כ איריס פת - סקס אדיר

איריס פת

1
בוקר טוב לכולם

לפני הדיווח מודה לחבר בפורום ששלח לי את המספר של איריס, וכמו שהבטחתי , אני מדווח

אז ככה.... לצערי אני מוריד פה את סף ההתלהבות ממנה , נראית בחורה רגילה בסביבות 40+

יאמר לזכותה שהגעתי הייתה אחרי מקלחת , מריחה טוב בכל מקום בגוף.

האקט עצמו:

שאלה אם אני אוהב לרדת , אמרתי בוודאי התחלנו בזה כמובן שלקחה את הסיגריה והתחילה את הקטע שלה

לי זה הפריע קצת , אני לא אוהב סיגריות ובטח לא רוצה להריח מסיגריות , נתנה לי ציון ממש טוב טענה שגמרה כמה וכמה פעמים מהירידה .

סה"כ ירדתי לה משהו כמו 20 דק' , עישנה 2 סיגריות בין לבין , מה שביאס אותי , היא לא מצצה בכלל , ישר הלבישה קונדום הייתה על 4 ואמרה לי בוא תזיין אותי , זיינתי אותה , ראתה שאני לא גומר, הורידה הקונדום שמה על הזין שמן והתחילה להביא לי ביד וכיוונה אותו לעבר החזה שלה ורצתה שאשפריץ לה , כמובן שדחפתי לה אותו לפה ושהגיע הגמירה גמרתי לה כמות נכבדת על החזה והשפתיים כמובן שליקקה את זה לאחר מכן.....

יצאתי מיוזע וגמור , חוויתי את איריס, אבל לא חושב שאחזור

יכול לקבל פינוק יותר טוב מהקבועה שלי נטשה

המשך יום טוב לכולם קריצה
החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי מספר הרגעים בהם עצרת את נשימתך.

איריס פת

2
מוזררר
זו ממש לא איריס הרגילה
איריס חולת זין אוהבת מאד למצוץ וזיון אנאלי
כנראה לא היתה כימיה
ואגב עצה לכולם
לא חייבים להכנע לבקשתה לרדת לה תוך שהיא מעשנת
אני למשל מדלג איתה על זה ותובע ממנה למצוץ ומזיין אותה מכל החורים ובסוף משפריץ לה בפה ואין לה כל בעייה עם ההתנהלות הזו .
תעמדו על שלכם לא באתם לענג אותה ואם יורדים לה אז 5 דקות ואחכ שהיא תטפל בכם ותאמינו לי הטיפול שלה ממש מלכותי
תהנוווו

איריס פת

4
אשמע לעצתך מנוסה וניראה בפעם הבאה שאדגום אותה, מקווה שיהיה שיפור
החיים אינם נמדדים לפי כמות הנשימות שנשמת, אלא לפי מספר הרגעים בהם עצרת את נשימתך.

איריס פת

5
מבחינת הפנים לא משהו אבל זה לא משנה כי היא נותנת טיפול סוף בהשוואה לכל הקומוניסטיות הבלונדיות - תעצום עיניים ואתה בגן עדן ולגבי המחיר למה שלא תשאל אותה ?

איריס פת

9
מסכים עם פטישון לגבי הריח מהפה, ריח של סיגריות דוחה , אבל לא מסכים עם king-a , שאני הייתי איתה הייתה אחרי מקלחת והריחה ממש טוב, בכל הגוף וגם בכוס, החדר והבית גם נקיים , זה ניראה הדירה שהיא גרה בה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”