כ פעם ראשונה אצל נערה עובדת - דף 2 - סקס אדיר

פעם ראשונה אצל נערה עובדת

13
קטי מצוינת אבל ממש מבוגרת. בנוסף אם אתה לא לקוח ותיק אין כמעט דרך להגיע אליה (אני לפחות לא מכיר דרך כזאת).

דניאל נהדרת, אין כמוה! אבל היא לא עושה סקס (לא מציצות ולא חדירה). לא בטוח שזה מה שאתה מבקש.

אני ממליץ על ויקה מקרית אתא או ריטה מהכרמל. שתיהן קצת מבוגרות אבל נראות טוב (ריטה נראית מעולה). הסקס איתן מצוין ואחרי שתהיה איתן לא בטוח שתמשיך לרצות צעירות...

אם בכל זאת אתה מתעקש על צעירה לך למיכל מרחוב החשמל, אולי תהיה לכם כימיה טובההולך בטל2014-02-21 07:56:04
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

14
[QUOTE=הולך בטל]קטי מצוינת אבל ממש מבוגרת. בנוסף אם אתה לא לקוח ותיק אין כמעט דרך להגיע אליה (אני לפחות לא מכיר דרך כזאת).

דניאל נהדרת, אין כמוה! אבל היא לא עושה סקס (לא מציצות ולא חדירה). לא בטוח שזה מה שאתה מבקש.

אני ממליץ על ויקה מקרית אתא או ריטה מהכרמל. שתיהן קצת מבוגרות אבל נראות טוב (ריטה נראית מעולה). הסקס איתן מצוין ואחרי שתהיה איתן לא בטוח שתמשיך לרצות צעירות...

אם בכל זאת אתה מתעקש על צעירה לך למיכל מרחוב החשמל, אולי תהיה לכם כימיה טובה[/QUOTE]
לפי מה שאתה אומר אני מבין שאין צעירות שוות ביקור באזור... יש לך המלצה על ליווי טוב?

15
אני לא משתמש בשירותי ליווי. זה כרוך בהוצאות נוספות ומיותרות ובעיניי הסיטואציה של מפגש בדירה דיסקרטית יותר נוחה.

יש מישהי צעירה באתר ממבה בשם Alina, לפי מה שכותבת ברוסית היא בת 23 ומחפשת סקס תמורת תשלום. לפי התמונות נאה, רזה, סקסית מאד חזה (סיליקון?) גדול.
לא דיברתי איתה, לא יודע מחיר. תנסה להרשם ולמצוא אותה. אם אתה נפגש אל תשכח לדווח

אם לא אז תקרא את הפוסט של מיכל. היא להערכתי בת פחות מ-30 ויש כאלה שאהבו.
הולך בטל2014-02-22 09:57:26
מים שקטים חודרים עמוק עמוק
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”