כ אישה מבת ים - סקס אדיר

אישה מבת ים

1
שלום לכולם . זה הדיווח הראשון שלי אז מצטער אם יהיו חסרים.

אז היום יצרתי קשר דרך אתר הכרות ברוסית עם אישה כבת 40-45 מבת ים שפרסמה את עצמה למטרת סקס בלבד . כתבה לי שמקבלת בדירתה למשך שעה/שעה וחצי וכולל הכל חוץ מאנאלי במחיר 350 שח . מתחילה לעבוד אחרי שעה 16 . קבעתי איתה לשעה 19 הגעתי למקום בבת ים גבול יפו - דירה מסודרת ונקייה , יש מקלחת .בחורה כ 170 גובה , מבנה גוף נחמד (לא רזה ולא שמנה) , חזה מס' 4 .לאחר העברת מזומנים התפשטנו ונשכבנו במיטה , נותנת שירות מהלב נשיקות צרפתיות חופשי , סקס אוראלי הדדי ןזיון . הכל לקח לי כ 50 דק' ומי שמעוניין יכול לעשות עוד מספר אני העדפתי לדבר איתה . אישה נחמדה מאוד שעובדת בבוקר ומרוויחה קצת בשעות הערב כי עוד חודש חוזרת לאוקראינה .
נ.ב רציתי רק דבר אחד לציין שהרגשתי כי מבחינתה היה אפשר לעשות סקס גם בלי גומי ולמזלי היה לי בכיס אז שמתי אחרת אם הראש היה בעננים ...
חולה מין

אישה מבת ים

9
מאוד מאוד לא ממולצת, גרוטאה רצינית גיל בסביבות 55-60, נמוכה רגלים עבות במיוחד תחת פלטה, מלאה בפצעונים בקיצור גועל נפש, ונוסף ליברלית ומוכנה ללא גומי, זה לא מעניין אותה, אבל אישה נחמדה, לפחות מנסה לרצות, אבל לצערי, גוף כמו של איכרה אוקריאינית, ממש לא כדאי, כדי לא לפגוע בה לא יכולתי.
חברים חבל על הטלפון ועל הנסיעה, שתמשיך לעבוד בניקיון יותר מתאים לה.
מצטערים אבל מנסה להציל את החברה מעוגמת נפש רצינית
יום קר ונעים

אישה מבת ים

10

חזה גדול ונפול, שמתחבר עם כל השאר בצורת פלטה,
פנים גדולות שיער קצר, בקיצור חבל על הכסף,
לדעתי יחצן אבל הוא לא מבין שזה עניין זמני, כי מי שיבקר ראשון פשוט יברח מהר בלי לזיין כדי לספר לחברה.
שבת שלום
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”