כ ליאת קרית שמואל - סקס אדיר

ליאת קרית שמואל

2

ofer_151 : האם התכוונת לבחורה קטנטונת ושמנמונת בשנ' השלושים פלוס שיער שחור קצר קצרצר,

• ליאת שמה!!! מסאג'יסטית?

• בעבר קיבלה בק.ביאליק בדרך עכו בדירה שקטנה עם כלב אשר נמצא בחצר ומצלמת אבטחה בחזית כמו אצל הגברת שרית מביאליק,- לפני הטיפול דואגת לקלח את המטופל זה נכון כי שומרת על היגיינה אישית, על מיטת הטיפולים אתה שוכב וכמות של שמן לפתע נשפכת ללא הפסקה אבל וואחת כמות ראוי לציין שיותר מדיי אפילו, ואז עולה עליך עם כל גובה הקטנטן והדיי האם לבחורה הזאת אתה מתכוון?

אז עם זו הבחורה יש אליה פרסום רחב תדפדף אחורה בזמן( עמ' אחורה) תמצא עליה דווח חם ממבקרים סך הכל הטיפול אצלה כשאני הייתי בעבר הרחוק דיי סביר האמת יש אפשרות להוסיף גם טיפול באבנים חמות ורפלכסולוגיה שזה כבר שי הטיפול אבל צריך לקחת בחשבון את זמן הטיפול וכמובן את עלות הטיפול, לפי מה שאני זוכר היא לקחה אז עבור שעה פלוס מינוס 250 , על תתפוס אותי במילה או עבור 45 -50 דק' מחיר כזה ועבור שעה 300, יקר יחסית לעיסוי אצל אחת שאין לה שום קשר לעיסוי ולא למדה את רזי המקצוע אבל היא בסדר קצת חוששת מלפרט יותר מידי פרטים בטל' ולא עונה למספרים חסוייים, אפשר לשלוח סמס', למרות שלא מזמן ניסיתי ליצור עימה קשר ואין כלל תשובה מהגברת!! מוחא כפייה

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”