היי...מחר בערב מתכנן לפרוק באחד המכונים של דרום ת"א או באזור. לא רוצה סתם ליפול ולכן מבקש את המלצת הקהל למקום מומלץ. לאיזה מכון הייתם הולכים שיש עליו המלצות? הדיווחים על המכונים מאוד מבלבלים וקשה לקבל מהם באמת המלצה על מהו ספציפי...
תודה מראש
המלצה על מכון
2לאף אחד כולם מעפנים עם שבורות
כך הלוואה מהשוק השחור ולך לפרטית בבת ים
החיים הם כמו זין, הם לא תמיד קשים
המלצה על מכון
4מתי חזקיהו המלך פתוח? לא הייתי שם אף פעם. אפשר קצת הוראות איך למצוא? מה המחיר? תודה שוב.
המלצה על מכון
7[QUOTE=long_il]מתי חזקיהו המלך פתוח? לא הייתי שם אף פעם. אפשר קצת הוראות איך למצוא? מה המחיר? תודה שוב.[/QUOTE]
הוראות איך למצוא יתן לך הוויז + הפקידה הקשישה
מחיר 120 זוזים
פתוח מ9+- עד אחרון הלקוחות 

המלצה על מכון
9שבוע שעבר רציתי לבקר במכון. התחלתי בחזקיהו המלך 26. מצאתי שם רק בחורה אחד נמוכה ומלאה לא לטעמי. ברחתי. המשכתי להר ציון 38ב. שתיהן היו תפוסות. חזרתי אחרי 10 דקות. הכניסה אותי ובאה אלי אחד גם כן עקומה. ברחתי. ניסיתי למצוא את הדירות ברחוב סלמה ולא הצלחתי למצוא אף אחת. ניסיתי למצוא בהר ציון 59 ולא מצאתי. חתכתי הביתה.
מאוד קשה למצוא חלק מהמכונים בגלל שאלי חלקם נסגרו, כתובות לא נכונות או כל סיבה אחרת. גם בגלל שהרחובות האלה ממש מסודרים קטסרופה מאוד קשה למצוא כתובת שם.
יעזור מאוד אם כולנו נעשה מאמץ ונפרסם פה שוב כתובות וחוות דעת עדכניות. הוראות למציאת מקומות שקשה למצוא מאוד יעזרו. אחד למען כולם וכולם למען אחד חחח.
שבת שלום
מאוד קשה למצוא חלק מהמכונים בגלל שאלי חלקם נסגרו, כתובות לא נכונות או כל סיבה אחרת. גם בגלל שהרחובות האלה ממש מסודרים קטסרופה מאוד קשה למצוא כתובת שם.
יעזור מאוד אם כולנו נעשה מאמץ ונפרסם פה שוב כתובות וחוות דעת עדכניות. הוראות למציאת מקומות שקשה למצוא מאוד יעזרו. אחד למען כולם וכולם למען אחד חחח.
שבת שלום