כ דיווח חדרתי - דף 8 - סקס אדיר

דיווח חדרתי

74
אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי בחורות, הזדמן לי להגיע לחדרה והגעגועים לרכישת מין הכריעה.

אחרי שעברתי על כל השרשור על חדרה סקרנה אותי הדירה בגורדון. ערכתי סיור קצר באזור להבין מי מנגד מי (הומה מאוד) והתקשרתי לטלפון שמופיע פה באחד הפוסטים. המזכירה מספרת שהשירות הוא מסג' והרפיה ב 250 ש"ח, קצת יקר בשביל שירות כזה אבל כבר הייתי בתוך העניין. שיחה עניינית ויעילה הביאה אותי לאזור ומשם התקשרתי שוב כדי לקבל נ.צ. מדוייק, המזכירה הפנתה אותי לקרוואן באמצע אתר בניה (לא דיסקרטי בעליל ואפילו הזוי!!).
נכנסתי לקראוון , קיבלה את פניי עם חיוך בחורה נמוכה, שמנמנה וציצים גדולים (מאוד) והנה הפתעה: הגברת מספרת שהשירות הוא סקס מלא חיוך גדולאמרתי לה תודה הסתובבתי והלכתי, היא ממש לא הייתה לטעמי.
יצאתי וכבר החלטתי שהיום אין ויתורים אז התקשרתי שוב למזכירה והיא כיוונה אותי לרחוב הגיבורים. בנוהל הרגיל התקשרתי שוב כשהגעתי לכתובת והיא כיוונה אותי עד הדלת. שם הדירה והגישה טיפה יותר דסקרטי.
פותחת את הדלת בחורה (להערכתי 30+) עם שימלת רשת שקופה ןמזמינה, נכנסים לחדר מספרת מה היא מציעה (im in baby) מקבלת את הכסףHandshake מספרת שקוראת לעצמה ימית ושולחת למקלחת (יש מים חמים).
אני לא אספר כאן את שלל התנוחות, רק אני יכול לומר שהגברת נאה, לא שיא היופי, מזמינה, שירותית ונעימה, לא שמנמנה אך גם לא חטובה כזוויות ההיכל... בכל מקרה נהניתי ולמרות שלא היה gfe עדיין הייתה אווירת יזיזות בחדר.

השירות הוא ל40 דקות כמו שכתבתי 250 ש"ח והייתה שם עוד בחורה, גדולה עם ציצים גדולים (לא הטעם שלי).

נ.ב. הביקור היה בצהריים.

תהנו

דיווח חדרתי

76
אתמול הייתי בחופש מהעבודה והחלטתי לדגום בכל מחיר את ורד מנווה חיים.
הבחורה לא עונה רק לקראת השעה 13:00 ענתה ואמרה שאין לה מקום להיום וצריך לקבוע לשבוע הבא.
צחקתי ואמרתי לה שאני באזור ואמרה שיש אנשים שמתאמים שבוע לפני כי היא הישראלית היחידה בתחום באזור.
נסעתי לרחוב החסידה כאשר בדרך אני מתקשר ואמרת לי הגברת שאנגל נמצאת. מכיוון שכבר דגמתי אותה החלטתי לגוון למקום אחר.
אין ספק שהדירות בגורדון ובגיבורים הן עם מבחר הבחורות האיכותיות כרגע. לגבי הבחורה השמנה בגורדון פעם בשעת לילה מאוחרת נתנה לע מציצה ובליעה היה נחמד.
החלטתי ללכת לבחורה בבן צבי בגלל דיווח קודם פה ובגלל שהרבה זמן לא הייתי אצלה.
אני מתקשר ובטלפון היא מזהה אותי ואמרת לי שהיא זוכרת אותי כי עשינו סקס כמה פעמים.
אני עולה פותחת הגברת. אני עולה על מיטת המסאג והיא מתחילה לחפור לי על העסקה שיש לה באורנג ואינטרנט הזוי לחלוטין.
ואז היא סותמת ומתחילה מסג כשתי דקות אז אני מסתובב והיא מתחילה למצוץ ואומרת שעוד מעט נעבור למיטה
עוברים למיטה והיא שואלת אם יש קונדום ואמרתי שכן שמה לי אותו והתחילה לרכב.
חשוב לציין שהיא יחסית מבוגרת מלאה אבל יודעת למצוץ. עברנו לדוגי ופתאום נקרע הקונדום !!!! יצאתי ממנה הייתי עדיין בתנוחת דוגי
היא מסתובבת ואומרת ובא לה את הזין שלי והתחילה למצוץ בפראות. נשכבתי אותה על הגב והתחלתי לזיין אותה בשדיים עד הגמירה.

דיווח חדרתי

79
שוב פעם הלכתי לבקר את וי בחסידה
חיכתה עם המיני הקצר שלה
שנכנסו לחדר כמו תמיד ישר ולעניין
כאילו היא רעבה לסקס
ירדה בלי קונדום
קצת סקס קשוח כמו תמיד
אבל תאמת מתחיל להמאס
בא לי ישראליות

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”