כ מרים הערבייה חזרה לפעילות - סקס אדיר

מרים הערבייה חזרה לפעילות

1
חברים יקרים,
מרים הערביה חזרה לפעילות.
בשבוע שעבר הייתי אצלה, היא מקבלת במקום שנמצא בכביש IPC כאשר פונים מכביש חיפה עכו לכיוון כביש IPC יש כיכר, עוברים את הכיכר ואז אחרי 30- 20 מטר יש איזה בית עסק (חשמלאי רכב או משהו כזה), לידי יש דלת עם הספרה 7, זה המקום.
לצערי אין לי את הטלפון של המקום אבל הבנתי שהיא מפרסמת כאן במודעות אז פשוט צריך לחפש את הטלפון או להגיע לשם ולשאול עליה.
השירות כמובן אותו שירות מדהים ומרים נשארה כוסית כמו שהייתה והחזה הענק שלה (שהוא גולת הכותרת) עם הפיטמות החומות הגדולות עדיין טעים...

מקווה שעזרתי לכם

6
[QUOTE=ik25] חברים יקרים,
מרים הערביה חזרה לפעילות.
בשבוע שעבר הייתי אצלה, היא מקבלת במקום שנמצא בכביש IPC כאשר פונים מכביש חיפה עכו לכיוון כביש IPC יש כיכר, עוברים את הכיכר ואז אחרי 30- 20 מטר יש איזה בית עסק (חשמלאי רכב או משהו כזה), לידי יש דלת עם הספרה 7, זה המקום.
לצערי אין לי את הטלפון של המקום אבל הבנתי שהיא מפרסמת כאן במודעות אז פשוט צריך לחפש את הטלפון או להגיע לשם ולשאול עליה.
השירות כמובן אותו שירות מדהים ומרים נשארה כוסית כמו שהייתה והחזה הענק שלה (שהוא גולת הכותרת) עם הפיטמות החומות הגדולות עדיין טעים...
מקווה שעזרתי לכם
[/QUOTE]

מה שם הרחוב
מה זה ipc ???
לאחרונה אני נימצא די הרבה בחיפה
תוכל להסביר יותר בהרחבה !!!
נגיד שאני ימצא את הרחוב שאתה מדבר עליו
אז ביום בהיר אחד פשוט אדפוק לה על הדלת ללא תיאום מראש
ואם לא היא תפתח את הדלת אני לא יודע מי ולאדם שפתח את הדלת מה אני יגיד לו ?
שלום שמעתי שיש כאן זונה טובה אני יכול להיכנס ????
RC2013-10-12 07:40:21
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

9
כפי שאמרתי... זאת התיקתוקיה של דרך עכו 41 , לא עברתי שם חוויות נעימות כל כך, ישנן כמה בנות וכולן מתקתקות ויש שם תור של בני דודים בנוסף... לפי זכרוני כולן מוצצות עם, ורובן עושות טובה שהן בכלל מוצצות.
אני מניח שיש מציאות פה ושם אבל הן כמו חלב.. מתקלקלות מהר וזה רק עניין של מזל ליפול על אחת שעדיין לא עבר לה התוקף.
אני גם מניח שיש אקסטרות פה ושם... זה הכל תלוי בבחורה ו/או המדאם שמכתיבה להן את העניינים וכמובן כמה אתה משלם .. שזה יעלה לך הון וסביר להניח שזה ממש לא יצא כמו שדמיינת את זה.
בקיצור לא הייתי ממליץ לך להגשים שם פנטזיות.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”