כ ג’ינג’ית במוצקין - דף 5 - סקס אדיר

ג’ינג’ית במוצקין

43

לאחר כל ההמלצות נגשתי לעניין

במבט ראשון הגברת לא נראת משהוא אבל חשבתי לעצמי עם כל ההמלצות ננסה. הדירה נקייה ונראה שהיא לבד בדירה 120 החליפו ידים והגברת התפשטה. בבחינה קצרה החזה הקטן והנפול הצביע שגילה מזמן עבר את ה-32 כמו כן רזה מדי לטעמי. התמזמזנו בעמידה והגברת נגשה לעבודה והחלה ללקק את כל חלקי גופי בעוד אני מחדיר את אצבעי לתוכה.
מכאן העניינים החלו להשתפר וכפי הנראה עם הגיל בא הניסיון. מציצה עד הסוף מקונדמת ומושקעת לאחר מכן נשכבה עלי והחלה בסדרת נשיקות כמאהבת אמיתית. לא עבר זמן ועברנו למסיונרית ומשם לדוגיסטייל עד לסיום. גם דאגה לנקות את הכלי בשני מגבונים תוך שהיא סוחטת אותו. מה אני אגיד לכם כזה דבר עוד לא היה לי. פשוט מומלץ

ג’ינג’ית במוצקין

44
שישי בצהריים החלטתי לבקר את האישה .
הייתה לא מי יודע מה סובלנית בטלפון , אבל בכל זאת כיוונה אותי לבית .

הגעתי הבחורה אפשר להגיד 35+ מכניסה אותי , רואה אם אני מעוניין 150 ש'ח לחצי שעה , והופ לעבודה .
מבלי להכנס לאקט אגש ישר לציונים .

מראה 6 (גוף בסדר , לא כמו שתיארו אותה , ציצים קצת נפולים , בטן לא הכי מתוחה , בינוני - סביר) .

סקס 8 (יודעת לגרום לסקס להרגיש טוב , משתפת פעולה באקט , חיבוקים ונשיקות גורמים לזה להיות אחלה) .

מציצה בלי - 8 , מוצצת טוב .

GFE - אצלי היה נשיקות בלי לשון (מיוזמתי לא ניסיתי אפילו) , גם עם השפתיים זה די מוגזם מבחינתי , אבל היו כמה בקטנה , בסה'כ מחבקת , וגורמת לתחושה סוג של GFE , נחמד מאוד .

שירות - 9 , הבחורה פשוט אכפתית ללא ספק .
פנים - 6
גוף - 6 (חבר'יה מצטער הרף של 8 ו 9 למראה כולל לא אצלי) .

בס'הכ שווה 150 לא יותר .
היה נחמד לא נראה לי שאחזור .

ג’ינג’ית במוצקין

46
השבוע ביקרתי אצל הבחורה

בטלפון קשוחה ולא סימפטית, לא מנדבת פרטים (בטלפון חוזרת על אותם משפטים שוב ושוב, כמו קלטת)

חניה- בסימטה צדדית ליד הבית. תמיד יש מקום למרות שזה מרכז העיר
גיל-נראה שעברה את ה 40
מיטה- חורקת ודי לא אמינה
GFE מתחבקת,מתנשקת אבל בלי לשון
מציצה-עם בלבד!!! מציצה עם רמות חוזק משתנות
סקס- משתדלת לתת מעצמה את הכל
גוף-סבבה יחסית לגילה. ובלבד למי שלא מפריעות שומות עם גבה (לא הרבה אבל...)
לאחר האקט דיברנו ובשיחה של אחרי היא הרבה יותר נחמדה מאשר בטלפון

עובדת עד 17:00

לסיכום, בטלפון היא די חוששת ולא מנדבת פרטים אבל לאחר שרואה אותך בעיניים, ומבינה שאתה לא סוטה דפוק בראש החששות והקשיחות נעלמים

MILF שמעניקה תמורה לכל שקל ששילמת
תענוג מרענן לשנוי יום שהתחיל ברגל שמאל
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”