מי שכבר מכיר וקרא את הדיווחים שלי יודע שאני מאוד סולד מהדירות בדרך עכו ( וסולד זו הגדרה עדינה).
ביום שבת האחרון , שעות הצהריים המוקדמות החרמנות שלי גאתה והגעתי למצב שאני מתעסק במחשבות האם לקרוץ לזקנה שנוסעת במקביל אליי או לא...
כל הפרטיות מאטרף לא זמינות בשעות הללו, ועברתי על כלל המודעות פה באתר בתקווה למצוא משהו זמין רק כדי לתת פורקן.
המודעה היחידה שהייתה זמינה וענתה לי לא ממש "הזמינה" ועשתה חשק בגלל התמונות - אבל על רמת החרמנות שנמצאתי בה כבר כתבתי קודם..
בטלפון מוסרת פרטים בצורה קצת מהוססת- טוענת שיש לה חזה בינוני, לא רזה במיוחד ולחצי שעה עולה 150 ש"ח בלבד.
מפנה לדרך עכו לשורה של התקתוקיות...
סחבק מגיע, מתקשר שוב ומקבל הכוונה פרטנית.
נכנס לדירה , היא פותחת ומסתתרת מאחורי הדלת, לאחר סגירת הדלת מופיעה בפני milf אמיתית , נאה מאוד בפנים, שיער חום יחסית קצר, גובהה במקצת ( לא באמת - היו לה עקבים גבוהים) , תחת יחסית חטוב, חזה בינוני ( קצת נפול אבל נעים וכיפי למגע וללישה ), בטן לא חטובה אבל גם לא מלאה ( בגבול הסביר).
הכסף העביר ידיים, סחבק נכנס לחדר "העבודה " שבה יש מיטה זוגית, כורסא מזגן ושאריות של מטבחון מהימים שבה הדירה הייתה להשכרה לפי שעות.
אני מתפשט ונשאר עם תחתונים ומתיישב לחכות לה על הכורסא.. לאחר דקה היא נכנסת , מורידה מעלייה את האוברול הנחמד ומתחילים להתחרמן כאשר אני ישוב על הכורסא והיא יושבת מעלי.
לאחר מספר דקות היא החלה לרדת למטה ואם להיות אובייקטיבי - זיכיתי לאחת המציצות החשופות אי פעם. השילוב של הלשון יחד עם ההכנסה לתוך הפה וליטוף האצבעות היה מטריף!!! המשיכה במציצה כ7 דקות ללא הפסקה , עלתה עליי שוב והחלה במשחקי כיפה ושפתיים תחתונות,
לאחר מכן הרמתי אותה למיטה, מריחה טוב מאוד למטה ואפילו קצת טעימה... עד שגמרה ( הרגשתי את השינוי בטעם).
הלבישה חליפה והתחלנו לחבר איברים בשלל תנוחות.
בשלב מסוים היא הזיזה אותי הצידה ( לתומי חשבתי שקרה משהו אבל אז היא ביקשה לשים כרית מתחת לעכוזה כדי שהיא תרגיש טוב יותר את החדירה).
כך המשכנו עוד כ-20 דקות...
עברה שוב למציצה חשופה עד הגמירה בפה ( ככה היא ביקשה ) שאבה הכל במשך כשתי דקות לאחר השפריץ...
בסוף האקט דיברנו קצת , טוענת שלא נמצאת שם כל השבוע ועובדת בתחום רק במהלך סופי שבוע.
סיכומים:
מיקום - לא דיסקרטי בכלל , כשאתה רק נכנס לשביל יודעים בדיוק מהי מטרת ביקורך בסמטה ( אבל למזלי בשעה הזו לא הייתה חתולה ברחוב).
כלכלה - מחיר נמוך ( 150 ש"ח לחצי שעה ) ביחס לכל השאר וביחס לתמורה עוד הרבה יותר.
שירות - מעולה פלוס. לא יכול לכתוב מילה אחת רעה.
נראות - ביחס לגילה ( טוענת שהא בת 42) - טוב מאוד . לא כוסית שהייתי מסובב אחריה את הראש בים אבל בהחלט יודעת לתת עבודה.
רק כאשר יצאתי לכיוון האוטו חישבתי זמנים וגיליתי שהייתי שם קצת יותר מ45 דקות... והיא אפילו לא הציצה או העירה על חריגה מהזמנים.
האם אחזור??? - בוודאי.
לכו תהנו חברים.