כ פרטית ברחוב החלוץ - סקס אדיר

פרטית ברחוב החלוץ

1
שלום לכולם

ביקרתי אתמול אצל בחורה פרטית ברחוב החלןץ. לא מצאתי עליה שום איזכור פה בפורום.

אתחיל בכך שאומר שזה היה מפגש יוצא מן הכלל וחוויה יוצאת דופן בנוף החיפאי.
לא שאלתי לשמה כי בד"כ זה לא מעניין אותי כ"כ.

מדובר על בחורה בסביבות ה-35+
קומפקטית ממוצא אירופאי. מאוד חמודה ושירותית. נותנת להרגיש כמו חברה
הייתי איתה קרוב ל-40 דקות וזה דבר שכבר מזמן לא היה.
פרטים:
מציצה בלי + גמירה בפה. ספגה את זה כמו גדולה ויודעת מה היא עושה
gfe מלא.
אפשר לגמור פעמיים ואכן היו פעמיים
כל זה ב200 זוזים. ואפילו יש מקלחת.

בקיצור תהנו.

052-632-42-02

UMA2013-08-30 13:03:08

פרטית ברחוב החלוץ

5
זה נשמע מעניין רציתי לדגום את שרון מרחוב פאר כי שמעתי המלצות טובות ופעמיים ב200 ועכשיו אני רואה שיש משהו חדש דומה אז מעניין מה יותר טוב אולי אם מישהו היה אצל שניהן יכול להשוות ולהגיד מי יותר מומלצת כמו כן מה המוצא של הבחורה המדווחת פה?

פרטית ברחוב החלוץ

6
חברים הייתי במקום ודגמתי ויש לי בשורות טובות
נטלי הממושקפת אלופת המציצות היא זאת שנמצאת בדירה הזאת
קיבלתי מציצה מטורפת עם גמירה בפה ללא קונדום האישה הזאת אלופה וצריכה להקים מכללה לאוראלי
עכשיו תהיה לי התלבטות קשה אם לנסוע לקטי / יוליה או אליה

פרטית ברחוב החלוץ

7
זה נשמע מעניין רציתי לדגום את שרון מרחוב פאר כי שמעתי המלצות טובות ופעמיים ב200 ועכשיו אני רואה שיש משהו חדש דומה אז מעניין מה יותר טוב אולי אם מישהו היה אצל שניהן יכול להשוות ולהגיד מי יותר מומלצת כמו כן מה המוצא של הבחורה המדווחת פה?

פרטית ברחוב החלוץ

8
אז ככה , אתמול בשעות הערב החלטתי ללכת לדגום את הבחורה כי אני אוהב לגמור בפה .
התקשרתי ענתה לי הבחורה נתנה פרטים רגילים עד חצי שעה 200 שקל מציצה עם גומי +זיון.
מכוונת לרחוב החלוץ 64 אבל זה לא שם היא אומרת בטלפון לעמוד ליד בנק לאומי מזהה אותך אם מתאים היא מכוונת הלאה -וכך היה , כיוונה אותי לדירה ירדה פתחה את הדלת עלינו למעלה .
החדר סביר נקי מיטה סבבה
שאלתי שוב לגבי מה כוללים ה200 לא השתנה כלום ואז אמרתי שאני רוצה בלי גומי וגמירה בפה ביקשה עוד 100 הבאתי לה .
נשכבתי על המיטה התחילה במציצה חשופה מציצה סבבה לאללה אחרי שהעמידה אותו שמה קונדום עם הפה ועברנו למיסיונרית הצמדתי לה את שתי הרגליים השענתי אותם על הכתפיים שלי ונתתי עבודה של כמה דקות היא ראתה שאני לא מתכוון לגמור הציעה לעבור למציצה כמובן שהסכמתי אהבתי את המציצה -מצצה לי עד שגמרתי בתוך הפה שלה וואלה לא הוציאה אותו ולא כלום עד שלא גמרתי עד הטיפה האחרונה אחרי זה יצאה וירקה את זה .
סך הכל נהניתי הייתי קרוב ל20-25 דקות בערך
בחורה נראית בסדר שיער שחור קומפקטית גוף סבבה ,לא לוחצת לגבי הזמן ו....זהו. תנסו אם בא לכם ושתפו.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”