כ רח החשמל חיפה - דף 7 - סקס אדיר

רח החשמל חיפה

61
[QUOTE=לובנגולו]טירון ירוק, אני בטוח שתסכים איתי שפריס-הילטון "הרוויח" את העקיצה בכבוד [/QUOTE]

לגמרי לא בטוח . הדיון בשאלת הגודל , גם שלה וגם שלו , לא צריך להיות כאן זה בטוח .

דבר נוסף, הדיווח שלו לא היה מכוון כנגד מישהו בכלל ונגדך בפרט . הוא חיווה את דעתו וחלק איתנו את התרשמותו כמו כל אחד אחר .

לכן אני בכלל לא חושב שהוא הרוויח משהו.

נכון שהוא הרים להנחתה ולך היה קשה להתאפק Tongue

רח החשמל חיפה

63
שלום לכולם אני חדש בפורום אבל אני היתי אצל מיכל לפני כחודש פעם ראשונה וחזרתי לעוד 4 פעמים אני לא מבין אף אחד זכותה ליקבוע מחיר וזכותכם לא להגיע או להגיע אבל לא צריך ליפגוע זה לא יפה סבבה לוקחת 300 אבל עושה סקס מוגן בחורה נקיה מסודרת בית יפה מארחת כמו שאתה בא לידידה טובה אז תיתנהגו יפה תגובות יפות לא צריך ללכלך שהיה יום טוב
נ.ב
מיכל בחורה אדיבה חמודה וגם יפה סק כפי ונעים כול הכבוד למיכל שווה איים יקר לכם המחיר תמשיכו הלאה יש מקומות אחרים לא חסר ובבקשה לא ללכלך

רח החשמל חיפה

65
היי לכם ... תודה לכל צופי הפורום, לאלה המנומסים
וגם לאלה ש "לא יודעים איך להתבטא" אני כבר התרגלתי לקרוא את הביקורות פה
וגם את אלה שלא כל כך נכתבות בצורה הכי יפה ... (גם אם יש לכם את האמת שלכם)
כנראה שרק את השפה הזאת הם מכירים, בכל אופן אני לא ארד לרמה כזאת.

רח החשמל חיפה

66
ביקרתי את מיכל לפני כמה ימים, כמו שנאמר כבר מעלה מדובר בבחורה חמודה. מבחינת מראה היא נמוכה, שחומה ורזה יחסית, פנים רגילות לא מכוערת אבל גם לא יפיפיה. גם איתי לא הורידה את הגופיה כנראה מרגישה לא נוח עם סימני הרזייה או משהו. קיבלה אותי יפה מאוד ונתנה הרגשה נעימה וגם השיחה איתה הייתה כיפית. מבחינת האקט עצמו כבר הרחיבו מעלה מה עושה ומה לא, הכל עם קונדום ואין נשיקות. הבנתי שזורמת גם לאנאלי אבל לא הייתי מעוניין.
בסך הכל לא רע, אני נמשך יותר לבחורות בהירות אז לא נראה לי אחזור, עדיף למי שאוהב שחומות תימניות.

רח החשמל חיפה

67
TEL זאת לא הבחורה זה בחור ואני כן מכבד את מיכל בחורה מאוד חמודה יפה היום היתי אצלה פשוט היה לי תענוג סקס עדין נעים לא ממהרת ולא כמו שאתם אומרים מתקתקת בחורה על רמה פשוט תענוג אני מגיע בכף הוולך מאושר אני נותן למיכל דירוג 10 על הכול

רח החשמל חיפה

70
נראה לי אפשר להעניק למיכל תואר של כבוד "הזונה עם הכי הרבה שמות משתמש בסקס אדיר"
פתאום נוספו להם הרבה משתמשים שכל מה שהם עשו עד היום זה להמליץ על בחורה לא יפה עם גוף די שווה (לא תזיק דיאטה קטנה) שרוצה 300 שקל על חצי שעה לא כולל אפילו מציצה בלי קונדום.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”