כ מעסה חדשה ליד הקריון - דף 2 - סקס אדיר

מעסה חדשה ליד הקריון

11
טוב אני מסתכן בהתמכרות -
היום הייתי שם פעם שנייה , מסתבר שיש שתי מטפלות במקום אולגה ודיאנה , אולגה גדולה יותר וחזקה יותר , ובדיעבד זה המסאג' שיותר מתאים לי
בפעם הראשונה הייתי אצל דיאנה היה אחלה. היום הייתי אצל אולגה , מסאג' חזק ומקצועי . היא לא עושה פרוסטטה בלי שמבקשים - אבל אם מבקשים ואווו . מסאג' פרוסטטה לפנים חזק , לוחץ במקומות הנכונים , נותן לך תחושה של גמירה בלי שנוגעים בכלי פשוט נפלא.

לאחר ההיפוך , ואחרי ששלחתי ידייים הורידה חולצה ונתנה לי להוריד את החזייה , ואפילו לנשק למצוץ בעדינות לאחר מכן גמרה אותי עם אצבע עמוק בפרוסטטה ( עם כפפה אגב) ואפילו עם מסאג' קל בעזרת השדיים , החזה לא מרשים אבל בגודלל בינוני עד גדול.

שתיהן ממוצא רוסי - תהנו!

מעסה חדשה ליד הקריון

13

גומר : איך אתה אומר מקום אשר נמצא ליד הקריון (בקרית ביאליק), דרך עכו, ליד הקריון או יותר נכון בו נבהיר קצת יותר טוב!

*מה שנמצא ליד הקריון או יותר ''קרוב לקריון'' נמצא מקום בכניסה לשכונת אפק, עם עוברים את ''הקריון ואת בית המשפט בקריות'',

זה המקום היחידי על גביי הדרך בפתח הכניסה לשכונת אפק, נמצא רק מקום אחד מצד שמאל של הכביש עם גדר לבנה ושער- וחניה,

בית פרטי רח׳ התל קרית ביאליק, 30 דקות ב- 150 ש״ח, ויש דיווח רחב על הנושא הנ''ל, תחפשו ''בית פרטי צומת אפק''http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29146 או

טל: 054-8719526 ,שעות פעילות שעות הבוקר עד 21:00 /21:30 , ישנה אחת אשר יצא לדגום בעבר נראת גבוהה כמובן כולן רוסיות שם, הבחורה המדוברת אני רק לא זוכר איזה יום הייתי שהיא נמצאת, הבחורה נראת שיער בלונד מתולתל, עושה גם עיסוי אבנים חמות, ובודי מאסז' כשהיא רוכבת עליך כמו שאנחנו אוהבים, יש תוספות נשיקות ועוד משהו לא כל כך זכור לי כי זה היה לפני מס' חודשים, תמורת 50 ש''ח,

*לגביי הטל' אשר נמצא למעלה: 052-8382313 , הכוונה למקום אשר נמצא המון שנים כבר עוד משנת 2007, קומה ראשונה בבית מגורים רשום על הדלת קליניקה לטיפולים, בלוף גדול, ישנם כך הן אומרות בטל' כל סוגי העיסויים, 100 רבע שעה, 150 לחצי שעה, רק מה החסרון פה שהן לא עושות בודי במחירים הללו, צריך להוסיף 50 כדי שגם יורידו תחתון, לאחרונה כמה פעמיים הכרתי את נטלי בחורה גבוהה כמובן רוסיה שיער שחור חזה בינוני, עושה את הדברים הללו, לא מעבר,

המקום מוכר למי שהכיר את הבחורה התקתקנית הקטנטונת הלו היא ''אינגה'' שעבדה שם לפני הרבה שנים ועברה לדרך עכו 250 מול הקריון וקוסמוס, למי שבא מכיוון עכו זה נמצא מצד ימין ולהפך,

עברה לעבוד לבד גם עליה ישנו דיווח רחב על מקום אימצעה החדש רק גובה 200 עבור חצי שעה סתמית ובזבזנית חבל על הכסף יש תענה שעושה גם מציצה, חחח' בולשיט מי שכתב את זה,

UMA2014-03-23 17:54:46

מעסה חדשה ליד הקריון

14
[QUOTE=Hunter]

גומר : איך אתה אומר מקום אשר נמצא ליד הקריון (בקרית ביאליק), דרך עכו, ליד הקריון או יותר נכון בו נבהיר קצת יותר טוב!

*מה שנמצא ליד הקריון או יותר ''קרוב לקריון'' נמצא מקום בכניסה לשכונת אפק, עם עוברים את ''הקריון ואת בית המשפט בקריות'',

זה המקום היחידי על גביי הדרך בפתח הכניסה לשכונת אפק, נמצא רק מקום אחד מצד שמאל של הכביש עם גדר לבנה ושער- וחניה,

בית פרטי רח׳ התל קרית ביאליק, 30 דקות ב- 150 ש״ח, ויש דיווח רחב על הנושא הנ''ל, תחפשו ''בית פרטי צומת אפק''http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=29146 או

טל: 054-8719526 ,שעות פעילות שעות הבוקר עד 21:00 /21:30 ,

[/QUOTE]

HUNTER, לא הבנתי.
"גומר מהר 69" דיבר על מקום ליד הקריון בטל : 052-7485988.
ואתה מדבר על מקום באפק עם הטלפון
054-8719526, זה מקום אחר ,לא?

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”