היי חברה , אני והחברים שלי רוצים לנסות ללכת כל אחד בנפרד פעם ראשונה לנערת ליווי לפני זה יש לנו כמה שאלות שרצינו לשאול:
1. כשבאים לנערת ליווי לביתה צריך להביא קונדום ? או שאצלה יש כבר? (תמיד אצלי באוטו יש קונדום פשוט לא בא לי לבזבז את שלי עם כבר אפשר לקבל אחד חינם אצלה )
2. אנחנו רוצים לנסות את ליליי : http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30795
שמעתי היא טובה זה נכון? האם כשבאים אליה היא נמצאת רק לבד? או שזה כמו תור לרופא שיהיו עוד חרמנים שיעמדו מחוץ לביתה ויחכו לזיון..?
היי חברה אני חדש כאן יש לי כמה שאלות
3[QUOTE=suson]
1. כשבאים לנערת ליווי לביתה צריך להביא קונדום ? או שאצלה יש כבר? (תמיד אצלי באוטו יש קונדום פשוט לא בא לי לבזבז את שלי עם כבר אפשר לקבל אחד חינם אצלה ) לבחורה יש קונדומים. אתה רשאי להביא משלך אם יש לך העדפה לסוג מסוים.
2. אנחנו רוצים לנסות את ליליי : http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30795
שמעתי היא טובה זה נכון? האם כשבאים אליה היא נמצאת רק לבד? או שזה כמו תור לרופא שיהיו עוד חרמנים שיעמדו מחוץ לביתה ויחכו לזיון..? קרא מה שרשום בפוסט - ותדע כמו כולנו. בחורה פרטית - נמצאת לבדה בדירה.
[/QUOTE]
1. כשבאים לנערת ליווי לביתה צריך להביא קונדום ? או שאצלה יש כבר? (תמיד אצלי באוטו יש קונדום פשוט לא בא לי לבזבז את שלי עם כבר אפשר לקבל אחד חינם אצלה ) לבחורה יש קונדומים. אתה רשאי להביא משלך אם יש לך העדפה לסוג מסוים.
שמעתי היא טובה זה נכון? האם כשבאים אליה היא נמצאת רק לבד? או שזה כמו תור לרופא שיהיו עוד חרמנים שיעמדו מחוץ לביתה ויחכו לזיון..? קרא מה שרשום בפוסט - ותדע כמו כולנו. בחורה פרטית - נמצאת לבדה בדירה.
[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות
4לגבי קונדום - דע לך שחלק מהבחורות - בייחוד אלו שעובדות במכונים - לא תסכמנה כלל להשתמש בקונדום שלך עקב פראנויה שאולי עשית בקונדום חור.
מונוגמיה היא חיינו, אבל לא בשבילנו.
אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.
אנו באנו ארצה... לתפוס את הזונות בה.
5האוטו מתחמם מאוד בקיץ וזה פוגע בחומר ממנו עשוי הקונדום.
הקונדום עלול להיקרע ולחשוף אותך למחלות או הריון.
חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור
6תודה חברה על התשובות עוד שאלה שמעניינת אותי כשאתם מתקשרים לנערות ליווי משרד ליווי מומלץ להיתקשר ממספר חסוי או זה לא משנה?
91) 200 הוא לחצי שעה ובדרך כלל מתוקתקת, בעוד ש-700 זה לשעה שלמה.
2) 200 זה בדירה, בעוד ש-700 זה ליווי. אפשר למצוא גם ב-550 או 600.
נכון יש נפילות גם בליווי, בשביל זה יש פורום.
2) 200 זה בדירה, בעוד ש-700 זה ליווי. אפשר למצוא גם ב-550 או 600.
נכון יש נפילות גם בליווי, בשביל זה יש פורום.
10פשש אני מוריד בפניך את הכובע, לא מאמין לך שכאלו סכומים אתה מוכן לשפוך אחי על סתם בחורות רקובות חסרות משמעות,
מתפלה עליך אתה ממש לארג' , ביל גייטץ סמרטוט ליידך,
ואתה בא וזורק 700 -1000 שקלים, ועוד על מה, אולי אתה הבן של תשובה,
לא כואב הלב גם על סכומים כמו 250- 300 זה גם סכום אנחנו לא מוצאים את זה על העצים את הכסף שלנו
ואתה הולך וזורק כאלו סכומים גבוהים ועל מה, יותר טוב תן את זה לכאלה שאין להם מה לאכול אתה תעשה מצווה יותר טובה ותרגיש יותר טוב בפנים, מאשר לזרוק לשעה חצי שעה כמו פווו זה נעלמם בשניה,
זו דעה שלי אני לא יגיד שאני לא זרקתי סכומים על גביי סכומים על בחורות אבל בונה גיסנו, אני הגעתי למצב שזה כבר התמכרות אח שלי תזכר שלא תיכנס לזה כי קשה מאוד מאוד לצאת מזה זה כמו סמים, שלושה פעמיים בשבוע, פעמיים ביום, ועל מה על כאלו בחורות זבל'ה שלא מעריכות אותך ואת הכסף שאתה משלם להן, לכאלה אני קורא חסרות רגש חסרות לב חסרון מצפון ועוד מתקתקות אותך בנוסף, אז גם 200 ו 250 עבור חצי שעה צריך לדעת למי לפנות ולמי מגיע, ולמי ללכת,