כ נטלי מסלמה 64 תל אביב - סקס אדיר

נטלי מסלמה 64 תל אביב

1
מדובר בנטלי הותיקה שעבדה בהמון דירות עד היום מפרסמת מידי פעם גם כאן לוקחת 200 שקל הכניסה היא בסימטה ויש שם מחיצת ברזל ליד הדלת יש מצלמת אבטחה בכניסה לדירה המצלמת את כל מי שנכנס יתכן ויש עוד מצלמות בדירה ומחוצה לה אני פדוט יודע על המצלמה בכניסה כי בחדר שלה מול הציטה למעלה מעל המשקוף של הדלת ישנו מסך גדול אשר מחובר אליו מכשיר הקלטה ופעם אחת השאירה אותו דולק וראיתי את הכניסה כמו כן אני התקשרתי מחסוי והיא ידעה את מספר הטלפון שלי כלומר היא משתמשת בשירות בתשלום לזיהוי שיחות חסומות יש לה לפחות 2 טלפונים חכמים שאני ראיתי אותם וידוע לי 2 המספרים שלהם לגבי המראה היא נראית לא טוב בטח לא התמונה שהיא משתמשת בפרסומים היא גבוהה בלונדינית ראש גדול ביחס לגוף חלק עליון של הגוף רחב ורגליים דקיקות היא תמיד מקבלת בחלוק רחב שיסתיר את חסרונותיה היא לא נותנת להכניס את הבגדים לחדר שלה במיטה היא ממזרה לא קטנה מבטיחה מציצה ללא גומי ובעזרת הפה היא שמה בעורמה את הגומי וכאשר רציתי לגעת לבדוק אם היא שמה לי גומי אז היא מעיפה לי את היד שלא אגע בקיצור שירות גרוע בטח לא איכותית כמו שרושמט במודעה יש לה התקפות זעם פתאומיות לא מובנים באמצע הטיפול ומתחילה להתעצבן ולצעוק שלא בצדק בקיצור עדיף לא ךלכת אליה ובטח לא לשלם 200 שקל במיוחד כאשר היא מקליטה הכל על ידי מצלמות וגם יודעת את הטלפון שלכם מחסוי בעבר היו עליה פרסומים ולא הצלחתי למצוא אותם בכל מקרה ראיתי לנכון להזהיר כמה שיותר שלא ישלמו סתם כסף ויצאו מאוכזבים ממנה כפי שאמרתי היא לא מוכנה שהלקוח יכניס לחדר שלה שום דבר כמו טלפון צרור מפתחות או שעון יד ממני ביקשה אפילו להסיר את שעון היד ולהשאירו בסלון עם יתר הבגדים שלי ויש לה סיבה טובה לכך לאחר שנכנסתי איתה למיטה תוך כדי היא מציעה לי בשקט חדירה ללא גומי בתוספת של 100 שקל אני היתי המום ושאלתי אותה מה את לא מפחדת ? היא דואלת ממה ? אני אומר לה מכל מיני מחלות אז היא אומרת שלא הבנתי נכון את מה שהיא אמרה בקיצור אני סירבתי ןמציע גם לכם להזהר ולשמור על בריאותכם לא סתם היא מבקשת להכנס עירןמים לחלוטין למיטה שלה שלא יצלמו אותה או שיקליטו אותה כאשר היא מציעה כל מיני פרטים יתכן שהוזהרה בעבר על ידי מרפאת לוינסקי אשר הוא מפרסם מידי פעם על מצב החולי של הזונות באזור דרום תל אביב יתכן ובדקו אותה ומצאו אצלה מחלה כלשהי והזהירו אותה לעשות הכל עם גומי אבל הכל עם גומי זה פוגע לה בהכנסה לכן דואגת שלא יהיו הוכחות מי שיתקשר אליה ישים לב שהיא מאד זהירה במתן הפרטים בטלפון והיא אומרת פרטים נוספים בטלפון וגם כאשר הלקוח נכנס לביתה והוא עדיין לבוש היא לא נותנת לו פרטים בחופדיות מחשש שיגליט אותה בחופשיות היא נותנת רק במיטה בלבד

Re: נטלי מסלמה 64 תל אביב

3
2]
בדקתי את המקום לפני מספר ימים בעקבות הדיווחים האחרונים על ז'וז'ה פה ובפוסט אחר. משהו היה נראה לי שוד...אז ככה - ז'וז'ה היא לא אחרת מאשר נטלי המילפית הידועה שקיבלה אורחים עד לפני כמה שנים ממש בהמשך של סלמה לכיוון מערב על הצומת עם רחוב העליה. זאת עם הפירסינג בדגדגן למי שמכיר. בדקתי, הוא כבר לא בדגדגן אבל באותו איזור בצד.פעם היא היתה הרבה יותר רזה (משהו כמו 20 ק"ג לדעתי) ועם הרבה יותר תשוקה. הביקור אצלה היה חוויה מיוחדתוהיא גם היתה עושה אנאלי (וזה אולי מסביר למה לא אכפת לה שמשחקים לה בחור).היום, למרות שהיא לא תקתקנית, היא לא יותר מצל חיוור של עצמה בהשואה לפעם.כן, היא משתדלת. כן, היא נחמדה מאד אבל רואים עליה שהיא עייפה, שחוקה, גמרה את הסוס או איך שלא תקראו לזה.אז אם תשאלו אותי על נטלי שלפני 10 שנים (ואפילו פחות) - הייתם מקבלים המלצה חמה.אם אתם שואלים אותי על נטלי/ז'וז'ה של היום - אז ההמלצה שלי היא לעבור הלאה.גילגלד.שלכם ובשבילכם.
[/quote]
ככה כתבו...

Re: נטלי מסלמה 64 תל אביב

5
צחיק כתב: 28 יוני 2021, 15:47 2]
בדקתי את המקום לפני מספר ימים בעקבות הדיווחים האחרונים על ז'וז'ה פה ובפוסט אחר. משהו היה נראה לי שוד...אז ככה - ז'וז'ה היא לא אחרת מאשר נטלי המילפית הידועה שקיבלה אורחים עד לפני כמה שנים ממש בהמשך של סלמה לכיוון מערב על הצומת עם רחוב העליה. זאת עם הפירסינג בדגדגן למי שמכיר. בדקתי, הוא כבר לא בדגדגן אבל באותו איזור בצד.פעם היא היתה הרבה יותר רזה (משהו כמו 20 ק"ג לדעתי) ועם הרבה יותר תשוקה. הביקור אצלה היה חוויה מיוחדתוהיא גם היתה עושה אנאלי (וזה אולי מסביר למה לא אכפת לה שמשחקים לה בחור).היום, למרות שהיא לא תקתקנית, היא לא יותר מצל חיוור של עצמה בהשואה לפעם.כן, היא משתדלת. כן, היא נחמדה מאד אבל רואים עליה שהיא עייפה, שחוקה, גמרה את הסוס או איך שלא תקראו לזה.אז אם תשאלו אותי על נטלי שלפני 10 שנים (ואפילו פחות) - הייתם מקבלים המלצה חמה.אם אתם שואלים אותי על נטלי/ז'וז'ה של היום - אז ההמלצה שלי היא לעבור הלאה.גילגלד.שלכם ובשבילכם.
נשמע מעניין מאוד .
אפשר את המספר שלה בבקשה ?
[/quote]
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”