כ מריה (או אולי מרינה?) מקריית ביאליק - סקס אדיר

מריה (או אולי מרינה?) מקריית ביאליק

1
שלום לכולם,

מדובר במודעה הבאה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8360

שם הבחורה מריה (או אולי מרינה), התמונות לא אמיתיות לדעתי, מפנה לרחוב חרמון בקרית ביאליק.

מספר הטלפון: 052-7056137

מחיר 300 ש"ח לחצי שעה. (לא ביררתי על אקסטרות אבל אני מניח שיש)

כשהתקשרתי הפקידה אמרה שאין הגבלה של אקטים וזו הסיבה העיקרית שהמשכתי (הייתי חרמן מדיי בשביל פעם אחת..)

אני מוכרח לציין שעם הבחורה סיכמתי מראש על שני אקטים בחצי שעה (אני דווקא לא מאלה שגומרים מהר ולא הייתי בטוח שאני

אהיה מסוגל לגמור פעמיים במגבלת הזמן אבל כפי שציינתי הייתי חרמן רצח).

מריה (מרינה?) היא בחורה רוסיה בלונדינית, בת 25 בערך, מדברת אנגלית די טובה, חמודה בפנים, חזה גדול מאוד ו... מלאה עד

שמנה.

התחילה במציצה חשופה בינונית, הצליחה להכניס רק את החלק העליון ולא הגיעה אפילו לאמצע, אבל יודעת להשתמש בלשון.

הלבשת חליפה והמשך במיסיונרית ודוגי חזק עד הגמירה הראשונה.

כמה דקות של מנוחה ושיחה (אשת שיחה די מעניינת) וסיבוב שני, שוב מציצה בינונית משם ל-BUTTERFLY חזק ועוד כל מיני סוגים

של "זיון שדיים" עד הגמירה השנייה (הזמן עמד להסתיים והיא לא הלחיצה או ניסתה לחפף או לזרוק אותי, אלא רק ציינה בעדינות

שהזמן מתחיל להגמר וכדאי שגם אני יתחיל לגמור..)

סה"כ הייתי מרגע הכניסה עד רגע היציאה 35 דקות ושני אקטים.

סיכום:
מראה: 5 (חמודה בפנים אבל מלאה מדיי לטעמי - לאוהבי הבחורות הגדולות היא מתאימה מאוד)
מציצה: 6 (בינונית מאוד, לא מספיק מושקעת ולא מספיק עמוקה אבל היא נותנת "פליקים" עם הלשון מה שלא כל בחורה יודעת)
זיון: 7 (לא משהו מיוחד וכיוון שאני לא בחור גדול אני יותר נהנה בחברתן של ה"קומפקטיות")
שירותיות: 9 (פה היתרון הגדול והכמעט יחיד שלה: היא בחורה מאוד חביבה שלא מלחיצה בזמן ומאפשרת מספר אקטים)

סך הכל לא מדובר בנפילה אבל האם אחזור? לא בטוח, רק אם אני ממש חרמן ומעוניין ביותר מאקט אחד.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”