתן, שבגיל 30 הגיע הזמן שתפסיק להאמין לפיות"....?? : ))

נו, וכך אנו בשטחנו זה.... הלוואי וזה היה הסטנדרט, אולם מי מאיתנו שנתקל במודעה של בחורה המציעה את שירותיה ב-250 ש"ח, ומאמין לכך באמת, מוצא עצמו למחרת בבוקר לצידה של אותה זקנה.....

(ושוב - גם אני הייתי שם. וגם אני נפלתי. זוהי תקוות שווא של כל אחד מאיתנו...).
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”