פגשתי את כריסטינה בפעם השלישית.
הפעם כבר קיבלתי "שירות" מעט אישי יותר. לא מדובר ב-gfe משובח, אבל, כנראה שכשהיא מכירה היא משקיעה יותר...
אחרי העברת הכסף והמקלחת, נכנסתי לחדר ה"עבודה" ומיד ביקשתי שהפעם תתמקד יותר במציצה.
חיוך ולעבודה.
בניגוד לחוויה של ינתי פרזי, אני מאוד נהנה מהמציצה שלה. עמוקה, רטובה וחזקה.
כשהרגשתי שאני כמעט גומר, עצרתי אותה, השכבתי אותה והתחלנו להתחבק ולהתנשק.
נרגעתי, ביקשתי קונדום וכרגיל, כל תנוחה שביקשתי, מיד בוצעה.
בסוף ביקשתי שתחזור למצוץ עד שגמרתי.
שוב, אני נהנתי מאוד!!
כריסטינה / קרית ים
22נכון שהמצב הכלכלי בארץ הוא לא מדהים, בלשון המעטה, אבל מיותר לגמרי שבכל אשכול שנפתח, יקום החבר התורן ויתלונן על המחיר!!
כשזה קורה באשכול שבו התשלום הוא 1000 ש"ח, זה מציק אבל ברור שלא כולם יכולים להוציא סכומים כאלה.
כבר נכתב כאן בעבר שכל אחד מוציא מה שהוא יכול. אחד יוציא בפעם אחת 1000 ש"ח בעוד אחר יבקר 5 פעמים ב-200 ש"ח.
או פעם אחת ב-100 ש"ח.
אוותר על השוואות אחרות כי כבר נכתב על זה מספיק וזה ממש מיותר להמשיך אם זה כל פעם!!!
ינתי פרזי, יכול להיות שזה באמת עניין של כימיה. לא יודע, אולי. מה שבטוח הוא שאני לא דובר רוסית.
מה שכן, אנגלית טובה וחיוך! זה מה שצריך.
אני נהנה איתה הרבה יותר מאשר אם אותה אחת שעליה אתה מתווכח עם טל. אם אחרות באזור לא הייתי אז לא יודע.
תכלס מותר ואפילו רצוי לקבל דעות שונות ודיווחים שונים, אבל אפשר לעשות הכל בצורה מכובדת!!
כתבת שאתה יכול למנות 5 בחורות בסביבה שנותנות שירות טוב יותר. נתת 2 שמות. תן עוד 3. אשמח לבדוק...
נ.ב. מה הסיפור עם מנחם הורוביץ?
כשזה קורה באשכול שבו התשלום הוא 1000 ש"ח, זה מציק אבל ברור שלא כולם יכולים להוציא סכומים כאלה.
כבר נכתב כאן בעבר שכל אחד מוציא מה שהוא יכול. אחד יוציא בפעם אחת 1000 ש"ח בעוד אחר יבקר 5 פעמים ב-200 ש"ח.
או פעם אחת ב-100 ש"ח.
אוותר על השוואות אחרות כי כבר נכתב על זה מספיק וזה ממש מיותר להמשיך אם זה כל פעם!!!
ינתי פרזי, יכול להיות שזה באמת עניין של כימיה. לא יודע, אולי. מה שבטוח הוא שאני לא דובר רוסית.
מה שכן, אנגלית טובה וחיוך! זה מה שצריך.
אני נהנה איתה הרבה יותר מאשר אם אותה אחת שעליה אתה מתווכח עם טל. אם אחרות באזור לא הייתי אז לא יודע.
תכלס מותר ואפילו רצוי לקבל דעות שונות ודיווחים שונים, אבל אפשר לעשות הכל בצורה מכובדת!!
כתבת שאתה יכול למנות 5 בחורות בסביבה שנותנות שירות טוב יותר. נתת 2 שמות. תן עוד 3. אשמח לבדוק...
נ.ב. מה הסיפור עם מנחם הורוביץ?
כריסטינה / קרית ים
24היי,
הייתי אצלה לפני כחודש - בחורה נחמדה שקטה אבל שירותית מאוד.
נכון - אין GFE אבל השירות חוצמזה אחלה - כוסית לטעמי והמקום שקט למדי ודיסקרטי.
מצטרף לקודמיי - ממליץ בחום.
כריסטינה / קרית ים
26הייתי אצלה לפני שבועיים..
התקשרתי בשעות הערב, ענה בחור אשר מכוון לדירה הנ"ל.
בית רגיל , קומה ראשונה.
פתחה לי את הדלת,בחורה די גבוהה על עקב,אני לא יכול להגיד שהיא יפה אבל גם לא מכוערת בעיני.
ניכנסתי פנימה,אני חושב שישנו עוד מישהו בדירה אשר יושב בחדר שמוסתר עם הוילון אבל אולי אני טועה.
הסבירה לי שהשירות הוא 250 ש"ח לפעם אחת. ואין תוספות מעבר, במידה ואני רוצה עוד פעם בחצי השעה הראשונה, זה עוד 250 ש"ח.
ניסיתי לדבר איתה ולסגור על 300/350 לחצי שעה אבל פעמיים, לצערי לא צלח.
דוברת רוסית ואנגלית.
ניכנסתי להתקלח, הגעתי לחדר,התחילה במציצה, לא בדיוק מציצה אלה ליקוק, ליקקה את כל המסביב אך לא למעלה,שמה קונדום אז התחילה למצוץ.
התחלנו במסיונרית, הבחורה שוכבת ופשוט לא זזה, אין תגובה, שכבה כמו דיקט...
הזזתי אותה קצת בכמה תנוחות וגמרתי.
שורה תחתונה, לא היה ממש "התלהבות" מצידה,אפילו די קרה.
מי שמחפש לדחוף את הבולבול לדעתי היא מספקת את הסחורה אך מי שאוהב קצת מעבר לא חושב שהיא מתאימה,
אם אחזור ?? לא נראה לי...
התקשרתי בשעות הערב, ענה בחור אשר מכוון לדירה הנ"ל.
בית רגיל , קומה ראשונה.
פתחה לי את הדלת,בחורה די גבוהה על עקב,אני לא יכול להגיד שהיא יפה אבל גם לא מכוערת בעיני.
ניכנסתי פנימה,אני חושב שישנו עוד מישהו בדירה אשר יושב בחדר שמוסתר עם הוילון אבל אולי אני טועה.
הסבירה לי שהשירות הוא 250 ש"ח לפעם אחת. ואין תוספות מעבר, במידה ואני רוצה עוד פעם בחצי השעה הראשונה, זה עוד 250 ש"ח.
ניסיתי לדבר איתה ולסגור על 300/350 לחצי שעה אבל פעמיים, לצערי לא צלח.
דוברת רוסית ואנגלית.
ניכנסתי להתקלח, הגעתי לחדר,התחילה במציצה, לא בדיוק מציצה אלה ליקוק, ליקקה את כל המסביב אך לא למעלה,שמה קונדום אז התחילה למצוץ.
התחלנו במסיונרית, הבחורה שוכבת ופשוט לא זזה, אין תגובה, שכבה כמו דיקט...
הזזתי אותה קצת בכמה תנוחות וגמרתי.
שורה תחתונה, לא היה ממש "התלהבות" מצידה,אפילו די קרה.
מי שמחפש לדחוף את הבולבול לדעתי היא מספקת את הסחורה אך מי שאוהב קצת מעבר לא חושב שהיא מתאימה,
אם אחזור ?? לא נראה לי...
כריסטינה / קרית ים
27אני יצאתי גם בהרגשה דומה. הלכתי אחרי שלא הצלחתי לקבוע עם יוליה וקיוותי לטוב.
פנים סתמיות, גוף בסדר, לא אחת שהייתי מסובב אחריה את הראש. על עקבים גבוהה מאוד (180-185), בלי עקבים בערך 1.65.
דווקא השקיעה במציצה אצלי, וגם גמרתי ככה (נתתי לה איתות שזה מגיעה והיא שלפה אותו מהפה).
בזיון באמת קרה ולא אקטיבית.
חזה בינוני מינוס.
מה שכן, יש לה עור ממש חלק.
לדעתי, לא שווה את המחיר.
כתבכם בצפון