כ סופי - קריית מוצקין - דף 4 - סקס אדיר

סופי - קריית מוצקין

31
קודם כל, אני שמח שההנהלה פתחה שוב את הפורום להרשמות חדשות. כנראה שאיבדתי את הלוגין של הפרופיל הישן שלי ואשמח לקבלו בחזרה(רבאק, קשה לזכור את הסיסמאות למקומות האלה ואני כבר יותר משנה רק דוגם ולא מדווח).

לגבי סופי קצת קשה לי להחליט.

לפני כמה ימים התקשרתי והגעתי לדירה במוצקין (המקום דיסקרטי יחסית).
פתחה לי את הדלת רוסיה בת כ30 עם תסרוקת רוסית מושקעת.

יש לציין שכבר על ההתחלה היא אמרה שהיא לא מתנשקת בטענה שזה לא אסתטי+שורת הומור שכזאת שהיא תתנשק איתי רק אם אתחתן איתה(סרט משנות ה90??).

נכנסה למיטה כאשר היא נוגעת ושורטת קלות וישר לכיוונו של בולבוליקו למציצה. הרגעתי אותה ואמרתי לה שאני רוצה קצת להתחרמן לפני,ירדתי לה, אך כעבור כדקה כבר הבנתי שלא כדאי להשקיע פה יותר מדי ולעבור לאקט עצמו כי היא קצת מדכאת. לא אוהבת שנוגעים לה בחזה בכלל, עושה קולות לא במקום ובכלל לא גורמת לך לשום הרגשה שהיא באמת רוצה להזדיין איתך:).

עברנו למציצה, היא נותנת סוג של פליקים כאלה עם הלשון תוך כדי מציצות (דווקא די נחמד) והחלק הכי נחמד שעוד נחזור אליו בהמשך זה המבט שהיא נותנת לך תוך כדי שהיא מוצצת, מעין מבט פורנו כזה של תשפריץ עלי עכשיו(שזה נחמד)

עברנו לזיון וכבר שם ידעתי שאני פה לעוד חמש דקות בלבד(נסיונות התיקטוק התחילו כבר)

חוץ מהרגע הזה ששוב היא הסתכלה עלי במעין מבט סקסי כזה שמודה שהוא מיוחד רק לה, אין פה על מה לדווח וההשוואה הכי קרובה אליה היא בחורה בחלונות האדומים ולא יותר (יפה, חזה גדול).

לסיכום:
מראה:8
גובה:160
עור:לבן
שבלול:מריח טוב(ללא תגובות מצידה)
קוצנית בחלקים מסויימים של הגוף.
חזה:סיליקוני בינוני(לא נותנת לגעת, לא אוהבת:))
שירות:5 ממלמלת תוך כדי תגמור תגמור

האם אחזור? קשה להגיד, עלה 200 ש"ח, היא נראית הכי טוב בסביבה, דרגה אחת מעל יוליה אחות של, אבל לא אותו השירות.

אם אתם בכל זאת הולכים, תסתכלו לה בעיניים תוך כדי מיסיונרי:)

סופי - קריית מוצקין

32
מצטרף גם לדיווח , והוא הראשון שלי.
אז הייתי אצל סופי (אם ככה אתם קוראים לה , כי לי אין מושג ) בשבוע שעבר .
קיבלה ברחוב קדיש לוז במוצקין . מכוונת לדירה ופותחת את הדלת.
מכניסה פנימה ואומרת להיות בשקט כי השכנים ״סקרנים ״, מפנה לחדר , כסף מחליף ידיים ובנוהל בגדים וכו..
סופי נכנסת לחדר עם חולצת סטרפלס ומגפיים לבנים , מנסה לשחרר את האווירה עם צחקוקים (די עובד לה).
משכיבה על המיטה ומתחילה במציצה כ3 דק על השעון , אחכ מלבישה והופ מתחילה לרכב .
גמרתי תוך עשר דק לערך ויצאתי .
וזה כל מה שהיה !!!

מראה :
שיער : בלונד/שחורדינית
גובה : 1.60+-
חזה : עומד יפה מסיליקון ( לא מאפשרת כל כך לגעת , מנסה לחסום או להזיז .
פנים : די נאות אני חושב נוטה לבינוני
שירות : חוץ מהאווירה של צחקוקים ובדיחות באוויר , היה בסדר יש הרגשה של תיקתוק חייב לציין.

והקטע הכי מוזר , היא טוענת שהיא לבד , אני משום מה שמעתי גבר באחד החדרים ,.
בכל מקרה אם לתת ציון מסכם אז : בין 6-7

תהנו למי שמחליט ללכת , ומי שכבר החליט תגידו לה שלא תתקתק כי חבל ניראה לי שהיא הכי נורמלית כרגע באזור!

סופי - קריית מוצקין

33
שוב שלום,
אני קצת חולק על היחצן בנוגע לעתו על השירות ומהלך העניינים - אבל על טעם ועל ריח אין להתווכח.
דבר אחד רציתי לחזק - המבט !!! אוי המבט הזה שווה הרבה....
הוא אכן נותן הרגשה של זיון עם כוכבת פורנו מסרט מושקע..
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

סופי - קריית מוצקין

34
טוב החלטתי לנסות הפעם את מזלי התקשרתי אליה ענתה ואמרה לי להגיע למספר 61
ומשם להתקשר אליה . הגעתי וכיוונה אותי לבניין פתחה עמדה מאחורי הדלת ונכנסתי .
נכנסו לחדר הסתכלתי עליה והופ אני מכיר אותה Ermm היא עבדה עד לפני חצי שנה בערך בקרית במוצקין
תיקתקה אותי אז בצורה מדהימה מה שמוזר זה שהיא לא זכרה אותי . יצאתי משם מהר והלכתי.
התיאור שלה יש לה שיער שטני שחורדינית עם טלטלים חזה סיליקון מזויף כמובן גובה 170
All in

סופי - קריית מוצקין

39
אחי,
למה אתה חושב שלא הייתי??? Tongue גם הייתי וגם נכנסתי ואפילו דגמתי. בחיי חחח (בחדר מצד שמאל שנראה כמו חדר ילדים...)
אם אתה מסוגל לחשוב שלמשהי יש כזה חזה טבעי - אחי, אני מקנא בך...
בכל מקרה היא מתוקה אמיתית ומומלצת ביותר Hug

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”