כ דגימה - סופי מעפולה - דף 4 - סקס אדיר

דגימה - סופי מעפולה

31
שאלה חשובה .... נראה מעניין ורוצה לדגום ....
אבל שאלה בקשר לחזה הגדול .... שזה חלק חשוב בשבילי ...
מה זאת אומרת חזה גדול אבל נפול ... איך הוא נראה? ... אפשר תמונה מייצגת? ...
כי לכל אחד יש סגנון ....
האם הוא דומה לתמונות כאן:

דירות דיסקרטית,דירה דיסקרטית,דירת אירוח,אירוח, דירות דיסקרטית,דירה דיסקרטית,דירת אירוח,אירוח,

דירות דיסקרטית,דירה דיסקרטית,דירת אירוח,אירוח,דירות דיסקרטית,דירה דיסקרטית,דירת אירוח,אירוח,
19LOLx82011-02-25 12:57:24

דגימה - סופי מעפולה

32
שלום חברים
לפי התאורים של הדוגמים עיניין אותי גם כן לדגום אותה.

לגבי הגוף שלה אני אישית לא ניתקלתי בגוף אגסי עם שדיים ואני מדגיש שדיים גדולים ונפולים אך טיבעיים ורכים שיכולים לעטוף אותך...

יחד עם זאת היחס המקום והשירות ברמה גבוהה.לא מלחיצה נותנת את כל כולה,שירות GFE עם נשיקות צרפתיות עמוקות מציצה מושקעת,רימינג איכותי ,לקוקי ביצים וליברלית מאוד.לגבי הגיל אני מניח שהיא איפה שהוא בתפר בין 30 ל40 .

אשת שיחה ןאינטליגנטית ניראה שיש לה ניסיון רב.

לגבי האקט עצמו ביצענו 69 עם ליקוקים הדדיים וגמירה תוך כדי מציצה (גמירה הכי חזקה שיש,ממליץ מאוד),אקט נוסף ומשז' מפנק.

בכל אופן החיסרון היחידי שעפולה קצת רחוקה ממקום מגורי.

אגב מזכירה לי מאוד במראה את האישה בסצנת אקסי לימון שבעלה הוא מלח אשר תופס את אישתו על חם עם יודלה.

ללא ספק אחזור אלייה בהזדמנות שווה את הכסף כאשר באיזור המרכז היו דורשות 500 ש"ח ומעלה והיא דרשה 250 ש"ח.

מקווה שעזרתי לחברים.

סליחה את יודעת במקרה איזה אוטובוס מגיע לרחוב השפתיים שלך?

דגימה - סופי מעפולה

34
21:00.

200 שקלים החליפו ידיים.

הבולבול בין שדיה הנפולים, מציצה מאוד נעימה - פנימה עד הסוף, ליקקה את הכיפה האדומה כמו סוכריה (ללא גומי כמובן).

אחרי כ-15 דקות הוא התקשה כמו אבן, הגבירה את הקצב - היא יורדת לאורכו ואני דוחף לה אותו פנימה חזק ואז...

מנת זרע גדולה ממעל הממוצע זרמה מאשכיי לאורכם של 18 ס"מ אל תוך פיה, תוך כדי שאיבה חזקה מצידה.

סוכם מראש על מספר נוסף וגמירה נוספת בפה, אולם כבר לא נשאר מה לרוקן וכך נפרדנו לשלום.

אני בטוח חוזר אליה...

דגימה - סופי מעפולה

38
הי, מאחר והייתי אצל סופי, אני מרשה לעצמי להגיב.

כעיקרון, בחורה עם חזה גדול וטבעי, בד"כ תהיה נטייה להיות נפול, מה לעשות, חוקי הגרוויטציה.

יחד עם זאת, אם אתה רוצה להינות ממנו, תבקש מהבחורה לרכב עליך ואז תוכל ליהנות ממלוא הדרו של החזה.

לעומת זאת, אם תבוא עליה בתנוחה מיסיונרית, בגלל שהחזה טבעי, בד"כ הוא יימעך פנימה לתוך הגוף שלה, שוב, גם במקרה זה, תלוי מה הגודל.

לסופי יש חזה גדול ויפה, כפי שתוכל לקרוא, ישנו חוסר פרופורציה של הגוף שלה, זה כבר פחות יפה, אבל כפי שנאמר, היא מפנקת בצורה טובה, דבר שבהחלט מפצה.
בנימין הפטיש
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”