אנהי חדש כאן,נישמע מאוווווד מעניין אפשר פרטים על שמנות וצעירות.
סופי השמנה מדרך עכו 21
12אם זו אותה אחת שאני מתכוון .אז היא כבר לא שם שיער בלונד כצט עובר את הכתפיים .גוף לא רזה לא שמנה.גובה 1.70 גיל 45 בערך זורמת מאוד צר לי לאכזב אותך אבל היא כבר לא שם
סופי השמנה מדרך עכו 21
14חברי האם היא עובדת בימי שישי וא וב וחמישי אם היא זאת היא הקבועה שלי אני עושה מה שאני רוצה מכניס את כל היד בפנים גומר לה בפה אחי חשוב גומר לה בתחת. דרך אגב לא קוראים לה סופי 19LOLx8 2010-10-13 12:15:47
סופי השמנה מדרך עכו 21
15יש שתי מבוגרות שם, אחת מבוגרת ניראה לי 50-60 אירנה שמה נדמה לי ואחת שמנה ופחות מבוגרת, סופיה. זה לא מה שחשבתי לצערי.
סופי השמנה מדרך עכו 21
16אני מודיע לאנשים פה: אם מישהו רוצה להפוך לאימפוטנט, מוזמן לנסוע לסופי.
אני וחבר היינו במסיבת רווקים בחיפה והשתיה קצת עשתה את שלה ואמרתי יאללה נלך לחפש את סופי. הגעתי למקום, פתחה לי את הדלת מכוערת שמנה בטירוף, שאלתי אם יש עוד מישהי אמרה שכן וסופי נכנסה. מדובר על גורילה 1.8 גובה, 1.8 רוחב. תראו, יש שמנות שהן אסטטיות, שהן יפות. סופי היא לא כזאת, היא שמנה מכוערת הם גוף מגעיל. אמרתי אני חייב לשכב על הגדר. התפשטה במהירות שיא (נו בסדר, בכל זאת אני בחור צעיר ונורמלי וכנראה היא זאת שצריכה לשלם לי) והתחילה לעשות רימינג עם אורלי בסדר. אני בראש חושב אלוהים ישמור, מה קורה פה. אחרי מספר דקות פתחה את זוג הרגלים וברגע זה נהפכתי לאימפוטנט. הרגלים זה קורות עמודי בטון לחיזוק מבנים, וכל האזור שחור משפשופי השומן שלה. ברגע זה אמרתי לה מצטער בבושקה, אני הולך וברחתי...
פשוט גועל נפש איך בחורה כמוהה עובדת. מצידי שהשירות שלה יהיה נדיר, אבל בכל זאת יש גבול..
סופי השמנה מדרך עכו 21
17כל אחר אוהב משהו אחר.
אני הייתי אצלה כמה פעמים והלכתי בעיקר בגלל הרמינג שהוא טוב מאד לדעתי , בגלל שהיא מוצצת בלי ונותנת לך לגמור לה
בפה בלי קונדום ואם אתה לא רוצה לגמור לה בפה אז אפשר לגמור לה על כל חלק בגוף .
אני לא הגעתי אליה בשביל הזיון , אלא בשביל האקסטרות שהיא נותנת ולא מקבלים במקומות אחרים.
בכל מקרה היא לא תקתקנית ותמיד הייתי איתה בין 30-40 דקות.
סופי השמנה מדרך עכו 21
18אני קבוע שלה , היא מוצצת מעולה , גרון עמוק , אין לה בעיה לבלוע זין גדול מאוד
ויש לה ראש ממש טוב
מומלצת לחובבי שמנות
סופי השמנה מדרך עכו 21
19נמצאת שם בכל יום בדירה
שמנה מאוד אך לא דוחה
שיער שחור עד הכתפיים , רוסיה אך ותיקה בארץ
מוצצת מעולה עם גרון עמוק ומסוגלת ללקק לך את הביצים כשכל הזין בתוך הפה שלה
בנוסף אוהבת שגומרים לה בפה
שילמתי 100 לרבע שעה
בשביל מציצה טובה לא צריך יותר
הפטיש שלי איתה זה לשים כסא מול המראה ולראות אותה על הברכיים
לחובבי השמנות בלבד
ציון 8
שמנה מאוד אך לא דוחה
שיער שחור עד הכתפיים , רוסיה אך ותיקה בארץ
מוצצת מעולה עם גרון עמוק ומסוגלת ללקק לך את הביצים כשכל הזין בתוך הפה שלה
בנוסף אוהבת שגומרים לה בפה
שילמתי 100 לרבע שעה
בשביל מציצה טובה לא צריך יותר
הפטיש שלי איתה זה לשים כסא מול המראה ולראות אותה על הברכיים
לחובבי השמנות בלבד
ציון 8
סופי השמנה מדרך עכו 21
20מישהו היה לאחרונה ויודע להגיד אם עדיין עובדת ? ניסיתי להתקשר לא עבד משום מה , נשמעת מפנקת מאד ! העניין הוא שחלק מהאנשים אומרים שהפנים שלה נראות כמו אחרי הפצצה , עד כמה זה גרוע ? (עם הקטע שהיא BBW דווקא ממש אין לי בעיה אלא להפך
)