למה היא אף פעם לא זמינה?
מישהו יכול להמליץ על שעות שהיא עונה?
כ
ובכן, קיבלתי תיאבון מכל התיאורים לעיל והחלטתי לבדוק בעצמי.
עם לב דופק הגעתי למקום, לפי הנחיות טלפוניות של הגברת, ומצאתי אשה נעימה וידידותית, נאה בהחלט, גובה בינוני, שיער צבוע ג'ינג'י, בת 40 פחות או יותר, עם גוף נחמד מאוד ובהחלט שמור היטב - חזה קטן, רגליים חלקות, עור די מתוח (בוודאי בהתחשב בגיל, אבל גם אובייקטיבית), וזה מה שראיתי בהתחלה.
200 ש"ח החליפו ידיים (היא רצתה 150 לחצי שעה, אבל נתתי את הטיפ מראש וזה מיד יצר אווירה טובה).
הפשטנו זה את זו באיטיות, תוך נשיקות הדדיות והתמזמזות מאוד נעימה, ואז עלינו למיטה ושיחקנו במשחק מקדים במשך די הרבה זמן. עכוז מקסים ומוצק למדי יש לה, תאוה לעיניים וכמובן לידיים.
החלפנו צדדים, קדימה ואחורה, למעלה ולמטה, מאוד נחמד. מציצה מוגנת מאוד נעימה כולל 69 - ואז גיליתי איזה שבלול מדהים יש לה, ריחני ונקי, עם שפתיים ארוכות ויפיפיות שלא יכולתי להתאפק ומצצתי בשקיקה. נהדר.
השעון התקדם (אני בדקתי...), ולמרות שהיא לא הסתכלה על השעון וממש לא הלחיצה הרגשתי שזהו זה. צריך להתקדם.
היא עלתה עלי בישיבה, אבל קפיצי המיטה הרעישו יותר מדי לטעמי ולא הצלחתי להתרכז.
עברנו לדוגי סטייל, וחברים - קשה לתאר את המראה הזה. ידידנו לא החזיק הרבה מעמד ופרק את מטענו בקרשצ'נדו אדיר.
מקלחת נעימה, נשיקת פרידה - בטוח שאבוא שוב.
באמת בחורה ברמה גבוהה
שרות מעל הכול דואגת שתהיה מרוצה בכול ליבה
לא דוגמנית מה שהפחיד את השמוליק בהתחלה אך לאור התיאורים הייתי חייב לנסות היה שווה
איכות אחרת ממש בחורה 10
לא למחפשי הדוגמניות ולא צעירונת אבל חביבה ושווה בהחלט
מסתדרת גם עם הכלים הגדולים ומלאת סבלנות טוענת שאפילו נהנתה
בקיצור שווה ביקור בחום ותיזהרו מהברזים הנוספים במקלחת
אני הייתי לפחות 50 דקות בלי לחץ בכלל בלי שעון ואקט אחד עד הטיפה האחרונה
מומלץ למרות שממש היססתי בהתחלה כשראיתי אותה ערומה !
חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”