1. ידיעה הפניני 4, שם הבחורה : נינה.
לבחורה יש שיערות בידיים, תחת, רגליים. העיפו אותה מלוינסקי בגלל שהיא הייתה רבה עם הלקוחות, הבחורה ערסית עם חזה גדול,לא מומלץ בכלל !!
2. סלמה 175, שם הבחורה : אולה, עובדת מ6 בערב
הייתי עם הבחורה ועד עכשיו יש לי בחילה ממנה, אישה בת 50, ריח מגעיל למטה, בטן מגעילה, פשוט גועל נפש, מי שרוצה להקיא שילך אליה.
4. לוינסקי 134, שם הבחורה : דיאנה.
בחורה רזה מאוד,מזכירה בגוף את ניקיטה ללא גבולות, להערכתי בת 40 פלוס, ציצי קטן, תחת קטן ולא מושך, הבחורה זורמת לשלל תנוחות, לא משמיעה ציוץ, לא עושה בעיות, מומלצת מאוד!.
4 דיווחים מדרום תל אביב ליד המרכזית
21. הקאה ראשונה
2. הקאה שנייה ללא ספק
3. דווח עליה לא מזמן (הייתה לפני בהר ציון 38ב תקופה לא קטנה)
4. מבחינתי לא אטרקטיבית גם ואפילו את התעריף ששם לא שווה
תודה.
3יש לי 2 הערות משלי
2. סלמה 175 בחורה בשם: אולה שעובדת מ 6 בערב.
הגברת הזאת אחת הבחורות המקסימות ביותר שיש בדרום תל אביב.
יש לה בטן גדולה,היא בחורה די שמנה.
היא ממש ממש לא בת 50 ,היא באמצע שנות ה30 .
הלכת מאד רחוק עם הקטע של "להקיא" ממנה,היא לא מהכוסיות של בת ים והאתר הלבן,ובחיים לא חשבתי לרדת לה,אבל שהייתי איתה היה לה ריח טוב,והייתי איתה הרבה פעמים.
יש לה מציצה מעולה ועמוקה+שליקת ביצים.
4. דיאנה מלוינסקי 134 זאת "מאיה" שהייתה עובדת בחזקיהו המלך,לא נכנסתי איתה,אבל יש לה גוף יפה.
4לולה (3) ודיאנה (4) כל אחת בזמנה היו מהמועדפות עלי לאורך השנים. את דיאנה פגשתי שוב לפני כשבוע בלווינסקי 134 השרות כרגיל חייכני סבלני ואדיב. לולה בעיני שחוקה ורק רוצה שהסבל מהמפגש יסתיים מהר ככל האפשר מדכא לי ובטח גם עבורה
DAN
DAN
6סעיף 3 נעלם משום מה.
הבנתי שמדובר שם על לולה.
הבנתי שמדובר שם על לולה.
איפה אפשר למצוא אותה בימים אלו?
7לולה שחוקה כמו שנאמר , לא מומלץ .
אין שם שום הגיינה של הבחורות , ומשתי דקות ששהיתי במקלחת המסריחה עד כדי בחילה רק בשביל שיעבירו אותי לחדר , הבנתי למה הן לא מתקלחות .

8לא צריך דיווחים ולא צריך שמות בדברים האלו. בתחנה המרכזית אתה פשוט מטייל עד שאתה מוצא את הבחורה עם הכי הרבה שיניים ונותן בראש