כ לוינסקי + יצחק שדה 38 - סקס אדיר

לוינסקי + יצחק שדה 38

1
עלילות החודש שעבר, כבר לא זוכר זמנים כי לא היה לי זמן להתחבר למחשב.

ביקור בלוינסקי 137 אם לא טועה בכתובת ליד התחנה מרכזית, הגעתי שיכור גמור שתי זקנות אחת עם גוף סבבה אחת שמנה מדיי, לקחתי את הרזה פמפום של 20 דקות אבל שמוליק מסרב לסיים! מאז החלטתי שאני כבר לא יותר בגיל של התקתקויות, בדרך למלון אמרתי שאני עדיין לא מספיק עייף כדי לישון קפצתי ליצחק שדה 38, יושב בחדר המתנה בודק את הבנות אחת אחת, פתאום מגיעה אחת ישראלית שנראית קצת שרירית, כמעט קפצתי על ההזדמנות לקחת אותה לחדר לסיים את העבודה שהתחלתי בלוינסקי אבל אמרתי אחכה עד שאשראה את כל הבנות, לאחר מכן הגיעה אחת שלא זוכר מה השם שחומה ישראלית מתוקה כמו דבש! נכנס מתקלח מחכה, תקתקוקיה כמובן אוכלים לך 10 דקות מה30 שמבטיחים, מגיעה, בודי מסאז' מציצה עם קונדום, דוגי חזק, ואז מסיונרית עד הגמירה! ממש כוסית רק חבל שלא זוכר את השם כי הייתי שיכור כרגיל.

אחרי יומיים שוב פעם חרמן הפעם מוותר על לוינסקי לאחר שראיתי מה הסחורה שם מגיע ליצחק שדה, יושב בחדר המתנה נכנסת אתיופית גבוהה טיפה שמנמנה אבל מי אני שאוותר על בילוי אם אתיופית כזאת, פרצוף יפה ציצים גדולים בקיצר יש מה לתפוס.
מתחילה במציצה עובר לדוגי חזק ויש לה תחת גדול אז זה ממש כיף עם כל הרעש מפמפם כמה שיכול, עובר למסיונרית מוצץ לה את הפטמות השחורות מרגיש שעומד לגמור אבל התחילה למלמל תגמור וזה, הוריד לי את כל החשק ועבר לי, אמרתי הרסת עכשיו זה בטח לא יקרה. בקיצר אמרה אני אפצה השכיבה אותי מציצה חזקה + עבודת יד עד הגמירה לא שיחררה עד שגרמתי אפילו שחרגתי טיפה מה30 דקות שלהם.

בקיצר תיקתוקיה יצחק שדה אבל יש סחורה טובה יחסית, אם יש המלצות למקומות טובים אפילו אם יחסית נחשב תיקתוקיה עם כוסיות ולא זקנות כמו לוינסקי זה יתקבל בברכה!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”