כ ערבייה מחיפה - סקס אדיר

ערבייה מחיפה

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8059 דגמתי היום את הבחורה הנ״ל והנה לכם הפרטים : התקשרתי לטלפון וענתה בקול סקסי מסרה פרטים והגעתי למקום, בחיפה רחוב יל״ג פתחה את הדלת ( המקום מטר על מטר מקום ממש קטן) עם בגדים היא נראית סקסית ושווה 200 שקל לחצי שעה אפשר פעמיים, איך שהיא הורידה את הבגדים פשוט נחרדתי אומנם חזה גדול אבל גוף מלא ודי מסריח שם למטה אצלה, רק בגלל שהייתי חרמן מאוד שכבנו אחרת הייתי עושה אחורה פנה, הבחורה די תקתקנית מקום לא נקי וכך גם הגוף שלה , אני לא ממליץ וחבל על הכסף, תרגישו חופשי לשאול על פרטים שהיא עושה ואענה לכם. מישהו היה צריך לעשות את העבודה השחורה וחבל שזה הייתי אני... חחח

052-5186351
הדוגם !

ערבייה מחיפה

3
צודק הכן כואב הלב, מבין לליבך
אומר לעצמך ביכלל למה ניכנסתי איתה, בהתחלה אנחנו לא יודעים נכון המציאות משקרת לנו בפנים, מעוורת אותנו בשפה יותר יפה,
לא הייתי צריך להיכנס ולהגיע למקום ביכלל מתחילה, ועוד נפלתי בפח אצל עוד נוכלת באבי אביה נוכלת שרק מחפשת להפיל בפח קורבנות כמותינו ולהציג בפניהם תמונה שקרית ומבוזה,
שכלל לא קיימת ביכלל במציאות כשאתה ניפגש באותו מקום אם הבחורה אז אתה רואה שהכן זה בלוף ושקר אחד גדול,
ועוד לתקתק אותך וליסחוט ממך את הכסף וכמה שיותר רוצה להעיף אותך החוצה בהקדם,
ואתה אחרי הכל יוצא החוצה ומרגיש מזה טמבל מרומה אומר לעצמך בשקט בת אלף של זונה גם כן זאת שיכחו אותה ערבים, מקלל ובצדק אבל כועס ומאשים את עצמך שלא היית צריך ללכת לאותה בחורה אבל מה לעשות כשיצר הרע ( החרמנות ) משתולל אז השכל בתחת, במקום לחשוב אם הראש אנחנו חושבים סליחה על הביטוי אם הזין,
אחרי סיגריה אומר לעצמך בלב זהו עכשיו אני עושה הפסקה, בישביל מה אני צריך את זה שירמו אותי כאלו נוכלות שיחנקו להן, שתדרוס אותה משאית זה רגע קשה שלא רק אתה עברת, אלה גם אני לא אצל אחת ולא אצל שניים,
חג מתן תורה שבועות שמח לכולם שנדע רק טוב ובריאות ופרנסה טובה ובשורות טובות,

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”