כ הר ציון א38 סבינה - סקס אדיר

הר ציון א38 סבינה

1
אתמול הייתי עם סבינה והינה הדיווח
הפקידה בפלאפון אמרה שיש סאשה וסבינה, את סאשה אני מכיר ואת סבינה לא, היסתקרנתי מאוד לגלות איך נראית סבינה כי מהבית הזה יצאו כמה כוסיות.
הגעתי לסבינה וראיתי אישה שמנה עם בטן יוצאת ומלאה, אפילו השמלה הסקסית לא הצילה אותה, אבל היא יפה יחסית, לא הייתה לי ברירה ונכנסתי עם סבינה.

סיכום : לא ממליץ בכלל, אישה שמנה מאוד, לא הצלחתי להישתלט עליה, לא רצתה לעלות עליי , אין זרימה.
חוויה גרועה , במיוחד עם ריח מגעיל מהכוס. עשיתי סקס עם קולומביאנית ועם גרמניות ולאף אחת מהן לא היה ריח מגעיל מהכוס !
היתה בחורה גרמנייה שעשיתי איתה גאנג באנג והחדר היה חם וכולם הזיעו אבל עדיין לא הרחתי שום ריחות ממנה !
אני סיימתי עם שמנות !

הר ציון א38 סבינה

3
[QUOTE=טירון ירוק]לא היתה לך ברירה ? בתור סקס מאסטר ? מוזר .............. [/QUOTE]

חיפשתי את דיאנה הרזה, לא עבדה.
בלוינסקי היו בנות שלא אהבתי
בחיזקיהו המלך, מאשה הייתה תפוסה על ידי שני בחורים
היתעייפתי מהחיפושים והיתפשרתי על סבינה לצערי
ואני גר רחוק מתל אביב
תפיק לקחים מהדיווח גבר וזהו

הר ציון א38 סבינה

4
להבא...תתכונן מראש עם כתובות של עוד מקומות. יש לך גם בהגר"א12 ובהר ציון 85.
יש גם עוד מלא מקומות אבל אני לא ביקרתי בהם ולכן לא יכול לתת חוות דעת כגון בסלמה, לוינסקי 134, נווה שאנן, פיין ועוד.
דבר איתי עם אתה רוצה עוד פרטים או משהו

הר ציון א38 סבינה

6
[QUOTE=long_il] להבא...תתכונן מראש עם כתובות של עוד מקומות. יש לך גם בהגר"א12 ובהר ציון 85.

יש גם עוד מלא מקומות אבל אני לא ביקרתי בהם ולכן לא יכול לתת חוות דעת כגון בסלמה, לוינסקי 134, נווה שאנן, פיין ועוד.

דבר איתי עם אתה רוצה עוד פרטים או משהו[/QUOTE]

הר ציון 85 אתה מתכוון בעצמם לידיעה הפניני 4 לא ? אם כן אז הייתי שם לפני שנה ולא אהבתי תמבחר
תודה

הר ציון א38 סבינה

8
[QUOTE=long_il]גם אני חושב שהר ציון 85 ופיני 4 זה בעצם אותו מקום. יש שם 3 עקומות/מבוגרות מידי אבל יש שם גם אחת שנראית לא רע. גבוהה יותר מהאחרות ונראית מילפית כזאת....[/QUOTE]

יש שם למילפית ?
באיזו משמרת היא נמצאת ?

הר ציון א38 סבינה

9
אולי הגזמתי קצת...הייתי צריך לכתוב שהיא נראית לא רע בכלל יחסית לאחרות. ושוב...צריך להדגיש שמשלמים שם 100 שח. הציפיות לא בשמיים בסכום כזה. באתי עם ציפיות נמוכות ולכן לא התאכזבתי. כן ירבו מקומות כאלה!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”