כ דרך עכו 29 - סקס אדיר

דרך עכו 29

1
באחד מימות השבוע הגעתי לדירה והופתעתי לטובה המחיר 150 עד חצי שעה פתחה לי את הדלת בחורה רזה בעלת חזה ענק הייתי בחדר משהו כמו 25 דקות לא ניסתה לתקתק הייתה מאוד נחמדה ונתנה שירות כמו שצריך הסכימה כמעט לכול שבר שהסכמתי לטענתה בת 35 בפנים בהחלט אפשר לראות בגוף ממש לא רזה עור מתוח חזה ענק ועומד והמחיר 150 שווה לכול נפש לצערי טלפון לא שמרתי מומלץ ביותר לא מוכנה אנאלי הדבר היחידי שהפריע לי שהיא באיזו שהוא דרך מצליחה למרות השירות הטוב לנתק את עצה מהעניין למי שזה לא מפריע זו בהחלט מציעה להערכתי מידת החזה דאבל די ומעלה לכול המתעניינים

דרך עכו 29

4
מדובר בקרין היא נראית לי יותר מ35 יש לה גם מציצה נחמדה מאוד היא מכניסה את הזין לפה ועושה תנועות סיבוביות כאלה עם הלשון משהו נחמד ביותר. אני חושב שהיא סוג של סוס מת בהתחלה בהתחלה כשהייתי בא אליה היא באמת הייתה נורא נחמדה ולא עשה רושם שסבלה אבל יותר מאוחר באמת נראה שקרו לה דברים שהכניסו אותה לדיכאון ובאמת נראה כאילו מנסה להתנתק מהעניין אפילו שזיינתי אותה הרגשתי מן הרגשה כזאת של אבנים בפנים לא קרה לי אם אף אחת אחרת ושמעתי שזה קורה מדיכאון אולי יישמע לכם מוזר אבל כך היה לי. בסהכ יש טובות ממנה באזור.

דרך עכו 29

10
מי שרוצה את הנייד שיפנה אלי בפרטי. היא מפרסמת גם ביד 2. חברים לא להתלהב היא לא כזה להיט. בחורה מבוגרת עם גוף טוב קצת מלאה פנים מלאות אך לא יפות. מוכנה לעשות הכל כולל גמירה בפה, אנאלי, לשים את הזין בין השדיים וכל מה שבא לכם בגדול. אני לא הייתי אצלה שנים אני לקוח קבוע של קטי מקרית אתא והיא לדעתי תמורה טובה יותר לכסף.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”