כ דירה חדשה בדגניה - סקס אדיר

דירה חדשה בדגניה

2

היי כבר היתי ונכוותי תחסוך כסף וזמן, שתי בחורות לא נראות טוב ודי מחפפות. אחת מהם דיאנה הטוחנת במוח, יותר משאתה מזיין היא מזיינת את המוח.

כתבתי כבר עליה במספר מקומות, אז תחסוך לעצמך מה שאני לא ידעתי.

המדריך

הדיסקרטי

דירה חדשה בדגניה

4
באסה ... היו היה פעם , לפני שנים רבות שבצעירותי ( מי ישמע אני מבוגר , כולה בן 24 ) גיליתי את העולם המופלא של הזונות יצא לי להיתקל בדגניה , תחילת הרחוב גם כן בבחורה צעירה , רוסיה , ג'ינג'ית , מדהימה פשוט ... אני זוכר שהייתי פשוט בהלם מכמה שהיא מדהימה ומהממת ולא מתאים לה להיות זונה.

דרך אגב אם מישהו זוכר אותה , יודע על מה אני מדבר .. אשמח לקבל טלפון שלה או משהו אם היא עדיין עובדת.

דירה חדשה בדגניה

5
בוקר טוב חברים

הייתי במקום הזה כמה פעמים 0548333454 ברחוב דגניה ולצערי אני נתקל כל פעם מחדש בדייקנות מדהימה ובעמידה בזמנים בסגנון הצבאי. הייתי שם עם שתי בנות ישראליות ונחמדות שמציעות מסג' מקצועי בודי והרפיה בסופו - זה במחיר של 200 ש"ח. יש אפשרות לקבל גם סקס עם גומי ללא אנאלי אם משלמים מראש 400 ש"ח. הכוונה לדייקנות הצבאית היא שאין כאן התגמשות מבחינת הזמנים והטיפול האישי. במהלך המסג' הבחורה מציצה בפלאפון להודעות טקסט ולעיתים גם מחזירה תשובה. בנוסף היא דואגת להזכיר תמיד כמה זמן נשאר לי. יש לך 10 דקות, 5 דקות וכן הלאה... המסג' שלעצמו הוא נעים היחס והעדינות גם כן - מדובר בבנות חביבות אחת בשם ליאן והשניה ניקול. אבל מה, אני אורח כמעט קבוע שם ועדיין היחס הוא של "חבר חדש" כלומר המשמעת והדייקנות והעמידה בזמנים מאוד תופס את האוירה וכמה שלא יהיה ואני בא אליהם שוב - זה נשאר אותו דבר. מה שאני בא להגיד שאין כאן סוג של חברה אישית כזו... אלא עבודה ועסק לכל דבר. לא כמו ולא כאילו... אתה הלקוח היית ותישאר לקוח ואני מספקת השירות. מה גם שאם אני מבקש מעט להתגמש או להאריך את הזמן (גם בתוספת תשלום) אז כאן מגיע הקטע של "יש מישהו שמחכה אחריך" תמיד התשובה הזהה היא שיש עוד אנשים מחכים (סוג של פס ייצור כזה).

לסיכום, עיסוי בסך הכל מצוין מושקע עם הרפיה טובה בסופו ללא מציצה. אני לוקח רק את העיסוי. את זמן המסג' תקבל במלואו אבל אם תרצה טיפה להתקדם אז תיתקל בסירוב נחמד ואם אתה מספיק מוצא חן בעיניה - היא תגיד לך בנעימות "פעם הבאה שתבוא שלם מראש ונעשה את מה שאתה רוצה". אותי באופן אישי זה די מעצבן הסוג הזה של "החינוך" וצורת הדיבור המאוד ישירה הזו... סך הכל אני בחור ביישן ודי צנוע ואצלי לוקח מעט זמן להיפתח ולבקש דברים - אז אני מצפה ליותר סובלנות וליותר יחס נעים וזה לא קורה שם אפילו שאני מגיע באופן כמעט קבוע... וזה חבל מאוד... אני מחפש תחליפים אחרים ומקומות אחרים אבל בגלל שהמקום והאוירה בו נעימה - אני חוזר לשם... למרות שלא תמיד אני יוצא מסופק.

שיהיה לכולנו רק טוב ויום נעים.
אבי 69 Avi

להעניק אוראלי לאשה - זה אצלי בנשמה

דירה חדשה בדגניה

8
שלום ותודה על תגובותיכם חברים - לקחתי לתשומת ליבי וכנראה שאחפש לגוון במקומות אחרים.
שותה מיץ לבקשתך מספר מעט על ליאן.
בחורה צעירה בת 26-28.
פנים - עדינות ויפות.
מעט שחומה - כמו שאני אוהב.
חזה בינוני - נעים למגע וטבעי.
מבנה גוף רזה.
טוסיק מחוטב.
שבלול חלק ומדליק.
בזמן העיסוי היא משוחחת איתי ואני איתה נותנת ומרשה ללטף את ישבנה, האוירה נעימה ומאוד רומנטית.
לגבי סקס כמו שכתבתי צריך להגיד מראש וגם לשלם מראש - לא זורמת במיוחד אלא הכל מתוקתק מדויק ומתוזמן (לי עושה רושם שהיא לא ממש נהנית ממה שהיא עושה - כלומר עבודה נטו).
מחיר - 200 ש"ח.
תמורה למחיר - סביר מינוס Ermm.
זמן - 40 דקות פלוס מינוס ללא לחץ אבל מזכירה לעיתים כמה זמן נותר.
ניקיון - נקיה והגיינית.

למרות שלא תמיד אני מסופק באופן מלא, אני חוזר לשם לעיתים רחוקות (בשביל הגעגועים).

תהנו חברים ושיהיה לכם יום טוב ונעים.קריצה
אבי 69 Avi

להעניק אוראלי לאשה - זה אצלי בנשמה
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”