כ הבנות בגושן - דף 3 - סקס אדיר

הבנות בגושן

21
עקב הדיבורים על לילה החלטתי לקפוץ לראות במה מדובר.
מתקשר בשעות הלילה המוקדמות, עונה המזכירה ומאשרת להגיע.
פותחת את הדלת המזכירה נכנס ורואה את לילה. מה נגיד המראה כמו שאמרו לא משהו, אבל הבחורה נחמדה מאוד.
נכנסים לחדר הבחורה מורידה בגדים ומתגלה לפני בטן מלאה לא יותר מידי ושדיים גדולים(יחסית רכים אני אהבתי).
מתחילים בסשן חירמונים כאשר אני יורד לה ודוחף לה אצבע תוך כדי והיא משמיעה גניחות קלות, לאחר מכו עברנו ל69 כאשר היא מוצצת לי את העסק. מה נגיד הבחורה יודעת את העבודה, עד שהיא לא נחנקת מימנו היא לא נרגעת אוהבת גרון עמוק בקיצור אחלה מציצה. לאחר מכן שמה קונדום על הכלי התיישבה והתחילה לדהור עליו והתחילה לגנוח דיי בקול בערבית גם, פה כמעט נקרעתי לה מצחוק הרגשתי כמו חפר מרמזור כשהוא זיין את הערבייה. אחרי הדהירה עברנו למסיונרית ומשם לדוגי כאשר אני מפמפם אותה חזק.
היה לי קצת קשה עם הגומי אז היא הורידה אותו והחלה שוב במציצה מושקעת עד לגמירה על החזה שלה.
לסיכום:
מראה- 6 (אני לא אהבתי, כשנכנסתי לדירה קצת התאכזבתי).
גוף- 7 (הבחורה מלאה יחסית אך הפעם לעומת בחורות זה לא הפריע לי הפעם; ולטובה זה החזה הגדול ונעים למגע).
שירות- 10 בחורה ממש נחמדה, משתפת פעולה בהכל חוץ מאנאלי) .
דיסקרטיות- 10 (ופה יש אבל גדול, אני הייתי בסביבות 12 בלילה שהחנויות סגורות ואין תנועה כמעט של הולכי רגל, בשעות היום הציון שהייתי נותן בסעיף הזה היא 4).
בקיצור חברים לא יודע אם אני אחזור למקום, אך כחוויה חד פעמית אני ממליץ.
תזיינו ותהנו!

הבנות בגושן

23
האמת שכן.. אחלה זיון.
היום בוצעה הדגימה. לאחר שיחת טלפון קצרה לתיאום והכוונה לדירה ניפתחה הדלת ומאחוריה ניגלתה אילנה.
בערך 170 בלונדינית מעריך סביבות ה35 מילפית אמיתית חזה בינוני מינוס חלקה ונחמדה.
הכסף עבר יצאה לדקה וחצי בינתיים היתפשטתי . חוזרת לחדר התחילה להיתפשט כשבינתיים אני ניצמד מאחורה וחופן את שדיה ופיטמותיה הזכורות .
נישכב על המיטה והנה היא מתחילה נשיקות מהצוואר ומטה ליקוקי בייצים ומציצה חשופה מעולה עם יכולת יניקה מעולה!
פתיחה רחבה עקב איבר מין לא פראייר בכלל והופ מגיעה עד הסוף ונישארת שם . ממש טרואו פאק זיינתי לה את הפה ותפשתי לה בשיער. לאחר כמה דקות מענגות הגיע הזמן להמשיך הלאה.
ביקשה שאהיה למעלה וכך היה זיינתי לה את הצורה באגרסיביות והיא גונחת כמו רוסיה זונה אמיתית!
הפכתי אותה על 4 והמשכתי לפמפם עוד כמה דקות עד הגמירה המיוחלת.
סך הכל חויה מעולה ממליץ בחום אחלה שירות.

הבנות בגושן

25
אוקיי השגתי איכשהו את המספר צילצלתי והיגעתי לגושן 7,יש שער עם הספרה 7 ניכנסים ואז שמאלה לכניסה לבניין דלת ראשונה משמאל,חצי שעה 200 שקל,לילה-מונה נמצאת שם משעות 7-8 בערב עד 2 בלילה,גיסנו הרביץ והקפיץ אותה לשמיים בכל התנוחות,לא עושה אנאלי,לא מתקתקת בכלל למרות שעבר הזמן והייתי שם 45 דקות לא ביקשה תשלום על זה,יחס מצוין,זיון מעולה,ובהחלט שאני יחזור לשם.
נ.ב : דירה לא דיסקרטית מי יודע מה,וגם הדלת בחדר היתה פתוחה לרווחה למרות שחוץ מלילה והבחורה שיש שם לא היה אף אחד בדירה.

הבנות בגושן

27
חברים יקרים,
כל אלו המבקשים טלפון ו/או כתובת נא לקרוא בפוסט ותמצאו בקלות.
הנהלה יקרה - יש מצב לאחד את הפוסט עם הפוסט על אילנה - יש כאן כפל דיווחים וחבל...
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

הבנות בגושן

28
שלום לכולם,
כנראה שהשמחה הייתה מוקדמת מדי לגבי הדירה בגושן....
סחבק מתקשר אתמול בציפייה לפגוש את לילה / מונה אך הפקידה מוסרת פרטים על מישהי כבת 30, שטנית, גבוהה.
לכאורה זה נשמע מעניין או לכל הפחות קצת גיוון..
מגיע לדירה , הפקידה מכניסה אותי , ואומרת לי להמתין כי היא במקלחת.
לאחר כדקה בערך יוצאת מישהי בהירה, גבוהה, חזה בינוני מינוס, נאה בפנים, טוסיק רגיל ( אין לי שום מילה לחיוב או לרעה ).
נכנסים לחדר העבודה 200 ש"ח מחליפים ידיים, לאחר דקה היא חוזרת לחדר ומתחילה להתפשט.
כמו שכבר ציינתי - חזה קטן , גוף רזה, כוס מגולח, פטמות קצת נפוחות.
החלה במציצה מקונדמת ( כאשר שאלתי האם אפשר ללא הכיסוי נענתי בשלילה אגרסיבית ).
לאחר כמה דקות של מציצה סתמית ולא מורגשת כלל ביקשתי ממנה לשכב.
התחלתי להתחרמן עליה קצת באזור החזה וכאשר שלחתי יד לכיוון המערה שלה נתקלתי בעוד סירוב אגרסיבי.
ממשיכים הלאה , סחבק נותן עבודה במיסיונרית ( כוס די צר ) ולאחר מכן מבקש ממנה לשכב על הבטן כדי לתת עבודה מהכיוון האחורי ( לא אנאלי )היא סירבה ואמרה לי " אני עייפה , אין לי כוח ".
בשלב הזה כבר נפל לי האסימון שזו אחת הנפילות, זירזתי את עצמי בעבודה מהירה עד לגמירה, התנקתי ויצאתי.
אפילו מבלי לומר שלום לפקידה .
לסיכום:
במידה ואתם מעוניינים ללכת לדירה - תשאלו קודם מי נמצאת שם.
לבחורה שהייתה איתי אתמול קוראים יוליה.
לא ממליץ בעליל. שמרו מרחק ממנה.
אני מאוד מקווה שזה לא גורף לשאר הבנות בדירה ( לילה / אילנה) ועוד יותר מקווה שה"יוליה" הזו היא לא מחליפה קובעה של אחת מהן.
שיהיה שבוע טוב יותר...
מי שלא מנסה עוד ביד יעשה...

הבנות בגושן

29
שבוע טוב לכולם
שבוע שעבר הייתי אצל אילנה והגיע הזמן לדווח

התקשרתי, שאלתי, תיאמתי. בנוהל הרגיל

הגעתי למקום, נחרדתי מהמחשבה שאני צריך להכנס בין כל האנשים שמסתובבים שם

לבסוף אזרתי אומץ וחתכתי את הרחוב, במהירות ובחדות כמו שתולשים פלסטר, לתוך הדירה

פתחה לי את הדלת אילנה- ג'ינג'ית, גבוהה, פנים נחמדות, חזה קטן, מבנה גוף ממוצע אבל עם בטן נשפכת ולא נעימה למראה

טוענת שיש לה 4 ילדים- בהחלט מסביר את הבטן!

200 ש"ח החליפו ידיים, היא יצאה להפקיד בכספת, אני בינתיים הפקדתי את הבגדים לידי הכסא שבחדר

חזרה לחדר, התפשטה ונכנסנו למיטה

התחילה במזמוזים כלפי מטה עד שהגיעה לשותף, עבדה עליו נמרצות ולא שכחה להכליל את חבריו העגלגלים בעניין

מציצה מושקעת וארוכה בלי לחץ להתקדם הלאה

החלטתי להשיב לה באותה מטבע והיא מצידה הגיבה בסדרה של גניחות וצעקות (כולל כמה מילים ברוסית צחוק)

לאחר שעשתה רושם שהגיעה לארץ המובטחת הגיע זמן להפגיש איברים

התחלנו בדוגי קצר של כמה דקות, אני אישית לא אוהב אבל היא נתנה קונטרות מצויינות ועשתה רושם שנהנתה

לאחר מכן עברנו למיסיונרי תוך כדי שהיא מלטפת וזורמת עם הגוף שלה עד לסיום

לפני שהלכתי דיברתי איתה על המיקום הנוראי של הדירה

היא אמרה שהיא מבינה ושגם היא לא מרוצה מהמצב

סיפרה לי שלפני שהגיעה לדירה בגושן עבדה בחיפה (לא ציינה מיקום מדוייק) ושהיא מתכננת לחזור לשם בסוף הקיץ

זמן לסכם:

מראה- 7. את פירוט המראה ציינתי בתחילת הדיווח

שירות- 9. אוהבת לדבר, אבל מדברת לעניין. נחמדה, עדינה מאוד, זרמה איתי בהכל מהרגע שנכנסתי עד הרגע שיצאתי (חוץ מאנאלי כועס)

לא רק סקס.. יש גם עם מי לדבר

מיקום- 000. נאמר מספיק על העניין..

שותה מיץ- היה מוצ"ש אחד, לפני שבועיים אם אני לא טועה, שניסיתי לתפוס את לילה והגעתי למענה קולי

יכול להיות שהיא לא עובדת במוצ"ש ויוליה הזאת נמצאת שם רק ביום הזה או מדי פעם כשהיא בחופש

אני מקווה שזה אכן המצב.

נכון ליום רביעי האחרון לילה עדיין הייתה שם
doner2013-07-21 20:46:42

הבנות בגושן

30
הייתי היום אצל לילה... היא עבדה פעם בתיקתוקיה בדרך עכו 41 שנסגר וגם בעוד תיקתוקיה אשר הייתה פעם מזמן ונסגרה ברחוב יונה בחיפה תחת השם שירי (היא ערביה אז לא יודע למה שירי) ... בכל אופן השירות נשאר אותו שירות יחסית לתיקתוקיות שעברה היא בסדר גמור .. עושה מגוון תנוחות מציצה נחמדה ... לא שאיבות ולא בטיח ורק אם היא ממש מתאמצת אולי היא יכולה לאלפית השניה להגיע לגרון עמוק..ויש לה גוף סבבה חזה בינוי ++ מסולקן, לא יודע למה אמרו מקודם שהוא רך... אולי יחסית לחזה מסולקן .
אמרה שרק היא עובדת בשעות הערב (עד 2 בלילה) ושכל שבוע שעבר הייתה בחופש.. אז לכל מי חיפש אותה ולא הצליח עכשיו היא מחכה ;)
היא לבד בערב , יש עוד שתי בחורות בבוקר אבל לא התענייתי כי אני עובד בשעות האלה גם ככה.
בלילה יחסית די דיסקרטי , מחיר 200 ש״ח
אם אחזור זה רק בגלל שאין אופציות נורמליות בשעות הקטנות של הלילה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”