ישנה מישהי חדשה שנמצאת - בגושן 31 קרית מוצקין, המקום נמצא מעל הפלאפל ,
במרכז רסקו, כניסה מאחורה דיסקרטית קומה ראשונה דלת לבנה פלדלת, המקום מוכר לכולם כאותו מקום שנמצאת שם בחורה קטנטונת בשם מישל בשנות ה 40 פלוס אבל נראת טוב יחסית לגילה, קטנטונת בובה של שירות נראת פילינית קצת, אבל אחלה של שירות מעניקה באמת שפו,
ישנו מחסום בכניסה לבניין ,עם עומד ג'יפ ניסן טראנו כחולה- אז הבוס הגדול נמצא במקום, כנ''ל אותו מקום מחזיק הבוס הגדול דביר שמו, בגושן 1 סמוך לחנות בגדים זינו מילאנו,
בכניסה ישנו גם מחסום חשמלי, על הדלת רשום קליניקה טילופית, ישנו גם פוסט על המקום עם מדפדפים עמודים אחורה,
* לעניינו בחורה חדשה עשתה לי תרגיל עוקץ 
נמוכה בלונדינית בת זונה צריך להרוג אותה, אני לא יוותר לה זה לא יוצא לי מהראש למרות הסכום המיזערי 150 לסקס שהיא ביכלל לא מתכוונת לעשות סקס רק למשוך את הזמן לשים גומי כשהוא עדיין לא עומד , ללא מציצה, לרבים היא עושה את אותו תרגיל גם עשתה את אותו תרגיל עוד שהייתה בדרך עכו 41 למעלה, עד שבאו הכחולים וסגרו את המקום,

נמוכה בלונדינית בת זונה צריך להרוג אותה, אני לא יוותר לה זה לא יוצא לי מהראש למרות הסכום המיזערי 150 לסקס שהיא ביכלל לא מתכוונת לעשות סקס רק למשוך את הזמן לשים גומי כשהוא עדיין לא עומד , ללא מציצה, לרבים היא עושה את אותו תרגיל גם עשתה את אותו תרגיל עוד שהייתה בדרך עכו 41 למעלה, עד שבאו הכחולים וסגרו את המקום,
כניראה צריך לקרוא להם גם לפה, אחת כזאת איך הוא מחזיק אותה היא רק מבריחה את הלקחות, בושה וחרפה חתיחת נבלה שכמותה, איפה הוא מוצא אותן מעניין אותי לדעת באמת,
הוא מיצידו כלל לא מזיז לו לבוס הגדול כשפונים אליו עם קוראת כזאת פדיחה לכם,
הוא בשלו בעיה של הלקוח כך טוען, הריי רשום על הדלת בפרוש ''ללא מין'' - זה מה שרשום בכל מקום, ועם הבחורה מציאה ישר סקס בתמורה ללא שום תוספת אז מה זה אומר!!!
שהיא הריי יודעת שבמקום לא מעניקים שירותי מין, ובכל זאת היא מספקת שירות כזה, לפחות שתהיה בסדר ואמינה היא מקבלת כסף שתדע לעמוד אחרי המילה שלה, אחרת היא יודעת מה יקרה, ואבוא והגיד לכם שהיא כלל לא מפחדת מהכחולים, והמקום שלה והיא יכולה לעשות מה שהיא רוצה ואפשר ללכת להתלונן עד מחר, לגביי הבוס הגדול הוא יושב בחדרו מאחורה מה שהוא לא יודע איך אותה בחורה מתנהגת ומעלילה ומערימה רמאויות על ימין ועל שמאל מאחורי גבו, ועוד לוקחת חסות שהמקום שלה, דחוף לשרוף אותה ומהר, כואב לי שישנם תקתקניות ונוכלות כאלה נכון לא חסר, צריך לדעת לאן ללכת, ומה עושים עם נופלים בפח אצל אחת כזאת? מה אתם הייתם עושים
, האם הייתם שותקים ויוצאים מושפלים עם הזנב בין הרגליים, או לא "מוותרים", דורשים את כספכם בחזרה למרות שלא נצלתם את מלוא הזמן "חצי שעה" אחרי 10 דקות ראיתם את ערמומיותיה של הבחורה זכותכם לצאת לדרוש את כספכם, או לקבל פיצוי לפחות,
*אותה הבחורה היא מהתיקתוקיה מדרך עכו 41 קומה שניה שניסגרה, וטוב שכך,
אחרי שיצאתי אמרתי היא מזה מוכרת לי, ואז זכרתי שהיא משם,

*אותה הבחורה היא מהתיקתוקיה מדרך עכו 41 קומה שניה שניסגרה, וטוב שכך,
אחרי שיצאתי אמרתי היא מזה מוכרת לי, ואז זכרתי שהיא משם,
חבל שניכנסתי איתה,