כ הר ציון 38 ב' - דיווח אניה - סקס אדיר

הר ציון 38 ב' - דיווח אניה

1
לכל החברים שלום רב,

היום ואחרי הרבה זמן שלא דגמתי (תקציב) התפנה לי כסף ויצאתי לחפש דגימה טובה.
ה"קבועה שלי" זאת מאשה מחזקיהו למרות שפעם אחרונה הייתי עם הבלונדינית שם נראה לי ליאנה או משהו.
היום נסעתי לאיזור אמרתי ניכנס נראה מה יש בהר ציון 38 ב, ואם לא יתאים אני אחתוך לחזקיהו (מרחק הליכה).
נכנסתי - קיבלה אותי אניה, הייתה היחידה שם. בתפריט 130 שקל מציצה זיון ואין תוספות (מציצה בלי, אנאלי) מספר נוסף 50 שקל.
יצאתי ופניתי לחזקיהו, הצוות הקבוע - ליאנה, מאשה וההיא עם השיער הקצר.
שאלתי את מאשה כמה דברים לגבי תוספות (היה לי קצת אקסטרא) 120 מציצה סקס, עוד 30 מציצה בלי, עוד 50 גמירה נוספת אבל במסגרת הזמן המוקצב (20 דקות), אמרתי לה אוקיי בואי ניכנס אמרה לי אני בדיוק מתחילה עם לקוח אז עוד רבע שעה.
עשיתי אחורה פנה וחזרתי להר ציון 38 ב למזלי.
אז הנה מתחיל הדיווח:

אניה

בחורה כבת 40 פחות או יותר, יפה מאוד לטעמי, עיניים כחולות מדהימות שיער בלונדיני צבוע חלק, גבוהה כ-178 משהו כזה.
חזה פצצה, מדהים, לא הצלחתי להבין אם סיליקון או לא.
נכנסנו לחדר, כסף עבר והיא התחילה להתפשט. איזה גוף וואי וואי, כמובן לא של ילדה בת 18 אבל סקסית מאוד מאוד, חזה מדהים תחת מדהים.
התיישבה על המיטה, ישר הוציאה קונדום, מצצה קצת (ממש קצת וגם לא מציצה מי יודע כמה אבל סביר).
ראתה שהכלי מוכן נשכבה על הגב, פימפמתי קצת,תוך כדי נותנת לגעת חופשי בחזה, לנשק את החזה וללקק אותו, אבל לא מתנשקת בפה.
אני מעליה והיא שוכבת, מסתכל לה על הפנים ובעיניים, מחזה טוב מאוד.
אחר כך שמוליק יצא, היא התהפכה לדוגי, תוך כדי אני נוגע לה בחזה בדגדגן ובחור האחורי ללא כל תלונה מצידה. זרמה יפה מאוד.
אכר כך הפכתי אותה, נשכבתי על הגב והיא רכבה עד הגמירה המיוחלת.
הוציאה אותו, ניגבה בנייר טואלט (לא מגבון?!?!) כמובן שהנייר נדבק, היא נכנסה להתקלח, אני אחריה, ניסתה לפתח קצת סמול טוק מאיפה אתה וכאלה.

אז לסיכום,

אני מאוד נהנתי, מהמראה במיוחד וגם מהביצועים בסופו של דבר למרות המציצה הלא מי יודע מה.
נראה לי שאהפוך אותה ל"קבועה" החדשה שלי, אני לא הולך הרבה בכלל מפאת התקציב לכן אני מסמן את הקבועה בגרשיים.
הלוואי ויכלתי ללכת יותר.

אגב שאלתי אותה עבור חברי הפורום מתי היא נמצאת אז ימי ראשון שלישי וחמישי שעות הבוקר עד לא יודע מתי. אני הייתי בערך ב 12.

תודה רבה חברים, ואשמח אם מישהו דוגם או דגם ויוכל לכתוב ביקורת גם כי אני ממש התלהבתי אבל הייתי רוצה לשמוע דעה של מישהו אחר אם זה עד כדי כך טוב כמו שאני הרגשתי או שסתם בגלל המראה שהוא לטעמי אז הרגשתי ככה.

תודה רבה חברים

5
אין לי מושג אבל כששאלתי לשמה התעקשה על אניה, אמרתי לה אנה? אמרה לי אניה.
הכי טוב ללכת ולראות אני לא מאמין שיהיו שם 2 בחורות שעונות לתיאור, גבוהה (אפילו מאוד באופן יחסי), בלונדינית צבועה שיער חלק עד אחרי הכתפיים ועיניים כחולות שאי אפשר לפספס.

7
שוב שלום לכל החברים,
אז היום הזדמן לי שוב לדגום את אניה, בפעם האחרונה כנראה לתקופה הקרובה, אלא אם יקרה משהו בלתי צפוי בתחום התקציב.
שוב קיבלה אותי באותו בגד של שבוע שעבר (שמלה שחורה). שוב נראתה נהדר לטעמי (אני מדגיש לטעמי)
כסף עבר ידיים, התפשטה, לדעתי החזה הוא לא סיליקון, לגבי התהייה שלי מפעם שעברה.
הפעם המציצה הייתה טובה יותר וארכה כ 3-4 דקות, ואח״כ היא עליי, מיסיונרית דוגי שוב מסיונרית ולקח לי הרבה זמן לגמור משום מה, לא התלוננה והמשיכה. בדוגי אצבע בחור האחורי לא החדרה מלאה אבל בהחלט שיחוק ודחיפה קלה פנימה, כשחזרנו למיסיונרית אחרי התנוחות ראתה שלןקח הרבה זמן החילה לשחק עם האגוזים תוך כדי שאני מפמפם, כנראה כדי לזרז את הגמירה, היינו דיי הרבה זמן באופן יחסי למקומות האלה וגם אני רציתי לגמור ככה שלא הפריע לי.
לפני המציצה היו גיפופים נשיקות צוואר וכאלה, תוך כדי החדרתי לה אצבעות לכוס ללא התנגדות, למרות שתוך כדי האקט אחר כך לא הסכימה לדחיפה של אצבעות.
היה טוב, מגוון תנוחות וממליץ כמו פעם שעברה.
אגב, אנקדוטה מצחיקה, כשהגעתי אז היא בדיוק סיימה עם לקוח ושמעתי אותו שואל לשמה, אולי איזה חבר פורום שרוצה לדווח ורצה לדעת את השם או אחד שקרא את הדיווח שלי ורצה לוודא שבה מדובר.
אני כותב מהנייד אז סורי על הכתיבה הלא מסודרת ואולי טעויות בכתיבה.

8
הייתי באזור ומישהי עשתה לי פנצ׳ר ואז נזכרתי בדיווח הזה והחלטתי לבדוק את העניין
הבחורה בהחלט עונה להגדרה של מילפית
בלונדינית, שדיים גדולים לדעתי טבעיים, לא רזה וממש לא שמנה, יש מה לתפוס בדוגי
הכל היה די סטנדרטי, מציצה בעמידה והחלפת תנוחות ללא תלונות, לא שאלתי על אקסטרות
בסה״כ עסקה מעולה בשביל 130₪, זאת בחורה ברמה של תקתוקיה ב-250₪
בטלפון נאמר לי השם ״אנה״ אז אני מניח שאנה = אניה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”