כ עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה - דף 3 - סקס אדיר

עיסוי - שד' מוריה 52, חיפה

23
הייתי אתמול אצל מריה החדשה. בחורה די כוסית...
חוץ מהעיסוי המקצועי שקיבלתי אצלה, היא עשתה לי גם סאדו. נתנה לי ללקק את 2 החורים חופשי, וגם לגעת בהכל חופשי, הישבן והחזה שלה פשוט מושלמים...
הייתי אומר שהיא בערך באזור גיל ה30 ויודעת את העבודה טוב מאד, הבנתי ממנה שיש לה הרבה ניסיון, אמרה שעבדה בפיפ שואו בתל אביב בעבר.

לסיכום היא חירמנה אותי ברמות מטורפות, לא חושב שאי פעם היתה לי גמירה חזקה כל כך, ההרפיה שלה היתה קטלנית.

ציונים

פנים 8

גוף 9

שירות 10

28
יוליה, ילדונת בת 23, שבעה חודשים בארץ, כמעט בלי עברית. גוף של נערה, חזה קטן מושלם, בטן חלקה ומוצקה, עור חלק ונעים, פנים נאות, קצת ג'ינג'ית. עיסוי סתמי, קצת חיפוף והופ להסתובב. אבל כשנוצר קשר, והיא התחילה לחייך, הקסם שלה עבד. סה"כ חוויה חיובית.

200 ל-40 דקות, 300 לשעה.

29
הדיווח של ננס לבן עניין אותי אז קפצתי אתמול לערוך בקרת איכות ליוליה.
נכנסתי וקידמה את פני קשישה חולנית העונה לשם "אילנה" שניסתה לגרור אותי לאחד מחדרי הטיפולים. מלמלתי בבהלה שבאתי ליוליה ולמזלי הקשישה נאלצה להסכים וקראה בחוסר שביעות רצון ליוליה תוך כדי שהיא מגרשת אותי מחדרה ושולחת אותי לחדרה של יוליה ומייד לאחר מכן הופיעה הנערה עצמה.
אז קודם כל לא נכון שהיא לא יודעת עברית היא יודעת דוקא 5 מילים בסדר הבא: " אין זיונים" "אין מציצות" ו- "תודה".
כל יתר השיחה התקיימה באנגלית.
התאור של ננס לבן די מדוייק: בחורה לבנה בגוף (אני "חולה" על כאלה), ג'ינג'ית, הכל חלק ,מתוח, צעיר ובריא כמו שצריך להיות.
החזה קטן אבל מתוק ועושה לך רצון ללוש אותו עוד ועוד (כמו פלסטלינה).
נכנסנו לחדר והיא ישר השתמשה בשני המשפטים היחידים שהיא יודעת בעברית (ראו למעלה). השבתי (באנגלית עלגת במקצת) שאני מודע לתנאים.
שלמתי 200 ש"ח, יוליה התפשטה אך נשארה בתחתונים ובקשה שאשכב על הבטן ופעלתי כמצוותה.
העיסוי לא בדיוק סתמי כפי שטוען הננס אבל גם לא אירוטי. היא פשוט נסתה לעשות מסג' אמיתי לשרירים והתעלמה מאיברים חיוניים שיש לעורר אותם בעיסוי מסוג זה.
מכל מקום, לאחר כ- 20 דקות היא בקשה שאסתובב. אמרתי לה שהעיסוי היה טוב ואז היא חייכה ( חיוך מקסים של צעירונת מתוקה) והשתמשה במילה האחרונה שהיא מכירה בעברית : "תודה".
היא הורתה לי לשכב על הגב, הגביהה במקצת את המשענת,שימנה את "ברוך" והתיישבה על רגלי (באזור הברכיים) עם פניה אלי כשהיא עוטה את תחתוניה לגופה והחלה בפעולות חליבה עם שתי ידיה.
זה אמנם היה נעים אבל אני רגיל לגעת (או לפחות להסתכל מקרוב ) על ה"מנוע" והריחוק שלה ממני בשילוב עם העובדה שלא התפשטה שיגע אותי.
לאחר מספר דקות של פעולת חליבה התרוממתי והתחלתי לינוק את השדיים. הפטמות שהיו שקועות קצת הזדקרו וגוש הפלסטלינה אותו עיסיתי וינקתי לסירוגין היה עתה מושלם.
נייסיתי לנשק את החמדמודת והיא אפשרה לנשק אותה בצווארה ובפנים בסמוך לאזור השפתיים.
שאלתי אותה אם היא חייבת להמשיך וללבוש את התחתונים והיא חייכה חיוך מבוייש ופשטה אותם מגופה אך עדיין התקשיתי להבחין בעיצוב המנוע שכן כזכור, היא ישבה על ברכי כשאני במצב של חצי שכיבה על גבי.
ניסיתי לשלוח ידיים לכוון הדגדגן והיא בלמה אותי בעדינות ורמזה לי שהיא מעדיפה שלא אעשה זאת.
נזכרתי שסוניה (מבנות המקום שלא עבדה באותו היום) סיפרה לי לפני כשבועיים באחד מביקורי אצלה שיוליה היא משוגעת לניקיון ואחרי כל לקוח היא מקרצפת את גופה כחצי שעה במקלחת.
הבנתי שכדי לקדם את העניינים צריך לעשות מעשים אמיצים, הרמתי אותה מברכי בקלילות (שוקלת 40 קילו בערך), נגשתי לבגדי ושלפתי שטר של 100 ש"ח והצעתי לה אותו כטיפ ( 50 ש"ח עבור נשיקות ו- 50 ש"ח נוספים עבור נגיעות באיזורים המפורזים).
הטיפ עשה את שלו והיא החלה להתנשק עמי נשיקות עדינות ומחרמנות עם הלשון (טעם טעים) אם כי לא אפשרה לי לחדור עם הלשון עמוק מדי לכוון השקדים (אולי בפעם הבאה).
בגזרת הקרבות השנייה ניסיתי לנצל את חלקו השני של הטיפ ושלחתי יד לכוון "נקבת השילוח". היא אפשרה למשמש קצת אבל כשקלטה שבקרוב אנסה להחדיר אצבע לתוכה היא זנקה מעלי וחזרה עם כפפת גומי (שמיועדת במקור לעיסוי פרוסטטה) ובקשה שאעטה את הכפפה על היד הממשמשת. מרוב עלבון ואכזבה שמתי את הכפפה על היד הלא נכונה (זאת שפחות מיומנת בעיסוי דגדגנים ) וחזרתי להתקיף את היעד אבל זה כבר לא היה אותו דבר. קשה לחוש ברטיבות עם הכפפה והתחושה היא שאתה בודק מטופלת במסגרת תפקידך כרופא.
בקשתי שהיא תשכב מעלי בתנוחת 69 כדי שאצפה מקרוב בקסמי הבריאה והיא סרבה. לאחר שהסברתי לה שזה יזרז את הגמירה היא התיישבה על החזה שלי בסמוך לפני ואפשרה לי לצפות בפעם הראשונה מקרוב בכל מכלולי המנוע.
מה אני אגיד לכם חברים, כוס צעיר, חלק חלק, קטנטן וורדרד. בקיצור תענוג להסתכל. לגעת בלשון במרכז הכור עצמו היה אסור אז הסתפקתי בתצפיות, באיסוף מידע מודיעיני ובליקוק הירכיים הלבנבנות המטריפות.
במקביל היא המשיכה בתנועות חליבה יעילות עם שתי ידיה עד שבסופו של דבר לא עמדתי עוד במראות ו"ברוך" הקשיש שיגר טילים לחלל.
נפרדנו בנשיקה.
התחושה שלי שבפעם הבאה היא תשתף פעולה עוד יותר בתחום הנשיקות ובכלל רק צריך למצוא תחליף לכפפה ( אולי נוזל חיטוי) כדי שהחוויה תהיה מושלמת.
בקיצור אחזור ליוליה גם בעתיד.

לובנגולו מלך זולו!!!
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”