כ עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה - סקס אדיר

עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה

7
כמה פרטים על המקום. מוריה 52 זה בכניסה לכרמליה, ליד בורקס העגלה. דירה רגילה, חדר קטן, נראה נקי, לא בדקתי מקלחת.
לפחות שתי בנות.
בלנקה: אולי הבחורה העובדת הכי יפה שראיתי אי פעם. גיל בין 20 ל-25. פנים חלקים ויפים. גוף קומפקטי. חזה מושלם, גודל בינוני, מוצק מאוד. ישבן ברזילאי. אלא מה: הבחורה שונאת את מה שהיא עושה. היא פשוט נראית נגעלת מהעבודה: לא פוגשת לך את העיניים, עובדת רוטינית עם יד אחת, מזמזמת משהו ברקע ועונה בגסות. לי זה הוציא את כל הרוח מהמפרשים.
לילי: גם צעירה, גם קומפקטית, גם נאה מאוד (אך פחות). עיסוי משובח, בדיוןק כמו שאני אוהב, כולל פרוסטטה. אבל אותה בעיה: היא נראית מנותקת (אם כי פחות). בסך הכל חויה פחות מנעימה.

8
דגמתי שנית, הפעם את נטלי, והיתה הפתעה טובה.

התנאים אותם תנאים, המקום אותו מקום (150 ש"ח לחצי שעה, נקי ונעים בדירה ובחדר). נטלי בת 30 פלוס מינוס, עם גוף קומפקטי מושלם ופנים נאים (לא כוכבת, אבל בהחלט נאה). היא התפשטה לגמרי. השירות היה נהדר, מההתחלה ועד הסוף. נטלי עובדת בימי ראשון ושני, ולפעמים בשבתות. המקום פתוח מ-11:00 עד 22:00.

במספר הטלפון אכן יש טעות -- המספר שמופיע למעלה (בזק) מוליך לסניף השני, ברחוב יפה נוף. אני משער שגם המספרים הניידים מטיילים בין שני האתרים. אני ממליץ לברר בטלפון האם זה מוריה או יפה נוף, ואם צריך, לבקש את המספר של המקום השני. כאמור, זה עסק אחד.

הגיע הזמן שמישהו יעשה סדר במכוני העיסוי של חיפה... אנחנו מבולבלים!

9
נטלי בהחלט חמודה ומאירת פנים. לקחתי אותה ל 40 דקות עבור 200 ש"ח.
עיסוי חמים מפנק ומהנה כאשר בסיום היא עושה עבודת שחרור טובה מאד
הביאה אותי לגמירה בידיים המיומנות שלה, תוך כדי שהיא מאפשרת נגיעות
נשיקות (רק לא בפה) ומישוש הגוף החמוד שלה.
רזונת, גוף של דוגמנית, חזה לא קטן, יש במה לגעת. אין מין אבל חיפשתי מסג' טוב
ואת זה היא נותנת בכייף. מקלחת חופשי מגבת והזמן חלף.
בשביל להוריד תחתונים ביקשה עוד 50 אבל וויתרתי, האצבעות חודרות אליה
מתחת לתחתון בלי בעיה והיא מעניקה את עצמה ברוגע ועם יחס חמים.
מומלצת למי שמחפש התרגעות שקטה.

הצלחה בחיים בנויה משני גורמים. מזל, והיכולת לזהות אותו. בחורה טובה זה מזל. דע לזהות אותה ולגעת בה נכון.

10
שוב ביקרתי במוריה 52, כל פעם שאני מגיע היחס החם רק הולך ומשתפר.
נכנסתי עם גלית, ההרפיה הייתה מדהימה ולהפתעתי המסאג' היה מצויין (בדרך כלל אני מוותר על מסאג' אבל היא החליטה לפרגן)
משום מה לא כתבו עליה עדיין, מדובר בבחורה באיזור ה35 40, רואים שהיא לא צעירה, חזה סיליקון וכוס חלק.
נותנת חוויה בלתי נשכחת, זו לא הפעם הראשונה שלי אצלה וכל פעם השירות המצויין רק משתפר. (שווה להתמיד איתה)
GFE חופשי, הקטע המדהים שהבחורה יודעת את העבודה ואוהבת אותה מאוד (או שהיא עושה הצגה ממש טובה), נותנת חוויה של פורנו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”