כ סופי - קריית מוצקין - דף 5 - סקס אדיר

סופי - קריית מוצקין

41
חברים, ביקרתי היום בדירה ודגמתי את סופי.
המדובר הפצצה - לדעתי יותר מיוליה (אחות של קטי). היחידה שמשתווה לה זו רינת בחדר השני.
לא יודע מה אומרים על תיקתוקים - לא נתקלתי.
לאחר הכניסה השושואיסטית והחלפת המעות, נתבקשתי להתכונן ולהמתין לגברת שחזרה לאחר דקותיים עם אותו חוטיני מפורסם.
נכון, הבחורה לא אוהבת שלהתנשק, אבל חוץ מנשיקות - היא עושה הכל כולל שיפשוף של החבר על החזה המדהים שלה עם שמן תינוקות.
גם ניהול הזמן נראה רגוע לחלוטין - גם לאחר הגמירה המיוחלת שלא איחרה לבא שאלה אותי אם אני רוצה עוד מסאג' - לא נראה שהיא מיהרה לשום מקום.
ביציאה חלפתי על פני רינת, מה שהבהיר לי סופית שזו כהראה הדירה הטובה ביותר באיזור כיום.

סופי - קריית מוצקין

43
שותה מיץ,
מה בדיוק אתה רוצה לדעת? Disapprove
גיל - להערכתי 25-28
מבנה גוף - מושלם. יותר כוסית מיוליה (יש יותר מה לתפוס - בלי גרם אחד של שומן).
ישראלית עם יחס שירותי של רוסיה (שרק בשביל זה שווה לדגום אותה)
שדיים גדולים עומדים. פנים נאות מאוד (לא הייתי אומר שהיא אנג'ליקה ג'ולי אבל בהחלט יפיפיה)
מנסה ליצור אוירה נעימה. GFE חביב בלבד - אין אוירה של תיקתוק אבל מצד שני - היא גם לא נותנת את הרושם שהיא שם בשביל הכיף. אני מניח שכל עניין של כימיה.

סופי - קריית מוצקין

47
הייתי אתמול בשיא בסופה.
יצאתי כולי מחומם ומזיע כאילו אין גשם וקור כלבים.

לקחתי את הדיל של 300/45 לא הרגשתי תקתוק, אבל כבר הייתי בחוץ אחרי 35 דקות כי הספקתי.
הבחורה נראית לא רע, וניכר שהיא מנסה לרצות אבל:
1. מציצה חלשה ביותר
2. חזה קשה כמו אבן
3. כוס לא בדיוק צר
4. אין תחת (בכלל).

מצד שני, אני לא יודע אם זה המיטה או שהיא נתנה קונטרות, אבל במסיונרי נמרץ היה חבל על הזמן
כתבכם בצפון

סופי - קריית מוצקין

48
נראית טוב מאוד, חזה יפיפייה וגדול אך לא אוהבת שנוגעים לה בו(נרות חנוכה) שינתה כל שנייה תנוחה וניסתה לתקתק כמה שיותר. לזכותה יאמר שהיא יודעת את העבודה ולרעתה יאמר שהיא רוצה את שיטת לגמור וללכת

סופי - קריית מוצקין

49
שבוע שעבר הייתי באזור, בקריון, אמרתי שאני אבדוק התקשרתי קיבלתי מידע אמרה להגיע ל61 ואז להתקשר כשהגעתי למספר בית עמדה למטה ניידת עם שני שוטרים שנראו שמחכים שמישהו יכנס לבניין, פשוט המשכתי בהליכה, התקשרתי והודעתי להן שיש למטה משטרה.
מה אתם הייתם עושים ?

סופי - קריית מוצקין

50

אם לסכם את המפגש עם סופי- שילוב של שירות טוב עם תקתוק.

לעשות הכל על מנת שתצא מה שיותר מהר.

אמנם נהניתי מכל רגע אבל אם להוריד זמן פציעות ( מקלחת להתפשט ולהתלבש ) אז הייתי נטו איתה 7 דקות .. בדוק על השעון.

אז נכון שהיא מוצצת ללא . אז נכון שהיא נראית טוב. אז נכון שהיא מתנשקת ( אוליי לא עם כל אחד כפי שמוזכר ), אז נכון שיש חדירה נעימה,אז נכון שיש ירידות ( נקי ונעים),

אבל אכלה תיקתוק!!

שכל אחד יעשה חשבון..

המחיר 200 ש"ח ל- 12 דקות ( ברוטו) .. ושלא יעבדו עליכם...

אגב אותי קיבלה בשדרות דגניה ק.חיים ליד הכיכר

זיון נעים

11

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”