כ שלישיה עם מעסה מדופלמת - דף 2 - סקס אדיר

שלישיה עם מעסה מדופלמת

16

שלום לכולם,

תיבת הדואר שלי קרסה... תודה רבה על הפירגונים האמיתיים שלכם,
מי שביקש את הטלפון והתחייב לסודיות,קיבל.

לגבי הלוחש לפותים וNEIL , התרגלנו ולמדנו כולנו, עוד מהגן שתמיד בכל שלב, גן ביה"ס
צבא ועבודה באזרחות, תמיד אבל תמיד יש את אותם אנשים שליליים שאין להם
את האומץ לפרגן, תמיד שליליים וקטני אמונה. נהנים לשים מקל בגלגלים ולפוצץ את הבלון
הפסיכולוגים אומרים שהדבר נובע משינאה עצמית ויצר הרס בלתי ניתן לשליטה, אולם מי אני שאקבע?

מה שגדול אצל הלוחש לפותים (כנראה הוא מאמין שהוא ממש מדבר איתם והם עונים לו) באמת גדול
ואני חייב לפרגן לו על כך ,כפי שציין בעצמו זו מידת המכנסיים -68... אז נכון, אני מודה ומתוודה כי מה שהיה
והמספר המתואר למעלה לבעלי מידת מכנס כזה וככל הנראה בטן ענקית שכזו, נראה ונשמע כמו מדע בדיוני,
ולגבי ניל,אין צורך להרחיב את הדיבור,רישום סתמי על מנת שתרשם הודעה סתמית לרקורד שיצדיק
שני כוכבים ואולי יותר...

אז חברים,אל תשימו לב לשליליים ולתגובות שליליות לאחר שאתם כה מתאמצים במאבק
עם המיקלדת, הבקשות להמשך והפירגון של רובכם עודדו אותי וכך אתם תדווחו על כל סקס
מעניין שקרה לכם ואך תשימו לב לאנשים שליליים וחסרי אמונה הם כמו מכה קטנה בכנף,לא יותר.
"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

שלישיה עם מעסה מדופלמת

17
חחח לא אני מידה 68 אלא המשורר.ותמשיך לתרגם כתבות מפליבויי או שמא זה היה פנטאוז.אם זה עושה לך טוב מי אני שיתן לך מכה בכנף.רק לא הבנתי אם גלינה מזדיינת כל השבוע וגומרת פעם בשבוע.או מזדיינת פעם אחת בשבוע וגומרת פעם אחת בזיון הזה.להבא תשתמש בגוגל טרנסלט שלא תבלבל.
week=שבוע
day=יום.
ככה בקטנה שפעם הבאה לא תפספס בתירגום של הסיפור הבא שתביא לנו.אבל תביא זה מעניין לקרוא את זה גם בעברית .
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”