כ ביום שישי נתתי בראש לז'אנה מחזקיהו המלך - סקס אדיר

ביום שישי נתתי בראש לז'אנה מחזקיהו המלך

1
שבוע טוב ומבורך לצדיקי הפורום, קריצה

ביום שישי האחרון, החלטתי לסור אל הדירה הותיקה בדרום תל אביב,

חיש מהר החנתי בכחול לבן, ממש מול הכניסה, (כמובן שלא הפעלתי פנגו זה היה הורס לי מהחוויה , לשלם כמה שפחות )
אצתי רצתי במעלה המדרגות המעופשות והמצחינות, דפקתי בדלת, והופ העלמה זאננה פותחת את הדלת, Embarrassed

הכניסה אותי לחדר, שאלתי אם מאשה פנויה ועניתי בעצמי עוד לפני שזאננה ענתה , "לא היא עסוקה", רק בשביל הצחוקים,
נ.ב המאשה הזו עושה אחלה כסף,

שאלתי על אווה, וגם היא עסוקה,

אז אמרתי יאלה נזרום, זכורה לי חוויה רעה בזמן הדוגי איתה שהיה לה ריח של חרבון מהז'ופה, אז אמרתי אולי היא עשתה הפקת לקחים,
שילמתי 120, שאלתי על אקסטרות, נענתי בחיוב שבעבור 30 שקלים נוספים היא תמצוץ לי בלי חליפה, ניסיון העבר ישר עלה בראשי וויתרתי , (בעבר הרחוק היתחילו לי הפרשות חריפות מהזין אחרי מציצה חשופה שלה, אז החלטתי לא לקחת סיכון, עדיין לפני כניסת שבת זה הזמן שהשטן מקטרג בין איש לאישתו כדי לעשות מריבה לפני שבת, אז השלכתי את העניין הזה למצב הנוכחי , והחלטתי לוותר) ,

היא הלכה למאמא רוסיה שאחראית על הרישום, העבירה לה את הכסף, וחזרה, וויתרתי על מיקלחת, אמרתי ביני לבין עצמי פעם שעברה התבעסתי על הריח מהתחת שלה, אז עכשיו תורה שהיא תתבעס עלי קצת גם כן כי באתי מזיע, למרות שכמעט ולא עמדתי בפיתוי לדפוק שם מקלחת לכבוד שבת,

ישר קפצתי ושלחתי ידיים, היא בשלה מורידה בגדים, והידיים שלי כבר מזמן קיבלו עצמאות בנפרד, אין על הגוף הרוסי הזה שלה, היא זכר לזונות של שנות ה 2000 , רוסיות בלונדינות מילפיות, גרושות, בכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכי
שמה קונדום, וזיינתי לה את הפה, שכבה על הגב והתחלתי לפמפם, בעודי גוהר עליה עם חרמנות קשה, החלטתי לעבור לדוגי כי התעייפו לי שרירי האגן והרגליים, (הייתי אחרי מכון כושר ועבודה),
איך שאני בא לעשות דוגי, היא עם הצפרוניים שלה בלאט סוכה הזו, באה לנעוץ אותן בביצים שלי,
וכמאמר הידוע " אין חכם כבעל ... מכה" (למי שראה את הסטנדאטפ השחוק של מני עוזרי), כלומר "אין חכם כבעל ניסיון" אני ישר באינסטינקט תוך כדי השחלת הזין, כבר שם את היד בעמדת הגנה, והיא מנסה בכל זאת לתקוע את הציפרוניים שלה בביתצים שלי, עד שהתעצבנתי ואמרתי לה להעיף את היד, בעצבים,
בקיצור אני מזיין אותה בדוגי עצבני, ומידי פעם מציץ לצד כדי לראות את הציצקלך הענק והלבן הזה , רק חבל שהיא כזו קרה הכלבה הזו,
גמירה חזקה, שליפה זריזה, קילוף מקצועי של הקונדום (על ידי כמובן, זאתי מג'נונה עם הציפרוניים שלה) , והופ בגדים ולרכב,

בקיצור 120 שקל ,
דירה מג'ייפה,
זיון גמור ותתחפף,
חניה בחינם ממש מול הדלת,
בדרך חזרה עצרתי בילו לקנות כיף כף ושתיה,

שחזרתי הביתה ישר התלבשתי לבית כנסת, פאק עדיין היה לי את הריח בושם שלה,

בקיצור לצערי רמה חרא, שירות מינימלי, מחיר בהתאם , אבל חניה חינם,

נ.ב
מאז שפתחו שם תיווך למוניות זה הורס את הדיסקרטיות כי יש כמעט כל פעם מונית שחונה ממש על המדרכה עם הפנים לכניסה,
איפה הימים שהיתה שם חנות רהיטים, ואיפה הימים של מרינה השמנמנה המלאה שרציתי להתחתן איתה, או לפחות לעזור לה בשכ"ד תמורת זיונים. בכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכי

נ.ב 2
היה לה ריח חרא עדין מהז'ופה, מה שהוסיף לארומה ולאווירה של הזיון, בכי

שלכם
ותיקק

ביום שישי נתתי בראש לז'אנה מחזקיהו המלך

10
פעם הייתי מהקבועים בדירה הזו,

אבל מאז שגיליתי את האתר הלבן ואת בת ים.... 400 שקל לזיון זה לא מילה גסה עבורי, למרות שאני משתדל ללכת ולא להפשר כלומר רק אם היא מוצאת חן בעיניי מאוד, והצלחתי להוציא ממנה חצי שעה במחיר טוב יותר, המקסימום שלי זה 400 לשעה.

טיפים?? אין מצב, מי שמרוויחה 400 שקל בשעה צריכה להתחשב קצת בלקוח, עדיין 400 שקל בשעה, מול שכר של נגיד 40 שקל , זה פי 10!!! והיא לא משלמת שקל מיסים, (שכירות +ויזה לישראל לא נחשב בעיניי תשלום מס)
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”