[QUOTE=asstriks] תלוי כמה גדול..לשרה האתיופית (או אפריקאית) ברחוב החסידה יש תחת יחסית גדול ומלא.
[/QUOTE] סיקרנת אותי יש עוד פרטים עליה ? ומתי היא עובדת ?
דיווח חדרתי
43נבדוק את העניין .. כבר הרבה זמן שמחפש תחת גדול הכוונה לאגן רחב תחת של טריפוליטאית (: .. אין בשוק רובן פלטה.. אם מישהו מכיר דבר כזה אני ישמח ( מאוד )
Big booty כמה שיותר גדול
דיווח חדרתי
44חבר'ה יאפשר לקבל פרטים במדוייק של הדירה בגורדון וגם מספר טלפון של החסידה אנני רוצה לדגום השבוע ... תודה
דיווח חדרתי
46טוב זה מתחחיל לעלות לי על העצביםםם. עוד פעם באתי היום עם חבר דפקנו כמה פעמים וצלצלנו שמענו עקבים ורעשים וכלום נאדהה לא פוחחים חחח היא באמת חושבת שהיא שווה משהו ? יכלה להרוויח 400 שקל באנו עם כסף לחפש מישהי נורמלית ועלאק לא פותחת כבר כמה ימים...להתקשר עלאק...מי את בכלל ? כמו שחבר שלי אומר פעם הבאה היינו צועקים שזה משטרה ונראה אותה לא פותחת....תודה על ההמלצות אני לשם לא חוזר .
ולגבי זאת מרחוב בן צבי המספר לא זמיןן... תגידו לי אני לא יכול לזיין בחדרה או מה ?!!@?!?@
דיווח חדרתי
47חבר יקר, רוב הסיכויים שכשתגיע לדירה שהיא לא מכון לא יפתחו לך את הדלת. אולי יש מישהו בפנים, תאר לעצמך שמישהו דופק ככה כשאתה בפנים... קצת דיסקרטיות גם בשבילך. אחי תחשוב קצת
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות
דיווח חדרתי
48"אני זה אני"..נאמר לך להתקשר ולא להגיע עם חמולות. תגיד לבד ותקבע...מה לא מובן ?
אם זה יותר מדי בשבילך וקשה לך אז אל תגיע חפש פרטית תשלם 1000 שח ואז תקבל הרגשה מלך שהכל מגיע לו..
אם זה יותר מדי בשבילך וקשה לך אז אל תגיע חפש פרטית תשלם 1000 שח ואז תקבל הרגשה מלך שהכל מגיע לו..
דיווח חדרתי
50[QUOTE=gunner]והפון ברחוב החסידה הוא...[/QUOTE]
אני לא יודע לחפש
אבל בראשית הפוסט שפתחתי על הסינית בחדרה יש את המיספר
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.