כ קארין מדרך עכו, מישהו דגם? - סקס אדיר

קארין מדרך עכו, מישהו דגם?

1
בטלפון הזה "052-7572110"עונות הרבה נערות, זה איזה תיקתוקיה בדרך עכו 39 אם אני זוכר נכון.
היום התקשרתי עונה מישהו בשם קארין, מבטא רוסי לייט מציגה את עצמה בת 24 בלונדינית, חזה גדול טבעי, ליברלית ויפה.
מאפשרת מציצה חשופה, ופרפר... אנאלי תוספת 200 ש"ח!.

חיפשתי ולא מצאתי דיווח ספציפית על קארין, יש למישהו מושג האם זו עוד תיקתוקיה מן המניין של דרך עכו?
לעולם אל תשאל זונה אם היא זונה, פשוט תשאל: "האם את עובדת"?

2
פטרו

המספר הזה נראה שונה אבל בהנחה שמדובר בקארין המפורסמת (דרך עכו 29?) - מובטחת לך תמורה מלאה בעד האגרה.
אני בטוח שהרבה חברים ביקרו ומכירים את הגברת - היה עליה פוסט מפורט לפני מספר שנים שנמחק.
הבחורה בת 30-40 (ולדעתי יותר קרובה ל 40)
לא יפה אבל גם לא ממש מכוערת, גוף בינוני, חזה ענק!
מאוד שירותית ולא מתקתקת. מציצה חשופה ובתוספת 50 ש"ח תזכה גם לבקר אצלה בחור מאחור (סה"כ 200 ש"ח).
מקווה שעזרתי

3
הייתי אצלה מיד אחרי הנפילה שהתנה לי בקרן היסוד 27 בביאליק, ראה:
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25577

בקיצור, 1.60 בת 37 בערך, שמנמונת אבל לא שמנה, שדיים גדולים, נחמדה, חברמנית, חיממה את החדר עם תנור אויר

מה שאהבתי כי היה קר, עושה מה שאתה רוצה, מציצה, אח"כ עלתה עלי, זיינה אותי קצת, מת על שדיים גדולים אז חרמנתי לה אותם, הורדתי אותה למסיונרי נמרץ ואז הפכתי אותה לדוגי, היא נשכבה על המיטה, וזיינתי אותה ככה עד שגמרתי, יש לה איזה תנועה שהיא עושה עם התחת ככה, עוזרת לך בזיון. בקיצור, היה נחמד, הייתי אומר 7.5 מתוך 10, היה נחמד אבל לא יותר מזה. אהה, ואין GFE, נשיקות לא בא לה, אנאלי לא שאלתי.
mgogo2013-01-18 00:14:30

6
טוב חברים,
היות ואין לי הרבה דיווחים כמו לאחרים אתחיל עם משהו שהוא לא ממש דיווח אבל אולי יוכל לעזור.
התקשרתי היום לגברת למרות שהיה לי בזיכרון חוויה לא הכי טובה מהדירה הזאת או כך לפחות אני חושב.
עונה לי קארין ונשמעת דרך הטלפון חמודה . מתחילים לדבר ואני שואל אותה מה בתפריט, עונה את התשובות הרגילות ואז אני אומר לה שיש לי ניסיון לא הכי טוב עם הדירה הזו וכנראה עם אותה בחורה. בפעם הקודמת תוקתקתי ברמות על ואף איימתי לדווח. למרות שנתתי לה פרטים מזהים ויש כאלה, לא ממש זכרה וכאילו התנצלה בשמה של התקתקנית שאולי זו היא. תירצה בכך שלפעמים יש ימים כאלה שאין מצב רוח ויש רצון לסיים את העבודה מהר. הבטיחה לתת שרות טוב . התרציתי ורציתי להגיע אולם כבר לא ענתה גם אחרי 20 דקות. יש סיכוי שלקוח אחר קיבל שרות טוב אז מבחינתי זה סימן טוב.
מאמין שאדגום בקרוב.

הדוגם שלוגם..

7
מה אתם אומרים על קרין מדרך עכו 29 אני בפעמים האחרונות שהייתי הרגשתי שהיא כבר סוג של סוס מת אין לה כח למצוץ הרבה זמן ובכלל כבר יותר מבוגרת ופחות מושכת וגם כשחודרים אליה יש מן הרגשה כזאת כאילו שיש לה אבנים בפנים לא נעים ,אולי זה נובע מדיכאון שלה לא יודע בכל אופן מה דעתכם אליה???? אולי למישהו יש דעה אחרת.

9
לגבי קרין מדרך עכו לא נראה לך שיש משהו בביקורת שלי כלפיה אולי פעם הייתה טובה אבל היום סוס מת וכשחודרים אליה יש הרגשה כאילו יש שם אבנים ולגבי אולגה מדרך עכו אכן צעירה ויפה ושירות טוב אבל כשהייתי איתה ונכנס אחרי כמה דקות עוד לקוח היא ישר אומרת לי נו מתי אתה גומר ומנסה לזרז אותי וזה הרגשה לא כל כך נעימה ככה שהייתי ממליץ אליה כטובה בעירבון מוגבל אבל זה רק דעתי אולי יש מישהו שמסכים אולי לא .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”