12
על ידי bob100
ביקרתי אצל מעיין לפני שבועיים.
במילה אחת א-כ-ז-ב-ה.
מי שבכל זאת רוצה לקרוא דיווח, שיהנה.
ניסיתי להתקשר לכמה מספרים והיא היתה הראשונה שענתה.
התיאום הראשוני היה קל. מפנה להנרייטה סולד בקרית ים.
נותנת פרטים: 200 ש"ח לפעם אחת.לדבריה "יש אפשרות לחרוג אם רוצים" 300 ש"ח עד חצי שעה עם גמירה בפה או אנאלי. ו-500 ש"ח לשעה של "הכל כלול" ו-GFE אמיתי.
ציינה שב-500 ש"ח אפשר לגמור כמה פעמים שרוצים ויש גם רימינג.
הייתי מאוד קרוב ולכן אמרתי לה שאני מגיע תוך 5 דקות.
הגעתי למקום, יש חניה, הבעיה היא שהיא לא ענתה. לקח לי 10 דקות לתפוס אותה שוב ואז התחילה בכל מיני תירוצים שבעלת הדירה שלה שם ולא נעים לה. יבשה אותי כמעט 20 דקות ברכב.
בנתיים קראתי שוב את הדיווח של TOM והבנתי שמבחינת מראה היא לא ממש מה שאני מחפש, אבל החלטתי ש"מיגוון השירותים" מתאים לי ושווה לחכות.
יש הרבה תנועה של אנשים ברחוב והבית נמצא בבניין שהגישה אליו עוברת במדרכה של 50 מ'.
הבעיה היא שהמדרכה מאוד חשופה ואני הרגשתי שכל מי שהיה באזור ידע לאן אני הולך. גם אם לא זה סתם לא נעים.
נכנסתי לדירה שלה שנראה שבה היא גרה. אמרה שבמקור היא מחולון ושהיא עבדה במרכז.
מבחינת מראה, היא שחומה, 1.60 מ' בערך ולדעתי בת 35 לפחות.
היא זכרה את השיחה שלנו בטלפון ואמרה לי לא לדאוג, 500 ש"ח, "הכל כלול", אני מבטיחה שתצא שמח.
אז זהו שלא.
נכנסנו לחדר השינה, שאלתי אם אפשר להתקלח והיא אמרה שלא צריך, אפשר בסוף.
התחילה להתפשט ומיד ראיתי שהחזיה החמיאה לה מאוד וגם הבטן שלה (היא ילדה מתישהו ולא בטוח שלאחרונה) נשפכה.
גם הישבן ידע ימים טובים יותר.
נשכבתי על המיטה והיא התחילה במסע של נשיקות מהראש ועד הרגליים וחזרה למעלה. נשיקה ולעבודה.
התחילה במציצה חשופה אבל ממש חלשה. ניסיתי לכוון אותה למציצה טובה יותר, מה שהצליח לדקה ואז חזרה למציצה חלשה.
הוציאה קונדום ואמרה קדימה בוא אלי.
עצרתי אותה ואמרתי לה שיש זמן ושאני מעדיף פעם אחת מושקעת על פעמיים מהירות ואם יצא אז סבבה אבל לא צריך למהר.
חזרה לעבוד, אבל ראיתי שזה לא זה וביקשתי ממנה לעבור לרימינג.
"מה פתאום רימינג זה 800".
אמרתי לה שהיא אמרה שהכל ב-500. התחלנו להתווכח והיא טוענת שהיא לא מוכנה וצריך להוסיף 300 ש"ח.
התווכחנו כמה דקות, אמרתי לה שבשביל זה באתי. נמאס לי ואז אמרתי לה שתחזיר לי 300 ש"ח ואני אגמור ואלך.
אומרת לי שהיתה אי הבנה והיא בכל זאת תעשה קצת רימינג כדי שלא אתאכזב.
היה נחמד אבל זה לא זה.
ביקשתי קונדום והיא מיד נשכבת על הגב. לא הסכימה לשום תנוחה אחרת.
שוב מבאס.
אחרי כמה דקות, הסכימה לעבור לדוגי ואז נזכרתי באופציה של האנאלי.
הסכימה מיד אבל רק בתנוחה שבה היא שוכבת על הבטן עם רגליים סגורות. ביקשתי בדוגי והיא לא הסכימה.
לא משנה מה אמרתי, היא פשוט לא הסכימה לשום תנוחה אחרת.
נשכבה על הבטן ומשכה אותי אליה. הרגשתי ששוב משהו לא בסדר.
קשה מאוד לראות בתנוחה הזאת אבל הצלחתי לזוז קצת ולראות שהיא מכוונת לזיון רגיל ולא לאנאלי.
החזיקה את הרגליים סגורות כך שהחיכוך יחסית גדול אבל אפשר להרגיש שזה לא במקום הנכון.
פשוט נמאס לי מכל השטויות שלה.
גמרתי, מקלחת והלכתי.
היא עוד רשמה לי את הטלפון הפרטי שלה כדי שהתיאום יהיה קל יותר בעתיד.
כן בטח!
אחרי כל זה קל להבין למה היא ברחה מהמרכז ועברה צפונה.
גם אם מישהו אחד יקרא את זה ולא ילך אליה, אני את שלי עשיתי.