כ סופי - קריית מוצקין - דף 6 - סקס אדיר

סופי - קריית מוצקין

51
אני לקוח קבוע של רינת..
ואתמול הגיע היום שלנו להתייחד, בפעם שעברה היא התריעה שעוברות דירה אז לבדוק לפני.
התקשרתי ענתה מישהי עם קול מאוד דומה לסופי, קיבלתי כתובת, אמרה שרינת איננה, בסדר גם ככה הייתי מת כבר לבדוק אותה.
מקבל הכוונה פותחת את הדלת, וכבר היה מוזר כי הוציאה את הראש, שלא כמנהגן, נכנס והפלא ופלא זו לא סופי. אני כבר כאן ואני חרמן, נראית טוב,אז למה לא?
מתקלח ואנחנו במיטה, תשכב על הבטן, מסאג' נחמד, לא יותר מזה.
תסתובב ואז התחיל החלק המפחיד, הבחורה הייתה מסטולה מהתחת, אחרי שליקקה את כל הגוף, עמדה על הבררכיים והתחילה לשחק נוגע לא נוגע בין אברי האהבה שלנו, בלי חליפה.
אחר הערה שלי שיחקה את משחק הציצי והשמן של סופי (ככה אתם אומרים שהיא עושה), חליפת איומים ורכיבה.
יש לציין שהבחורה אוהבת לשחק. הלוואי והאישה בבית הייתה לומדת ממנה מזה משחק מקדים.
לא אחזור, אין כמו רינת!

סופי - קריית מוצקין

52
שלום לכולם
אני כבר זמן רב מסתובב בצפון ודוגם את נשותיו העובדות.
כאחד שגדל באזור ותמיד התרברב בנשים היפות שהצפון מוציא תמיד היו לי ציפיות גבוהות מהאיזור.
בכל רגע נתון תמיד הייתה לי בחורה אחת מועדפת אבל לא הפסקתי לתור אחרי חידושים.
אז מדוע אני מלאה אותכם בהיסטוריה שלי ? כי אני ממש אבל ממש מתבייש שהצלחתי הכל מסעותיי לפסוח מעל פרח כמו רינת !
לפני מספר ימים פקדתי בפעם הראשונה את עלמת החן ומה אומר הופתעתי לטובה !
התיאום היה מהיר ויעיל הדירה החדשה דיסקרטית עם חנייה בשפע ולדעתי מי שעושה את התיאום זו סופי.
עליתי ופתחה לי את הדלת העלמה בחצאית מיני קצרצרה וצמודה שלא ממש הותירה שאלה לגבי נוכחות חזייה.
אז קודם נסגור פה פינה קטנה... שדיה של רינת הינם מקסימים אך לגמרי מסולקנים אם זה מפריע למישהו. לי ממש לא.
משנייה הראשונה הכימיה הייתה באוויר והאווירה הייתה קלילה ומשעשעת.
אני תמיד נותן לבחורה להוביל במפגש הראשון ורינת עשתה זאת בשמחה, אחרי שהתשלום הועבר היא חזרה לחדר עירומה (גו משגע כבר אמרתי ?).
התחילה לחבק ולנשק אותי כאשר בשלב מסויים הושיבה אותי על המיטה והתחילה לפזר נשיקות על הגב והעורפ....רררררררר
נשכב על הגב ורינת מתחילה המלאכת המציצה החשופה, המון ליקוקים המון נשיקות והמון המון מציצות.
לאחר כמה דקות של מציצה מעולה היא הלבישה חליפה ואנחנו עברנו בין שלל תנוחות מחרמנות כאשר בתרועה הייתה בדוגי אל מול המראה, אוי כמה שהיא נראת טוב ככה עם הישבן הלבנבן שלה.
הקיצר אם לא הבנתם כבר אז אני אחזור.
תבלו

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”