הגעתי למאורת המין המדוברת ,חיש מהר שואף את הריח המצחין של החדר מדרגות המעופש, אחלה ריח, מכניס אותך לאווירת זיון סליזי כזה, 

עוד לא דופק בדלת וכבר היא נפתחת, והעלמה ג'נה שבאמת יש לה גוף פצצה מילפי, והיא סקסית בעיני ואם היא היתה יותר נקיה מריח גוף (יותר נכון ריח מהתחת שלה ) והיא היתה קצת יותר סבלנית, חייכנית, זורמת , וכו' בקיצר היא לא....

שאלתי מי יש ? היא אמרה מרינה,
עכשיו תבינו סחבק מזיין מלפני שהוא נהיה חוקי במדינת ישראל כלומר עוד לפני גיל 18, וכן , רק זונות,
וכיום בגילי הקשיש (שנות ה 30 לחיי) כששמעתי את המילה מרינה ישר נדלקו לי מנורות , מרינה זה שם של זונה שפשוט לא מאכזבת, 

מכל הזונות שזיינתי, אני זוכר בוודאות 2 מרינות, ולא התאכזבתי עם אף אחת מהן,
מרינה זה שם מנצח כמו סובארו ג'סטי , או פורד , אומנם היא לא מרצדס , ואין הגה כח , אבל נוסע לאן שצריך מתי שצריך.
ישר חשבתי על מרינה שהיתה שם בעבר, אחחח מרינה גדה טי מרינוצ'קה, (ונסיים במילת הקודש בשפה) , בלאטט.
אולם מסתבר שזו מרינה אחרת, שאני מכיר גם מהעבר הרחוק, קיצר חיבוקים בלאגאנים, אמרתי יאללה ניתן בראש, העברתי 120 שקל,
עכשיו תבינו אני לא מאמין על עצמי שלא דפקתי להם שם מקלחת עם התקרצפות מכף רגל ועד ראש, הגעתי עם בגדי עבודה, מסריח ומג'ייף, עשיתי מקלחת סבירה, וישר יצאתי למיטה, העלמה הגיעה,
ובאמת באמת יש לה גוף מלא במקומות הנכונים, בפעם האחרונה שזיינתי אותה היה לפני המון שנים, והיא היתה אחרי דיאטה רצחנית, שדיים שקיות שוקו מפוצצות, מדולדלת כזו, התבעסתי רצח, היום הכל מעוצב ובמקום, אחד הטוסים המעוצבים והגדולים, והיפים שראיתי,
באמת הבחורה עבדה על הגוף שלה יפה,
מציצה מקונדמת לבקשתי, (עדיין ,אין לי מושג איזה יצורים מקרוסקופים היא מגדלת בפה, ואני צריך את הצנרת במשצב שמיש ותקין ) אז העדפתי ככה,
תכלס הרגשתי , היה סבבה, לא משהו לגמור ולרוץ לספר לחבר'ה, אבל עדיין מורגש, אני מניח שזה בגלל שהייתי חרמן אש אחרי עבודה,
התחשק לי לראות נשיונל גיאוגרפיק WILD, וכמובן אין שם טלוויזיה, ולא ממיר, ונזכרתי שלא הוצאתי את הכלב, אז אמרתי טוב נו נזרום על משהו בכיוון של חיות,
זיון בדוגי, כשהתחת המהמם שלה מול הפרצוף שלי, ואז באה הדפיקה בדלת, ואחרי זה הגמירה שלי,
ציונים:
יחסי אנוש 1000000, באמת נחמדה,
גוף , אחלה אני אהבתי ,
מחיר, פ33ה, 120 במקום 400 בעיר הבירה (יענו בת ים בירת הזיונים )
מסקנה,
הגעתי מנקודה A לנקודה B , בפחות כסף , אבל התפשרתי, לא מרצדס, אבל עם פיאט אונו שיש בה מזגן.
שלכם
ותיקק