כ בקשה מבחורה - סקס אדיר

בקשה מבחורה

1
שלום לכולם,

בשבוע שעבר נפגשתי עם אחת מיקירות המדור (שבקשה שלא אציין את שמה). לאחר שעשינו מה שעשינו התפנינו לסמול-טוק שתייה קרה ושוקולד לדרךEmbarrassed.

מהשיחה עלה כי השוקולדים הידועים גם בכינויים "בונבוניירות" (הדי זולים, אני חייב לציין) הינם מתנת לקוחות קבועים ומרוצים.

ובכן, הבחורה מבקשת כי לאור החגים המתקרבים ובכלל, אם ברצונכם להביא לה מתנה כלשהי, עדיף להביא מוצרי מזון אמיתיים (בשר, עוף, מוצרי חלב לסוגיהם) מחווה שכזאת תתקבל כרומנטיתHug ובשמחה רבה - יותר משוקולדים/פרחים/יין.

הערות אישיות שלי -
1. בואו נזכור כי כל הבנות שאנחנו פוגשים עושות זאת מחוסר ברירה ולצרכי פרנסה ולא מתוך חסך בסקס מזדמן...מבולבל
2. במידה ומשהו אכן יתייצב עם 2 ק"ג חזה עוף אצל אחת מהקבועות שלו - אני בטוח שהטיפול שיקבל באותו יום יהיה משהו לספר לנכדים קריצה

נקודה למחשבה

שנה טובה

בקשה מבחורה

4
לפותח הפוסט

לאחת הקבועות שלי אני אכן מביא שוקולד, די משובח ומגוון, בכל פעם שאני מגיע.
הוא נגמר די מהר.
אתמול הבאתי כדורי לינדור , והעברנו אחד מפה לפה עד שנזל המיץ - נעים מאוד.
גם גלידה איכותית מתקבלת בשמחה.
לכל פגישה אני משתדל להביא גם שמחה, נחמדות, התעניינות בבחורה, ביום יום שלה וברקע שלה. כל זאת בתוך הסיטואציה של מין בתשלום. את החיוך והצחוקים של הבחורה אני זוכר, ונהנה מהם, יותר מאשר מהרימינג המושקע.
הרבה מהן, בפרט התיירות, די בודדות בארץ. המגע האנושי והשיח חשוב להן ומשמח אותן, גם כשמדובר בלקוח (ואני כזה).

בקשה מבחורה

6
חברים,

ראשית, לא התכוונתי להעליב אף אחד ואף שוקולד. ואם משהו נעלב שיחשוב טוב טוב למה.

שנית, הבחורה בקשה שלא אציין אותה בשמה - מסיבות מובנות - גם היא אינה מעוניינת לפגוע באף אחד מהחברים או הלקוחות. זאת לא הכוונה.

אני חושב שהכיוון של סופר-לה-טיב יכול להיות win-win לשני הצדדים לעסקה !אצבע למעלהמוחא כפייה

בכל מקרה שתהיה שנה טובה לכוווווולם

בקשה מבחורה

7
אני לא מבין, אתה מדבר פה על בחורות שמרוויחות במקרה הגרוע כאלף ש"ח ביום, שזה אומר כ25 - 30 אלף שקל בחודש, וכל מה שחסר להם זה חזה עוף במקרר...

ואם כך למי שמרוויח כזה סכום, לך תדע מה חסר לי.

בקשה מבחורה

8
האסוציאציה באה מאנשים שקוראים לזה "החומיה"

ולא, לא רואה את עצמי נכנס לדירה עם אוכל קפוא אן בקבוק קולה. זה לא עומד בקנה אחד עם החוויה.
שוקולד, יין וכו' יותר מתאים, לא?
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

בקשה מבחורה

9
נזכרתי בסיפור מהעבר הקרוב : הבאתי לבחורה עובדת שביקרתי גם פירות, וביניהן בננות, ואפילו אכלנו כ"א.
הלקוח שבא אחרי (ואנו בקשר) סיפר לי כי עטף בננה בקונדום והשתמש בה כדילדו בתוך הבחורה.
לא בררתי אם אותה בננה נאכלה בסופו של דבר .

בקשה מבחורה

10
עוד מעט זאבה גלעון(האיות מפוסט אחר) תצעק שבחורות מוכרות את בשרן תמורת בשר קפוא! תופעה של מין תמורת מצרכים הייתה קיימת תמיד ,אבל כמתנה נוספת לתשלום זה נראה מגוחך.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”