כ עפולה חדש - דף 2 - סקס אדיר

עפולה חדש

14
יש שתי מודעות של דירות דיסקרטיות בעפולה

באחת מהן לא היה מענה, וזאת כן ענתה לי:

ענתה בחורה לטלפון, אמרה שיש שתי בחורות "חטובות" והפנתה לגבעת המורה

בנוסף, היא הציעה שאוכל להיכנס עם שתיהן ב 300 במקום ב 400,

אני אמרתי לעצמי גבעת המורה או לא גבעת המורה, אני הולך לעשות את שתיהן

הגעתי למקום, את האור האדום של החדר רואים כבר מהחנייה, אז לא התקשתי למצוא את הדירה - דירה דיסקרטית היא לא

בכל אופן יצר החרמנות שלי לאורגיה גרם לי להכנס פנימה

אני עומד מול דלת ברזל כמו של מחסן, ותוך המתנה בפתיחת הדלת הגיע עוד חרמן ונעמד לידי במבוכה

אני מבין שכל הסימנים אומרים החוצה, אבל הייתי נחוש בדעתי לפרק את שתיהן
הדלת נפתחת ועומדת שם בחורה שמנה ומכוערת כבת 30, אפילו היה לה שומות כמו של מכשפות על האף,

אמרתי לעצמי, טוב נראה את השנייה, היא היייתה נראית קצת יותר טוב אבל לא חטובה בעליל

את זאת הייתי מוכן לזיין

היא הכווינה אותי לחדר, ושם כבר החרמנות לא שיחקה תפקיד

חדר מלוכלך, מגבת שמי יודע כמה זמן הייתה שם פח מלא בקונדומים..

אמרתי בנימוס, תודה רבה והלכתי להביא ביד

שורה תחתונה חברים יקרים - -לא להתקרב

דיסקרטיות: 0
מראה: 0
נקיון: 0

054-7263164
054-2294656

UMA2013-07-29 16:22:53

עפולה חדש

15
[QUOTE=ADIEL]חברים אתם לא מאמינים עכשיו חזרתי מזיון לא נורמלי בעפולה אז ככה זה נמצא ברחוב כורש מספר תוכלו לקבל בפרטי יש שם ערבייה מטורפת ממש מילף דחפה לי את כל הזין לפה שלה כמובן בלי קונדום עלות 200 ש"ח מי שרוצה בתחת אז זה 300 ש"ח זיון בלי קונדם ודרשה שאני יגמור לה בפנים ניראת קצת מלאה אבל בחיי שווה[/QUOTE]

הייתי לפני שנתיים אצל זונה פרטית ברחוב כורש עפולה... היא הייתה רוסיה ולא כל כך ליברית כנראה שהביאה לדירה כוח עזר.
השגתי את הנייד שלה מהמקומון של עפולה-שער העמקים או משהו בסגנון.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

עפולה חדש

16
אז אני אחזק את קודמי
נסעתי לשם ביום שבת, גם בדיוק באותה הפנטזיה לפרק את שתיהן, חיפשתי דיווחים באתרים נוספים, ואפילו נתקלתי באפליקציה הטלפונית שכמה דיווחו שהיה טוב.

דבר ראשון זאת המודעה
שתי חברות לאירוח בדירה דיסקרטית בעמק יזרעאל ועפולה!!! טלפון: 054-7263164טלפון: 054-2294656
שתי חברות בעמק יזרעאל ועפולה!!!
אחת ישראלית אחת ערביה
לאירוח בדירה דיסקרטית לאוהבים להתפנק ולפנק
זורמות ליברליות למפגש של שיכרון חושים!!!
אז תתקשר ואל תהסס!!!

054-7263164
054-2294656

מגיע דופק בדלת פותחת אותה בחורה שמנה אם חזה ענק, פנים מגעילות אם שומה מחרידה, בלב אני אומר לעצמי שהיא צריכה לשלם לי והרבה כדי שאני אעשה אותה, גם כן עובר הלאה לבחורה השניה, בחורה ערביה דיי נחמדה דווקא, מפוצצת באיפור מסריחה ברמות קשות, שחומה אם שיער שחור חזה יחסית קטן, שוב אני אומר לעצמי גם אם בחורה כזו מתחננת אליי, וגם אם אני הולך על זה החבר אפילו לא יעמוד, ברחתי משם, בהחלט דירה מזעזעת... אל תתקרבו !!!!!!!!!

עפולה חדש

17
שבוע טוב לכולם,

מישהו יודע משהו על איכות הבנות בדירה הזאת בעפולה:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6861

שמעתי שיסמין הערבייה (שעבדה בחדרה ומזדיינת בתחת) עובדת שם, זה נכון? כי אני מחפש אותה.

מה לגבי שאר הבנות? אני גר במרחק של 3/4 שעה או יותר משם וזה יהיה די טיפשי לנסוע סתם. אשמח למידע.קריצה

[הועבר לשרשור המתאים]

UMA2013-10-13 17:50:58
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”