כ דיאנה / קרית ביאליק - סקס אדיר

דיאנה / קרית ביאליק

1
הייתי בקריות הערב והתקשרתי לטלפון של כריסטינה.
מסתבר שהיא עזבה. הגיעה היום מישהי חדשה בשם דיאנה.
"בעל הבית" שעונה לטלפון הבטיח לי שאני לא אתאכזב ואהנה איתה לא פחות מאשר עם כריסטינה. לדבריו השירות מעולה ומאוד ליברלי.

אז ככה, יש טוב ויש פחות טוב.
נתחיל מהטוב:
התיאום קל, מקבל כתובת בקרית ביאליק, באיזור הקריון.
מגיע וישר נכנס.
פותחת את הדלת בחורה שנראית חמודה מאוד. לא יפהפיה הורסת אבל בטח שלא מכוערת. 1.60 מ' בערך + עקבים. חצאית מיני וחולצה עם גב חשוף. רואים קעקועים. שיער קצר. חיוך גדול ומזמין. לדבריה, בת 23.
דירת חדר קטנה שכוללת שירותים+מקלחת, מטבחון ו"חדר עבודה".
שיחת היכרות קצרה. מדובר בבחורה ממוצא רוסי שנמצאת בארץ מעל 10 שנים ולכן מדברת עברית. נותנת פרטים: 250 ש"ח עד חצי שעה, 500 ש"ח לשעה מלאה.
שאלתי לגבי אקסטרות. יש! אז ככה: ל-gfe מושלם שכולל נשיקות מלאות וממש יחס של חברה, ביקשה 100 ש"ח. לנשיקות רק על השפתיים, תוספת של 50 ש"ח. יש אפשרות של גמירה בפה - 50 ש"ח נוספים.
אפשרות לאנאלי ב-200 ש"ח נוספים, אבל תלוי בגודל. אני לא עברתי את הסינון. קריצה לאחרים זה אולי יצליח. אולי בפעם הבאה....

אני הלכתי על "חבילה של חצי שעה" + gfe + גמירה בפה. סה"כ 400 ש"ח!!
היא יצאה רגע להביא מים ואני נכנסתי למקלחת זריזה.
חזרה, הדביקה לי נשיקה והתחילה להתפשט.
מדובר בבחורה "מלאה במקומות הנכונים", קימורים יפים, אבל בטח שלא שמנה. יש בטן קטנה, כמו אחרי הריון אבל אני לא בטוח.
החזה בינוני מינוס, אבל, נעים למגע עם פיטמות קטנות וקשות שכיף לשחק בהן...
נתנה לי חיבוק גדול ונשיקה ארוכה. לקחה אותי ביד למיטה.
אני נשארתי לעמוד בזמן שהיא נישקה אותי מהראש ועד הזין והתחילה במציצה.
מכניסה עד החצי ושואבת לא רע תוך כדי משחק ב"יהלומים המשפחתיים". עידוד קל והמציצה הופכת לטובה יותר. חזקה יותר.
נשכבתי על המיטה והיא המשיכה במציצה. ביקשתי שתקרב את הטוסיק אלי. ביקשה לא להכניס אצבעות לכוס, אבל לא התנגדה לאצבע בטוסיק...
בהמשך הסתבר שהיא גם לא אוהבת ללקק ביצים....רק לגעת.
נשכבה על הגב ואז ראיתי שיש לה פירסינג בדגדגן. נחמד מאוד. מאפשרת לרדת לה בשמחה, אם מישהו בעניין. אני פחות.
ביקשתי קונדום וקדימה לעבודה.
כל תנוחה שביקשתי, הסכימה מיד, בלי בעיה. למעלה, למטה, הפוך, דוגי, הכל הולך ובכיף!!
הרגשתי שאני מתקרב לסוף וביקשתי שתחזור למצוץ. שוב מציצה נחמדה, עד שגמרתי. לא ראיתי שהיא הוציאה, מה שמשאיר אופציה אחת בלבד... אבל אולי לא.
בדיוק כשהסדרתי את הנשימה, צלצל הטלפון. חצי שעה בדיוק. תזמון נהדר וניהול זמן מוצלח מאוד. אין "תיקתוק" בכלל.

מקלחת זריזה שלי ושלה והחוצה. כיף גדול.

ועכשיו לקטע הפחות טוב. יש כאלה שיגידו שאפילו רע: המיקום!!!!!!!!!
בכוונה לא מציין את הכתובת המדויקת, אבל מדובר ברחוב ראשי מאוד. צומת גדולה. מדרגות שחשופות לעיני כל. עסקים באיזור ובתים פרטיים. לדעתי קשה למצוא מיקום פחות דיסקרטי!!! אצבע למטה
אני הייתי בלילה, אחרי שהחשיך ועדיין הרגשתי חשוף מאוד.

אם המיקום ישתנה, אחזור בהחלט. אם לא, כנראה שלא אחזור. בטח שלא באור יום ואני לא מהאיזור וחושש שמישהו יכיר אותי!!
לגמרי לא נעים ולא לעניין. בתקווה לשינוי מקום, כי דיאנה נותנת תמורה מלאה לכסף!!

טלפון: 052-5641700.

המודעה:
http://sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6359
התמונות לא שלה.

bob1002013-05-25 12:52:10

דיאנה / קרית ביאליק

3
היא חדשה אצלו.
זה לא אומר שהוא שקרן...

שוב, דיאנה עצמה יודעת את העבודה ובהחלט שווה ביקור!
שירותית וחמודה!

הבעיה היא המיקום!
בשיחה עם הבוס, דיברנו על בעיית המיקום. הוא הבין ואמר שהוא יודע על הבעיה ומחפש מקום אחר.
בתקווה שהמיקום ישתנה בהקדם.

bob1002013-05-25 12:59:28

דיאנה / קרית ביאליק

7
וואו!!
אני לא ראיתי פצעים משום סוג שהוא!! ברור שהייתי מדווח אם הייתי רואה!! וכמובן לא מתקרב.
לא שיש לי הרבה מה לעשות בעניין, אבל, אם מישהו הלך אליה וקיבל ממנה הרפס בעקבות הדיווח שלי, סליחה!!
אם טל טוען שיש פצעים, אני מאמין לו!
כן, חבר אמר לי שהיא עבדה בחיפה בעבר.
וכמו ש-גוגו1 אמר, המקום אכן מתדרדר.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”