כ עיסויים בנהריה למי שמעוניין - סקס אדיר

עיסויים בנהריה למי שמעוניין

1
שלום זה הפוסט הראשון שלי , אני לאחרונה מרבה לקרוא כל מה שכולם כותבים , אעשה סדר בעניין נהריה בפרט , במתחם הרכבת כמו שכולם יודעים נותנים שירות של עיסוי עם הרפיה , הם עובדים ראשון עד חמישי מ9:30 עד 21:30 בערב , בשישי עד 4 בצהריים ובשבת עד 8 בערב ( הזוי אבל זה מה שיש) .. בימי שישי נמצאת שירז עם עוד בחורה ובשבת רק שירז נמצאת . העלות 150 שקל לחצי שעה... בלי קשר החיסרון הענק שם זה שבעל הבית עם מצלמה רואה כל מה שקורה בחדר ולא שומר על האינטימיות ... הטלפון 04-9000838 תהנו

5
העדר הדיסקרטיות ברכבת - הוא קיצוני כמו גם היות המקום תקתוקיה חבל על הזמן , הייתי שם פעמיים ( מסתבר כשהחשק גובר השכל נעלם) - המסאז היה מינמאלי אולי קצת מעבר בפירוש לא מקצועי , אבל בהחלט בעירום מלא , אם כי משום מה מאד קשה לראות את מה שבין הרגליים. השפשוף אחר כך היה נעים ונחמד , יש מקלחת עם מים חמים. האירוע מתוקתק ונועד להביא לגמירה בהחלט אפשר לגעת בציצי ולשחק איתו, לא ניסיתי מעבר . גם אלמנט בודי לא היה ממש - אבל גם לא בקשתי.

אותן בנות נמצאות גם באיזור תעשיה של נהריה במקום שנקרא בריזה , הייתי שם פעם אחת , אולי קצת יותר דיסקרטי אבל עדיין על הצד הלא דיסקרטי יש שם חדר כושר ליד ועוד חנויות , ואמנם לא ברור מבחוץ מה ייעודו של המקום , אך יש להניח שכולם יודעים. לקחתי שם מסאג' של 15 דקות ב 100 ש"ח , קבלתי מסאג' קצר אך נעים ואז הרפיה ראויה לשמה , נתנה לי להכניס אצבעות ולא הסתייגה בכלל ( ברכבת מי שדגמתי אמרו - זה לא) . אם חייבים הרפייה ונמאס לכם לאונן - זה יעשה את העבודה ב 100 ש"ח.

6
לגבי הבריזה בנהריה:
בעבר המקום היה מעין ספא להשכרה - עם ג'קוזי, רחבת ריקודים, סאונה, שולחן סנוקר וכו'... ואני יודע ממקור ראשון שמצלמות מפוזרות ברחבי הנכס ובעל המקום ישב בחדר עם מסכים כדי להשגיח שהחוגגים לא מסבים נזק למתקנים השונים. קחו את זה איך שתרצו...

בכל אופן -
מה שעות הפעילות של המקום? ומי מנהל אותו? האם אפשר לבחור בחורה?
ומה לגבי הדיסקרטיות? כמו שאמרת יש שם חדר כושר ועוד חנויות ועסקים ככה שהתנועה שם חוגגת כל היום. אין סיכוי להיכנס (או לצאת) בדלת הראשית בלי 10 עיניים עליך.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”