כ רח החשמל חיפה - דף 6 - סקס אדיר

רח החשמל חיפה

51
גברת מיכל,
את יכולה להגיב ככל אחד מהחברים, אבל לא להכתיב לנו איך להגיב ומה לכתוב או לא לכתוב.
הרעיון של הפורום הוא בדיוק זה. לספר לחברים על מומלצות או לא. מאד תלוי בך וחברותייך למקצוע.
מקווה שהבהרתי את עמדתי!!

רח החשמל חיפה

52
מותק תקרא טוב מה שאני כותבת , מבחינתי כל אחד רשאי לכתוב את דעתו
ופה אני כבר אחדד "אך לא רשאי לכתוב כמה אני אמורה לקבל או לא".
אף אחד לא עומד לך עם אקדח על הרכה ואומר לך כנס איתי לחדר ותשלם.
הבחירה היא שלך בלבד...

רח החשמל חיפה

53
הייתי אצל אחת בשם מיכל ברחוב החשמל בחיפה. נכנסתי אלייה הבית היה מסודר נקי עמדה ממולי בחורה סקסית מאוד לא היה צורך להעמיד לי ברגע שראיתי אותה. דיברנו ( שיחה מאוד מעניינת) בחורה חכמה . התפשטתי והיא התחילה באקט . יודעת איך לעשות את זה האקט היה חלומי היא נתנה לי הרגשה שכאילו עשינו את זה מיליון פעמים ועדיין בא לחזור אלייה. שינתה תנוחות לטעמי. ממש נהניתי מומלץ! מומלץ! מומלץ! ( שווה כל אגורה ששילמתי ולא היססתי לספור את השטרות ולו לרגע )

רח החשמל חיפה

54
aviv 219 זה משתמש פיקטיבי שמיכל עומדת מאחוריו זה בטוח.
בכל מקרה ברור שזה המקום לדבר על תמורה ראויה לכסף ומיכל לא תקבע פה כללים.
מיכל כשמשווים את איך שאת נראית והשירות שלך לבחורות כמו קטי, יוליה וריטה המילפית אין בכלל מה לדבר הן גם יותר יפות, גם עם גוף יותר חטוב (מיכל קצת שמנמונת) השירות שלהם מעולה כולל אוראלי בלי גומי ופינוק ממושך יותר.
למה את חושבת שלמישהו כדאי לשלם לך 300 על חצי שעה? את שווה בקושי 150 לחצי שעה.

רח החשמל חיפה

55
בקרתי אצל מיכל.
כמו שציינו אחדים מקודמי, אכן חמודה וקומפקטית. שיער שחור, עגיל קטן באף, שדיים גדולים ורכים. לא שמנה ולא רזה. נראית כמו בת 20+ טיפוסית.
שומרת על עצמה ומשתמשת באמצעי הגנה גם במציצה אבל לקוחות מקולחים ונקיים יזכו ליחס טוב יותר ממטונפים ומסריחים (מזל שאני בקטגוריה הראשונה).
אני חולק על הקביעה של פריס-הילטון שהתחושה היא כמו "לזיין דלי של מים". התחושה שלי הייתה בסדר גמור. היא נקייה, יש חיכוך וכיף לנוע בתוכה. אולי פריס-הילטון איננו מצוייד מספיק וזקוק לשדרוג.
למרות שעובדת עפ"י זמנים מוגדרים מראש -אין תחושה של תקתוק. רואים שמנסה לרצות. אולי גם בגלל שיודעת שכל תנועה שהיא עושה מתפרסמת תוך 3 דקות בפורום.
לדבריה,הקטע של נשיקות זה עניין פרטי שלא הולך ביחד עם עבודה. כנראה שומרת את הנשיקות לחבר וזה קצת חבל כי מרפרוף שפתיה ולשונה על מקומות אחרים בגופי התרשמתי שיש פוטנציאל. אגב, הצעתי טיפ (נדיב מאוד) תמורת נשיקות ונתקלתי בסירוב מה שמלמד שיש לה עקרונות וזה ראוי להערכה. אבל, אני סבור שהנחמדים, הנקיים, המנומסים והמתמידים מביניכם יזכו בעתיד גם ל- gfe . צריך פשוט להשקיע.

לובנגולו מלך זולו!!!

רח החשמל חיפה

56
[QUOTE=לובנגולו]בקרתי אצל מיכל.
כמו שציינו אחדים מקודמי, אכן חמודה וקומפקטית. שיער שחור, עגיל קטן באף, שדיים גדולים ורכים. לא שמנה ולא רזה. נראית כמו בת 20+ טיפוסית.

שומרת על עצמה ומשתמשת באמצעי הגנה גם במציצה אבל לקוחות מקולחים ונקיים יזכו ליחס טוב יותר ממטונפים ומסריחים (מזל שאני בקטגוריה הראשונה).

אני חולק על הקביעה של פריס-הילטון שהתחושה היא כמו "לזיין דלי של מים". התחושה שלי הייתה בסדר גמור. היא נקייה, יש חיכוך וכיף לנוע בתוכה. אולי פריס-הילטון איננו מצוייד מספיק וזקוק לשדרוג. אאאוווצצ' בכי קטלני ...

למרות שעובדת עפ"י זמנים מוגדרים מראש -אין תחושה של תקתוק. רואים שמנסה לרצות. אולי גם בגלל שיודעת שכל תנועה שהיא עושה מתפרסמת תוך 3 דקות בפורום.

לדבריה,הקטע של נשיקות זה עניין פרטי שלא הולך ביחד עם עבודה. כנראה שומרת את הנשיקות לחבר וזה קצת חבל כי מרפרוף שפתיה ולשונה על מקומות אחרים בגופי התרשמתי שיש פוטנציאל. אגב, הצעתי טיפ (נדיב מאוד) תמורת נשיקות ונתקלתי בסירוב מה שמלמד שיש לה עקרונות וזה ראוי להערכה. אבל, אני סבור שהנחמדים, הנקיים, המנומסים והמתמידים מביניכם יזכו בעתיד גם ל- gfe . צריך פשוט להשקיע.

[/QUOTE]

תודה על הדיווח , בהחלט עושה חשקוקים ...
טירון ירוק2014-02-17 17:02:09

רח החשמל חיפה

59
נו מה אני אגיד...כנראה שהנהלת הפורום רוצים החלפות עקיצות ביני לבין מנהיג שבט אפריקאי. אינני חושב שזה מטרת הפורום ולכן נשאר לי רק לגחך אל מול התיאור של הבחורה כבעלת מוסר גבוה ונסיון שיכנוע הנלעג של היחצ"ן שמיכל תוכל להעניק יחס GFE לגברים יפים ,נקיים ובעלי איבר מין גדול כמוהו.

רח החשמל חיפה

60
אדון ציון היקר. מאיפה לך שאני פיקטיבי? לא ידעתי שאתה אורי גלר רואה נסתרות.ואיזה אינטרס יש לי להיות פיקטיבי?.ודבר שני נראה לדבריך שאתה מתוסכל . לא יודע " לזיין" ומצפה שאתה הולך למקסימום בר רפאלי. זה המחיר שהיא קובעת כדי להנות לא מסתכלים על 100 שקל או 50 . אני בטוח שאתה מוציא תכסף הזה על שטויות אחרות שאין בהם טעם . ולגבי האחרות שהזכרת אולי אתה משתף איתן פעולה ומיחצן אותן? ( אני רואה שביקרת אצל כולן לא הולך לך עם בנות אולי) גם אני כמוך יכול להיות " אורי גלר" . היא לא קובעת שום כללים לאף אחד . אתה כמו היתר שמצפים לשלמות . העיקר לחשוב דרך הזין. ואחרי שגומרים מתעוררים . אם לא הייתי נהנה איתה חצי מילה לא הייתי מבזבז להגיב לך אחשלי... מי שלא מתאים לו המחיר שנקבע מראש שישקול לפני שהוא בא אז מר ציון היקר אני מציע לך לגלות נפט. אולי יהיה לך כסף ללכת לכל הבנות שהזכרת . וסליחה להנהלה על הבוטות חשוב שתאשרו את הפוסט הזה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”