שלום
ביקרתי היום ברחוב החסידה אצל בחורה בשם מרינה.
לאחר שעברתי חקירה בטלפון הסכימה בעלת הדירה שאני יעלה
נכנסתי וקיבלה אותי בחורה כבת 30 פלוס בלונדינית קצת מלאה
חזה גדול וטוסיק מוצק ושפתיים גדולות.
התחלנו להתחרמן בעמידה מול מראה ענקית שהיתה בחדר.
לאחר כמה דקות התחליה ליקוק ביצים ואז מציצה חשופה מעולה.
עברנו למיטה והמציצה המשיכה עד שאמרתי לה לשים לי קונדום וקדימה רכיבה מהירה.
הפכתי אותה לדוגי שהכל מול המראה ולפני שגמרתי אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה היא ממש שמחה
מצצה בפראות עד שגרמתי והיא פשוט בלעה את הכל !!!! או שירקה את זה לפח.
בקיצור סקס פראי עם בחורה שיודעת מה אנחנו אוהבים.
הבעייה היחידה היא שעליתי בדיוק יצא מישהוא וגם שיצרתי מישהוא נכנס זה לי קצת מפריע וגם בעלת הדירה קצת מוזרה.
בכל מקרה הטלפון מופיע למעלה.
דרך אגב לגבי הבחורה החדשה שמדברים עלייה פה טלפון יהיה נחמד לקבל.
דיווח חדרתי
25הבחורה לא רוצה שאני אפרסם אותה
ביקשתי ממנה
סירוב טוטאלי
היא טוענת שיש לה את הקהל לקוחות שלה וזה מספיק לה
ביקשתי ממנה
סירוב טוטאלי
היא טוענת שיש לה את הקהל לקוחות שלה וזה מספיק לה
דיווח חדרתי
26תודה וכל הכבוד "לשונאי" על הדיווח..
נהנתי לקרוא ואני מסכים עם הכל למרות שאיתי היא הייתה קצת פחות פסיבית ממה שתיארת אבל עדיין לא מספיק אקטיבית ובקושי מוצצת. אני כנראה לא יחזור כי אין על אתיופיות אמיתיות..(ואני בעניין של קשר רציני עם אחת כזאת)
נהנתי לקרוא ואני מסכים עם הכל למרות שאיתי היא הייתה קצת פחות פסיבית ממה שתיארת אבל עדיין לא מספיק אקטיבית ובקושי מוצצת. אני כנראה לא יחזור כי אין על אתיופיות אמיתיות..(ואני בעניין של קשר רציני עם אחת כזאת)
דיווח חדרתי
28שלום לכולם
הייתי אצל שירלי שהיא היתה ברחוב דוד שמעוני ובאמת רק בימי שישי.
לצערי הדירה שם נסגרה.
בכל מקרה היא זיון מטורף נותנת יחס חם ואני אהבתי ואני לא מצליח לפגוש אותה שוב.
בלי קשר ברצוני לדווח על דירה חדשה ליד השוק ברחוב גורדון.
בטלפון אומרת מסז 250 ש״ח שזה יקר. הגעתי המקום בדיוק מעל השוק אז דיסקרטיות לא הכי טובה.
נכנסתי לחדר ענק שבמרכז שולחן עיסוי ובצד מיטה.
נכנסה אחרי צעירה רוסייה כוסית ממש רמה גבוהה אומרת לי מסז מפנק ומשחרר.
אמרתי לה שאני רוצה סקס והיא נענתה בשלילה ויצאתי. בקיצור לא שווה את המחיר אבל הנה הטלפון תנסו ודווחו 054-2788999.
בכל מקרה הייתי חרמן אז הלכתי לרחוב הבנים שם עשו לי ביד ב150 ש״ח ובחורה בסדר לא יותר מזה.
בקיצור רחוב החסידה הוא המקום היחידי לקבל סקס נורמלי אך לדעתי זה עיניין של זמן שמשטרה תגיעה ותסגור זה ממש בבינין מגורים.
שבוע טוב ודווחו כבר יא קמצנים.
UMA 2013-11-10 09:07:25
הייתי אצל שירלי שהיא היתה ברחוב דוד שמעוני ובאמת רק בימי שישי.
לצערי הדירה שם נסגרה.
בכל מקרה היא זיון מטורף נותנת יחס חם ואני אהבתי ואני לא מצליח לפגוש אותה שוב.
בלי קשר ברצוני לדווח על דירה חדשה ליד השוק ברחוב גורדון.
בטלפון אומרת מסז 250 ש״ח שזה יקר. הגעתי המקום בדיוק מעל השוק אז דיסקרטיות לא הכי טובה.
נכנסתי לחדר ענק שבמרכז שולחן עיסוי ובצד מיטה.
נכנסה אחרי צעירה רוסייה כוסית ממש רמה גבוהה אומרת לי מסז מפנק ומשחרר.
אמרתי לה שאני רוצה סקס והיא נענתה בשלילה ויצאתי. בקיצור לא שווה את המחיר אבל הנה הטלפון תנסו ודווחו 054-2788999.
בכל מקרה הייתי חרמן אז הלכתי לרחוב הבנים שם עשו לי ביד ב150 ש״ח ובחורה בסדר לא יותר מזה.
בקיצור רחוב החסידה הוא המקום היחידי לקבל סקס נורמלי אך לדעתי זה עיניין של זמן שמשטרה תגיעה ותסגור זה ממש בבינין מגורים.
שבוע טוב ודווחו כבר יא קמצנים.
דיווח חדרתי
29חדרתי חרמן אתה בטוח שקוראים לבחורה מרינה ?
התיאור שנתת תפור על אנג'ל שהיא באמת חית מין אבל עם היגיינה קצת לקוייה.
ואני באמת מסכים שהדירה בחסידה היא המקום הנורמאלי האחרון בחדרה אז תשתדלו לשמור עליו חברים
דיווח חדרתי
30משהו הזוי. הייתי עם חברים ביום שישי בערב בדירה ששוגל נתן (תודה על המידע עזר מאוד) נכנסתי לבניין והגעתי לדירה דפקנו וצלצלנו כמה זמן, היה קול מבפנים ברוסית אבל שום דבר לא נפתח. השאלה היא האם זה בגלל שזה היה ערב שישי או בגלל שצריך לקבוע לפני?אחד ההזויים...אגב שוגל צריך לעדכן אנשים ולהגיד שהדירה בחסידה לא דיסקרטית,. אם באים עם כמה אנשים עדיף שיחכו למטה בצד כזה ולא מתחת לבניין ורק זה שבא לו לפרק מישהי יעלה ככה יהיו פחות חשדות. ממש לא דיקסרטי. לגבי הדירות ליד השוק והכל אני וחברים שלי היינו שם כמה פעמים זה בעיקרון כמו כל מקום בחדרה קשה למצוא מישהי שנראית טוב...
אגב כדי לא לפגוע בכמה מקומות אני לא אציין אבל יש דירה או שניים בחדרה שמפעילה נערות ליווי ובבניין כולו שוכנים רק סודנים. לתשומת ליבכם.