כ יוליה, אחות של קטי - דף 5 - סקס אדיר

יוליה, אחות של קטי

43
דיברתי ביום שני בערב עם ז'אנה. אמרה שסטלה חולה, ולה יש כאב שיניים נוראי והיא הולכת. כנראה שיוליה בחופש/הפסיקה/עברה דירה, כך שנכון לעכשיו נראה לי שהאופציות בדירה הם ז'אנה וסטלה, בטח רק בשבוע הבא.
ז'אנה היתה אמורה לעבוד היום, אבל לא היתה תשובה. אולי מחר, כמו בדרך כלל שהיא עובדת בחמישי?
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

יוליה, אחות של קטי

46
בפעם האחרונה שהייתי אם יוליה שזה היה בערך לפני חודש, היא אמרה לי שהיא יוצאת לחופש, ולאחר מכן כנראה תחל לעבוד במקום אחר, היא גם נתנה לי מספר טלפון, כרגע לא רלוונטי הטלפון סגור, וגם אין לי כוונה לפרסם את המספר ללא אישורה האישי של הגברת, אין מה להציף אותי בפרטי לגבי המספר, אני אתן אותו כאשר היא תהיה זמינה בו, ורלוונטי

יוליה, אחות של קטי

47
אז ז'אנה חזרה מחופשת המחלה. שתהא בריאה! :-)
היא כנראה תעבוד ביום ראשון בבוקר, ואומרת שביום שני תבוא בחורה חדשה. היא ממליצה. איזו נשמה!
כרגיל, בדירה הזאת, אני אשכב על הגדר (מזל שזה אחרי המשכרת), ותקבלו דיווח.
סטלה, כנראה, לא תמשיך לעבוד שם.
שבת שלום!!!
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך

ואם לא, שילכו להזדיין! :-)

יוליה, אחות של קטי

49
היי אנשים יש חדש מהדירה הנ"ל ? מה עם יוליה? מה עם בחורות חדשות? מישהו היה ?
פעם אחרונה שהייתי זה היה עם המבוגרת עם החזה הענק אישית אני לא ממליץ she to old אבל בכל מקרה אם מישהו היה שידווח כי לא עונים לא ל SMS ולא לשיחות
מלך הבננות

יוליה, אחות של קטי

50
שלום לכולם! אז לפי מה שהבנתי יוליה בחופשה ורציתי לדעת אם מישהו שמע או יודע משהו חדש על הגברת... המצב פה בצפון לא מי יודע מה ויוליה ואחותה קטי היו נקודות אור זוהרות במיוחד.. אשמח לדעת שלפחות אחת מהן עוד נמצאת באזור

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”