כ רח החשמל חיפה - דף 8 - סקס אדיר

רח החשמל חיפה

72
בגלל שאתה לא מסכים עם אלה (כמוני) שנהנו אצלה, זה מצדיק לטעון שכולם מפוברקים? בבקשה, תניח לכל אחד להביע את דעתו כפי שכבר עשית.
[QUOTE=ציון ביטון]נראה לי אפשר להעניק למיכל תואר של כבוד "הזונה עם הכי הרבה שמות משתמש בסקס אדיר"
פתאום
נוספו להם הרבה משתמשים שכל מה שהם עשו עד היום זה להמליץ על בחורה לא יפה
עם גוף די שווה (לא תזיק דיאטה קטנה) שרוצה 300 שקל על חצי שעה לא כולל
אפילו מציצה בלי קונדום.
[/QUOTE]

UMA2014-02-26 06:59:37

רח החשמל חיפה

74
אנשים יקרים למה להעליב בסדר רוצים תיכתבו תגובות אבל לא ככה במילים לא יפות מה עשתה לכם מיכל מותר לבחורה לעשות מה שהיא רוצה זכותה גם לכם מותר אבל בחיית רבק תישקלו לא רוצים אל תגיעו לכו לבחורות אחרות מיכל כן בחורה ישראלית משובחת וחמודה וכן כף להיות איתה לא ממהרת ולא מתקתקת שומרת על עצמה איים אתם רוצים סקס פרוע לא מוגן תיסעו לתילנד יש שם בשפע מלא מחלות חברה שוב אני מבקש הר להר לא ניפגש בנאדם לבנאדם ניפגש וכול בנאדם כבודו בימקומו אז יחס תיתיחסו יפה וזה שוב לא הבחורה קוראים לי שי אני מהצפון ואני אוהב מקומות שקטים פעם ראשונה שניה היתי אצל נערה עובדת מיכל וחזרתי לעוד הרבה וכן אני נהנה איתה וכף לי להגיע שהיה לכם יום מעולה

רח החשמל חיפה

76
מה קורה חברים, למי יש תמונה של מיכל ויכל לשלוח,
רח׳ החשמל 62 חיפה סמוך לגשר פז כמו שעבר צויין,
וגם לתת חוות מעמיקה יותר על השרות ואל הבחורה עצמה, האם יש המלצה חמה עליה ממי שכבר היה אצלה ומידע יותר רווח ממה שכתוב פה,
סיכום פרטים: 300 לחצי שעה נראה מוגזם בתור אחד משופשף בתחום ממש מוגזם למה מה קרה שהיא תדרוש מחיר שכזה
בסכום כזה אפילו בפחות, במקום אחר , לא חסר בחורות , במחיר מוזל בהרבה פלוס יחס חם+ אנאלי ותוספות למיניהם ״אקסטרות״ בשפה שלנו פה בפורום, Hunter2014-02-28 18:41:43

רח החשמל חיפה

77
מיכל מדהימה אמיתית
אשת שיחה ,יפה וסקסית
לא מתקתקת וחשוב לה שהפרטנר יהנה
אומנם יקרה מאוד
חזה שופע ורך ,גוף סקסי ,עיניים יפות
אפגש איתה שוב ביום ראשון בבוקר ,הלוואי ותסכים לנשיקות
עופר מטבעון

רח החשמל חיפה

78
אתה ממש פתטי!!! , עם אתה מוכן לזרוק סכום שכזה וזה לא סכום דיי זול הייתי אומר, להבדיל ממארחות אחרות שאכן כן גובות סכום פחות ממה שמציעה מיכל! נכון צודק חשוב היחס השירות החם והסבלנות מקרב הבחורה שלא תלחיץ ותזרז את הלקוח ״נו תגמור כבר״ ,
מה שהרבה בחורות כאלו נוהגות לעשות לפי הפיתגם הידוע ״מתקתקות״ ורק כמה שיותר מהר תעוף החוצה, ובזמן שאתה אמור לקבל עבור הפינוק הלו הוא שירות כמו שצריך בזמן שאמור להיות שלך כי שילמת עבורו היא עושה הבחורה שניי לקוחות, (לא הכוונה למיכל) שלא תהיה פה טעות,
אני חולק על דעתך לא כולן מעניקות שירות כו אדיב וסבלני ולא חסר לפרט על כאלה, יש מלא שלא חשוב להן פה להיות אמינות וישרות כדיי לשמור על שמם ועל כמות לקוחות מצומצם, אלא חשוב להן פה הכסף המזומנים באותו רגע הן לא רואות אותך ממטר רק הכסף חשוב להן לא השירות ולא הלקוח, לקוח בא לקוח הולך חסר מקומות כאלו זה כמו בית חרושת אתה צריך לראות במו ענייך ולהרגיש על בשרך כדיי להבין את העולם הזה,
עופר מטבעון!

רח החשמל חיפה

80
בהחלט מחשיד כל המשתמשים החדשים האלה שמעולם לא היו ופתאום צצו כמו פטריות אחרי הגשם.
מה גם, שהם מגיבים רק על מיכל כאילו היא המארחת היחידה באזור הצפון..
אז לאנשים שכן נכנסים לפה בשביל לקבל חוות דעת אמיתית אני ממליץ להתייחס לתגובות של משתמשים ותיקים ובעלי רקורד.
אני את דעתי אמרתי, 300 שקל זה מחיר דיי גבוה ומיכל לא נראית עד כדי כך טוב בשביל לבקש סכום כזה (מצטער על הישירות מיכל).

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”