כ מבוגרת קלאסית בנשר - דיווח - דף 4 - סקס אדיר

מבוגרת קלאסית בנשר - דיווח

32
שלום חברה,
לאחר חיפוש אחורה במטרה למצוא דיל זול, תפס את עייני פוסט זה.
טלפון זריז לגב׳ המדוברת בצד השני עונה לי דודה רוסייה שמעולם לא הייתה לי, מכוונת לרח אשכולות בנשר, מבקשת להיכנס לחניה (מעבר לכביש אשר הבניין נמצא) משקיפה מהחלון ומכוונת אותך לבניין שנמצא מעבר לכביש הראשי, עולה במדרגות.. נפתחת הדלת.. נכנס.. הדלת נסגרת ומתגלה באמת דודה גדולה עם חזה גדול ונופל,,( לא ציפתי שיעמוד )
אני שואל: יש את העסיקה של מציצה ב 50₪? היא עונה: מי אמר לך דבר כזה? אין דבר כזה, אני מוכנה לעשות ב 100₪ מציצה טובה טובה.
אמרתי טוב, גם כך היא רחוקה מכול מקום אחר ועליתי כול כך הרבה מדרגות.. בו ננסה. כסף החליף ידיים, היא מכוונת אותי לחדר שינה ומציע כוס מים, מה אני הגיד לכם... היה הזוי .. היא מדברת כאילו היא גנרלית: עמוד פה, לך שם, עכשיו אני עושה, תירגע. תוך כדי שאני בסך הכול מנסה לעמוד ישר ולהושיב אותה איךשהו על הברכיים למציצה קלאסית,
סוף סוף היא נעתה לבקשותיי אחרי שהיא אומרת לי: אתה לא תגמור ככה לא יהיה לך כיף ואני כתגובה: איך את יודעת שלא יהיה לי כיף ואיך את יודעת איך אני הכי נהנה?
לא מגזים, סיפור של 15 דק מרגע שנכנסתי לדירה עד לסיום תיאום הציפיות..
המציצה: חשופה, מה אני הגיד לכם, רגשות מעורבים, מצד אחד: היא שואבת את כולו (נראה לי שלא משנה לה הגודל), ויש לה טכניקה של ״עירבול״ הכלי כולו בסיבוב תוך הפה כמו ״מערבל בטון״
מצד שני: 1. זה באמת נראה כמו מערבל בטון, לא סקסי מאוד מכני.
2. ריח רע מאוד שיוצא לה מהפה, גם לפני ובמיוחד בזמן המציצה (פשוט זוועה).

טוב הבנתי שזה לא הדבר הכיפי ביותר. ואני התחלתי להרגיש שמתחיל חוסר שיתוף פעולה מחבריקו,
אז סגרתי חזק את העיניים ועוד יותר חזק את האף ודמיינתי... (נראה לי את האחיינית שלה :-)
תוך כדי ניסיתי למשש את שדייה הגדולים אך הדבר: 1. הזכיר לי את הדודה 2. היה כולו רטוב מזיעה (טוב, היא התאמצה והיא גדולה עם חזה ענק בלי מזגן) חזרתי לניתוק עד לגמירה המאוד מיוחלת לפה שלה. הורידה בנייר הציעה כוס מים.. סירבתי בנימוס.. היא החזירה את החולצה כאילו כלום לא קרה, התלוננה שוב על אנשים שמפיצים שקרים כמו שהיא מוצצת ב 50₪. נראה שרצתה שאני ימשיך לארוחת ערב..
אך לפני שהיא הצליחה להזמין כבר הייתי במנוסה לכיוון הרכב
זהו חברים.. מי שאוהב מבוגרות כמו דודות עם מבטא כבד חזה ענק שינסה..
שימדון
לא משלמים כדי להיות עם הבחורה אלה כדי לא להישאר...

34
שלום לכולם.
בתור חובב מבוגרות הלכתי לדגום.
לא נהנתי כלל. אין לי סטנדרטים גבוהים במיוחד אבל לא מצאתי בה כלום.
לא יחס לא מראה ולא סקס טוב.
מציצה סתמית, זיון עוד יותר סתמי, כוס רחב מאוד.
לא הצלחתי לגמור אפילו ואין לי בעיה בנושא אף פעם.
לא מומלצת מבחינתי, 200 שח מבוזבזים.
תודה

35
חבל שלא קראתי את הדווח של סמי וסוסו לפני שהגעתי לממותה הזו.כדי לגמור הייתי צריך להפוך
אותה לדוגי ,לעצום עיניים ולחשוב על כל דבר חוץ ממנה.פשוט לא רלבנטית.ולעולם לא אחזור
על הטעות הזאת לפחות
אם אשכחך ירושלים זה בגלל..בת-ים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”